Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Jako čudna menstruacija

Pozdrav cure, Znači imam već nekoliko mjeseci neprestalno smeđe krvarenje,par kapljica na gaćicama i to je to. Naravno,išla sam ginekologu koji mi j rekao da imam sindrom policističnih jajnika i nije mi prepisao ništa. Prije nekoliko dana smeđi se iscjedak pojačao,onda sam imala krv na papiru nakon mokrenja i odjednom jako krvarenje. Vrijeme mi je za dobiti mjesečnicu,ali sam se preplašila i otišla na hitnu u dnevnu bolnicu. Tamo su mi rekli da imam dosta velike ciste i da odem opet ginekologu,naravno,ništa mi nisu prepisali ni oni. Danas mi teče krv kao kod normalne menstruacije ali ono što me muči je da me ne boli NIMALO,nemam čak ni pritisak. Dosad me svaka menstruacija koju sam imala od 12-e godine kad sam dobila prvu doslovno rasturala. Inekcije,tablete,povraćanje,proljev. Sada ništa,baš ništa,kao da ni nemam menstruaciju! Vadila sam spolne hormone,hormone štitnjače,sve je u redu. Vadili su mi na hitnoj opću krvnu sliku i radili mi test na trudnoću,nisam ni trudna. Pošto me ne boli i jako je čudno to krvarenje započelo,ne znam jel mi pukla cista,jel menstrucija,nije....Naručena sam opet za pregled kod ginekologa za par dana,kada se bude ispostavilo je li riječ o menstruaciji ili ne. Je li tko imao sličnih iskustava? Strašno sam zbunjena.
2016 07 19
Pa gdje je to krvarenje u odnsou na ciklus? Koliko su ti inače ciklusi, jesu redovni?
2016 07 19
Trebala sam menstruaciju dobiti 13.7. Cijeli sam mjesec imala oskudno smeđe krvarenje i prije dva dana je to smeđe krvarenje postalo jako,zatim sam nakon mokrenja imala krvi na papiru i onda je odjednom počelo jako uobičajno krvarenje ali bez ikakvih bolova. Ciklusi su mi redovni ali često kasne nekoliko dana. Inače menstruacije bole ko sam vrag,baš nikad nisam imala nijednu menstruaciju koja nije bolna.
2016 07 19
Ne znam puno, al ono što znam je da nisu sve ciste na jajnicima policstični jajnici iliti sindrom policističnih jajnika..također takvo što često ide sa izostankom menstruacija i neredovitim menstruacijama, često nekim debljanjem, dlakavljenjem i smanjenom plodnošću.. A što se tiče menstruacije, i ja sam imala bolne, i odjednom su prestale bolit, sada bole povremeno, ali prije recimo bi bolilo odmah od prvog dana, a sada kada i boli zna bolit treći dan..ma čudno..ne mora ništa značit Ako si bila na hitnoj već i sve je ok počekaj dan dva i odi kod ginića, vjerujem da će te uputit na neke pretrage ili imati objašnjenje što je to.. Mi svi možemo po forumu naklapat, ali nema dovoljno znanja niti informacija za nešto pametno ili konkretno, osim ako ima neki stručnjak..--))) A može biti okašnjela menstruacija...tko zna
2016 07 19
E točno tako su i meni zadnje 3 menstruacije bile... prvih 4-5 dana pomalo skroz, smeđe... i onda idućih 5 dana jako... Mada ja imam bolove i dalje. I proljev. :D Ali ja imam policistične jajnike i pijem Diane već dosta dugo... S tim da sam imala 2 mjeseca pauze prije 3 mjeseca. Edit: prije 2 mjeseca sam ih počela ponovo pit jel.
2016 07 19
I nemoj bas na hitnu ici zbog toga. Sorry ali nije to tako hitno. ,:)
2016 07 19
> Uljeshura: > I nemoj bas na hitnu ici zbog toga. Sorry ali nije to tako hitno. ,:) hahah, već je bila-))
2016 07 19
I vi bi išli da odjednom počnete kvariti tako da napunite cijelu školjku sa crnom krvi i da se nikako ne zaustavlja. Nisam htjela bit baš slikovita ali vidim da moram jer je ispalo da je malo krvarilo i da sam trčala na hitnu :D ostatak dana sam sjedila na krpama i ručnicima. Baš je bilo jako. Znam da mi vi ovdje ne možete dati dijagnozu ali pitam jer je možda netko imao sličnih iskustava i možda mogu dobiti neki savjet. Evo bila sam već dva puta na pregledu i nitko ništa.
2016 07 19
Slažem se da bi..ugl odi ti u ginekologa i obavezno javi što je reko..sretno
2016 07 19
nisu sve ciste iste ...ova je bila puna krvi a ne vodena zato je bilo krvi...dali su ti vadili bas bthcg iz krvi ili samo test na trudnoću ?postoji mogućnost je došlo do trudnoće koja je mala vjerojatno 2--3 tj i mozda se očistilo samo . Javi svakako kako si
2016 07 21
Ima zena koje su sklone hematomima (malo gušća krv ...kod mene eto bas)i hematom kad pukne -ugrušak bas tako napuni školjku krvi...dali je vidio na uvz jos zaostalih hematoma slucajno?
2016 07 21
Žene moje hvala vam puno na odgovorima i brizi. Ja sam bolje,izgleda da su mi popucale ciste koje su mi dugo stvarale bolove u menstruaciji i nisu stigle opet narast pa mi mjesečnica nije bila bolna,što ne znači da opet idući mjesec neće narast,vjerojatno hoće. Ginekolog kaže da promatramo malo stanje pa ako bude opet problema da ću dobiti tablete i terapiju.
2016 07 24