Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

UPOZORENJE!!!!!!!!!!!!!!!!

E ovako,prije dva tjedan i jače dobila sam neke hlače koje sam kupila ovdje na krpicama...išla sam ih odmah probati bez da sam ih oprala..i dobila sam neku fleku koju sam zanemarila..to se počelo širiti i dobila sam puno puno fleka po skoro cijelom tijelu..prvo sam mislila da je alergija i išla sam kod doktora i ona mi je dala neku mast protiv svrbeža i tablete protiv alergije..nakon tjedan dana se to i dalje počelo širiti..otišla sam ponovno doktoru i ona me poslala dermatologu..jer ona nije sigurna šta je to...danas sam išla kod dermatologa i čim sam se skinula kod nje ona je rekla..to je od nečega novog i ne opranog ili starog i nešto što je nektko drugi nosio...ja zamjene i ove krpice volim..ali nakon ovoga ja od toga odustajem..biti ću na krpicama da nešto prodam i tako možda i poklonim...ja možda jesam kriva ali nije prvi put da sam probala nešto sa krpica što sam dobila a da prije toga nisam oprala...ali eto te su hlače izgleda bile kobne..Stoga pazite se..i nemoj te kao ja prvo probat a da ne operete! eto..ovo će moje proći ali sporo će prolaziti...2 tjedna i više nisam izašla iz kuće..svaki dan sto puta na dan sam plakala jer nisam znala šta mi je
2016 09 08
Uf gadno... Ja te razumijem, otvoriš i hoćeš vidjeti jel ti odgovara , a onda pranje prije nošenja
2016 09 08
Baš je gadno..htjela bih da stavim sliku da vidite kako to izgleda,ali zaprepasitit ćete se..stoga opreznoooo!!!!
2016 09 08
> lovekrpice55: > Baš je gadno..htjela bih da stavim sliku da vidite kako to izgleda,ali zaprepasitit ćete se..stoga opreznoooo!!!! Stavi sliku baš da nam dođe do glave da se roba opere prvo!!! Brz oporavak!!
2016 09 08
znam curu koja ima osjetljivu kozu i isti problem kao i ti ako ide isprobati robu koju nije dugo nosila i koja je dugo stajala u ormaru (par mjeseci) zato svu sezonsku robu koju misli nosit uvijek prije propere i tek onda ide isprobati jel moze obuci i jel se udebljala, a kad ide u shoping uvijek isprobava novu odjecu preko svoje majice ili tajica I dok se tog pridrzava nema alergijskih reakcija, a kao okidac dovoljno je da samo obuce kosulju ili majicu na 1-2 minute koju je oprala prije cna 4 mj.
2016 09 08
> tratinchica123: > znam curu koja ima osjetljivu kozu i isti problem kao i ti ako ide isprobati robu koju nije dugo nosila i koja je dugo stajala u ormaru (par mjeseci) > zato svu sezonsku robu koju misli nosit uvijek prije propere i tek onda ide isprobati jel moze obuci i jel se udebljala, a kad ide u shoping uvijek isprobava novu odjecu preko svoje majice ili tajica > I dok se tog pridrzava nema alergijskih reakcija, a kao okidac dovoljno je da samo obuce kosulju ili majicu na 1-2 minute koju je oprala prije cna 4 mj. E baš mi je to dermatologinja rekla ..i ja imam jako osjetljivu kožu..inače sam bolesna na to uvijek se mazem nekim kremama ..ruke pogotovo...nikada nisam izašla iz kuće a da se nisam namazala...rekla mi je baš dermatologinja čim si obukla došlo je do kontakta...i baš mi je rekla da svu robu moram oprati ...i naravno ne smiješ se kupati kada to dobiješ a ja se kupala ko luda i trljala sapunom a ono sve gore i gore se počelo se širiti..i sada mi rekla nema kupanja osim intimnih dijelova ..jer se to širi kupanjem ..
2016 09 08
> fashionbaby576: > > lovekrpice55: > > Baš je gadno..htjela bih da stavim sliku da vidite kako to izgleda,ali zaprepasitit ćete se..stoga opreznoooo!!!! > Stavi sliku baš da nam dođe do glave da se roba opere prvo!!! Brz oporavak!! Hvala
2016 09 08
o Bože! strašno! :o
2016 09 08
ova krema je zakon,sve je tocno sto pisu o njoj www.bioclinica.hr/katalog/8/problematicna-koza/proizvod/102440/dermacel-krema/ jedino kaj bi bilo dobro ako netko zna ima li igdje da je jeftinija,nisam vidjela nigdje ljekarni da ju imaju ili negdje u trgovini
2016 09 08
Dobila sam ja kremu i tablete...i hoću još reći...naravno da sam bila u dogovoru za suradnje različitog tipa..ali kada sam to dobila i razboljela se jednostavno nije mi bilo do ničega..niti sam kuda izlazila niti mi je bilo do paketa..ma ništa..bila sam totalno uplašena ,nervozna i uplakana...gospođe sam skoro pa svakodnevno obavještavala da sam bolesna i da mi nije do ničega..naravno da mi je preće da ovo prođe i da ozdravim..i da se sa ničim drugim ne zamaram..evo sada sam saznala šta mi je..i nikome neću ostati dužna..i sve ću namiriti... I da naglasim..ovo nije prelazno...samo je sve potrebno oprati ! :)
2016 09 08
Ajme strašno!! Brzo se oporavi i nadam se da je ovo prvi i zadnji put...
2016 09 08
Sretno s brzim prolaženjem osipa :D Ne mogu ni zamisliti da moram probavati po dućanima preko tajica...
2016 09 08
Strašno je da..i strašno izgleda..ali rekla je dermatologinja..da to tako sam izgleda i da će to proći..samo je oporavak malo duži..i treba strpljenja...hvala ti i ja se nadam..sada ću puno puno opreznije..taman idem raditi generalku odjeće i svega :)
2016 09 08
> PetiElement: > Sretno s brzim prolaženjem osipa :D Ne mogu ni zamisliti da moram probavati po dućanima preko tajica... Ja najradije više niti bi šta kupila niti probala..to će vjerovatno tako neko vrijeme i biti ...dok mi ne izađe strah od toga :)
2016 09 08
vjerujem da će se brzo povući osip...toga se najviše bojim kada isprobavam u trgovinama...moja je majka alergična na kobalt i nikal, a toga ima na trapericama, kopča, patent..vjeruj da ne smije dirati kovani novac..osomno bez dezinfijesa u torbici nikuda ne idem :*
2016 09 08
1 2 3 4