Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

posao u mjenjačnici(aurodomus)

pozz,evo dobila sam priliku za moguci rad u mjenjacnici aurodomus preko sezone na moru pa molim ako ima tko kakva iskustva sa mjenjacnicama i tim poslom da kaze svoje utiske. :D
2016 04 26
Nema ti smjestaja niti ti placaju putne troskove. Bila sam ja na razgovoru za posao kod njih u mom gradu. Nisu mi ni javili da me nisu odbili, dođem nakon tjedan dana, vidim neka druga sjedi unutra. Jako neprofesionalno od njih.
2016 04 26
+ plata ti je negdje 2.500 tisuce kuna ako se ne varam s time da za svaki posao koji napravis, tipa razmjenis lovu, prodas zlato/srebro, otkupis zlato/srebro dobivas proviziju, sad nisam sigurna u kolikom postotku od posla. Ne treba ti iskustvo, salju te u Rijeku na obuku. Isprva ti placas troskove puta, a kasnije ti to oni refundiraju kada dodjes gore. Ugl. ti vidi jel ti se to isplati, ja sam na kraju otisla konobarit u drugo mjesto.
2016 04 26
Također išla na razgovor, meni su rekli da je plaća 3000 u puli, naravno ne plaćaju prijevoz (a ja sam iz drugog mjesta udaljenog 20km i bus mjesečno pokaz je 400kn) tako da je to preloše, a u mom mjestu isto imaju Aurodomus ali za to mjesto nisu tražili djelatnicu -.- Ako si izvan tog grada ne očekuj dobiti smještaj jer ga ne nude. Radno vrijeme po onome šta sam čula je dvokratno, radi se ujutro smjena od 8-16h i popodnevna od 16h skroz do ponoći. Tražili su hrpetinu papira koje moraš prikupiti i otići na obuku također. Meni se iskreno nije dalo zajebavat s tolikom papirologijom i tim di ne plaćaju prijevoz pa sam našla isto drugi posao a ovo poslala kvragu. Ali barem znam za ubuduće da ih treba izbjegavat.
2016 04 26
radila bi samo u mjenjacnici znaci bez otkupa ,u novalji sezonski
2016 04 27
Pa vidim ti si iz Novalje onda ti ne bi trebao biti problem. Trebaš potvrdu o nekažnjavanju jer ipak radiš s novcem i jezici su kao bitni, sad ovisno kako koji.
2016 04 27
Sjetih se kao baba iz bolesti komentirati ovu temu 2 godine nakon otvaranja, no ajde, kad sam već tu... :) Radila sam kod njih prošlog ljeta, a vratila sam se i ovog jer sam bila stvarno zadovoljna. 25 kuna je sat, posao nije zahtjevan i uvijek bih dobila veću plaću nego sam si računala jer pošteno plate rad praznikom, nedjeljom, noćne (što je maksimalno do 0:00 h) i prekovremene. Konkretno, za prošli mjesec sam dobila 600 kn više od očekivanog, a nisam radila nijedan prekovremeni sat. Nas smo 3 u poslovnici i smjene su nam organizirane tako da preko tjedna radimo po 7 i pol sati (dva dana tjedno pokrivamo ljude iz druge poslovnice kad imaju slobodne dane) s jednim slobodnim danom, a vikendom po 5 sati, tako da se može i izaći i imati normalan privatni život. Jedina mana je što ponekad znaju u zadnji tren javiti da radiš drugačije od predviđenih smjena, no to se u pravilu odnosi samo na 1 dan.
2018 07 13
Cure ima li koja jos iskustva s Auro Domusom? Vidim da za ovu godinu primaju puno sezonaca navodno je tu i smjestaj..
2019 02 05
> NinaBelajic: > Cure ima li koja jos iskustva s Auro Domusom? Vidim da za ovu godinu primaju puno sezonaca navodno je tu i smjestaj.. Ja sam radila prošle godine i bila sam jako zadovoljna tim poslom, fizički nije zahtjevno kao neki sezonski poslovi. Koliko znam smještaj imaju u nekim mjestima, ne svima.
2019 02 28