Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Iskustva s tetovažama

Bok svi! Zanima me da li je koja od vas isprobala one privremene tetovaže...ne iz žvakačih (hahaha) nego koje traju po par mjeseci? Gdje ste ih radile, koliko su trajale, koliko su koštale,...? A sad, za one trajne tetovaže - u kojem studiju ih je najbolje raditi? Zanima me za Zagreb, znam da tattoo studija ima mnogo ali kako se bas ne kuzim u sve to, radije bi htjela cuti vasa iskustva. Fala curke :)
2016 04 13
imam 3 tetovaže, dvije je radio Senf (Trešnjevka) i dobre su, pače sjajne. ali u zadnje vrijeme me oduševljava Igor iz Diabla na malešnici-simpatičan lik, pristupačne cijene :-)
2016 04 13
Ufff koma osjecaj.imas filing da ce te svaku sekundu bocnut u oko. Sad kad sam bila,pitala me jel ocu da mi podeblja besplatno.rekoh nebi hvala . Obrve da al kapke vise ne
2016 04 13
Oko naotekne al nista strasno
2016 04 13
Andrea, imaš kakav kontakt od cure ? Može u inbox ako se ne smije ovdje reklamirati! tnx
2016 04 13
Imam naravno.svako malo ju maltretiram oko neceg hehehhe. Evo ds ga nadjem pa ti prislijedim
2016 04 13
Andrea, to su trajne tetovaže? netko probao sa onim kratkotrajnim?
2016 04 14
"kratkotrajne" nikad ne nestanu potpuno. Neke boje blijede, neke ne. Mislim da ih odgovorni tattoo masteri ni ne rade više. Frendica je na boku napravila privremenu prije 20godina i jos ima ko prljavu fleku. Ja ih imam 13 pravih i ako nisi sigurna NEMOJ! Radije stavi kanu. Također nikad i nikako ne radi doma. Jeste. Jeftinije je ali higijena, upale, hepatitis... Ned'o bog nekog zla za 100kn manje cijene. Sto se salona tice... Ako bi nesto jednostavno, tipa slova, to ti mogu svi. Ako trazis kreativnost, vrhunsku izvedbu komplicirane slike, da ti oni naprave sliku... Mogu preporuciti mastera nad masterima, ne samo u RH, -Gandalf studio!
2016 04 14
mislila sam nekakvu kratkotrajnu cisto da vidim dal mi je to ok. gdje se moze napraviti ta s kanom ako znas mozda. (nisam ni mislila doma raditi, prefobicna sam hahahahah a cijena mi nije bitna, samo kvaliteta i da vse bude higijenski i to. u gandalfu sam radila piercing, al to je bilo davno pa vise nisam bila ziher dal jos rade... a tetovazu bi definitivno minimalisticki jednostavnu, simbolicki meni bitnu ali svejedno bi da je radi neki malo razvikaniji studio. :)
2016 04 14
Nisam iz Zg pa ne bih znala tko radi kanu. Vjerujem da mozes naci na googlu. To ti je najbezbolnija varijanta. Za Gandalfa isto nisam sigurna jel radi ali ne vidim što bi zatvorio. Išlo mu je... Pogledaš, najbolje na fejsu, salone, fotke, komentare. Ne pitaj cijenu u inbox, nego odi pa dogovori. Svuda dobijes i popust neki. Kreni s kanom svakako. LP
2016 04 14
Ja sam sama sebi radila sa kanom po ruci. Nije nista komplicirano bitno da imas smisla za crtanje. Ili uvalis decku ili frendici/ frendu koji znaju :p Imas 100 tutorijala na youtube-u i preporuke za naruciti preko ebay-a. Ja sam svoju platila oko 20ak kn. Drzala se 3 tjedna ali sam se bavila boksom pa mi se ful znojila ruka u rukavici i trljala pa valjda zato. Ali mi je bilo fora :)
2016 04 15