Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

muci me nestrpljivost

To je nenormalno vise neznam kako cu tako dalje,grozno sam nestrpljiva svaka minuta mi je ko vjecnost i doslovno poludim cekajuc na sve,cekajuc nalaze ,cekajuc sate do izlaska,cekajuc sutrasnji radni dan puna strepnje i nikako se docekat,cekajuc tisak pakete ,i dok kuham kavu sva sam ko na iglama napeta samo da se vise skuha da mogu pit kao da ce bit smak svijeta i da cu poginut ako se nesto ne pozuri :/
2016 09 12
Znam da se na puno tog mora cekat al ovo me proganja non stop i za sitnice
2016 09 12
Da te utješim -mislim da nitko ne voli čekati i da imamo svi u sebi određenu dozu nestrpljivosti! :) Strpljen,spašen! :) Nije uzalud ta poslovica,ali teško ju je provesti...;) S kavom si me dobro nasmijala. :D
2016 09 12
Al doslovno koda sam si utuvila u glavu past ce bomba na tebe i moras sve obavit u trenu sto vise to bolje
2016 09 12
Neznam odakle mi takav ruzan osjecaj
2016 09 12
Moraš se boriti sa sobom. Promijeniti način razmišljanja,malo po malo. Kad te goni nestrpljivost,ti u inat pričekaj bar malo za početak,sugeriraj sebi kako ćeš pričekati,kako nećeš brinuti,misli na nešto drugo,zamisli nešto što te opušta......:)
2016 09 12
Zapitaj se zašto si nestrpljiva. Imaš li nešto u glavi za što znaš da kasniš ili da nećeš stići? Nešto što misliš da si trebala postići, a nisi? Nešto što čekaš, a to sigurno nije kava,ali tim sitnicama maskiraš ono zbog čega si uistinu nervozna. Možda te onda te male stvari koje dočekaš "utjše" na neko vrijeme i daju ti osjećaj postignuća, dok ustavri i dalje čekaš ono nešto "veliko". Čačkaj po sebi, ima ta osobina neki korijen.:)
2016 09 13
Meni to izgleda kao da si " nervozna". Možda te nešto trenutno brine u životu i zabrinuta si il nešto ..
2016 09 13
Preporučujem da u takvim situacijama izbjegavaš kavu.
2016 09 13
A ja preporučujem da odeš na istok, recimo u Indiju ili Nepal. Tamo ćeš naučiti što je strpljivost kada moraš za sve čekati satima i nitko se ne uzrujava.....nirvana....zen. I ja sam prije bila takva, ali od kada sam se vratila prije puuuuno godina nema više nestrpljivosti <3 <3
2016 09 13
Hehe, meni ponekad zna biti tako, i kad god se to desi pokušavam što više stvari odjednom raditi x-) Al nije mi tako stalno, mislim da bi poludjela. Otkrij neki svoj način da se smanji ta nestrpljivost, možda baš da to kojekakvo čekanje pretvoriš u vrijeme za nešto drugo, kad god možeš, naravno.
2016 09 13
> ComeStai: > Zapitaj se zašto si nestrpljiva. Imaš li nešto u glavi za što znaš da kasniš ili da nećeš stići? Nešto što misliš da si trebala postići, a nisi? Nešto što čekaš, a to sigurno nije kava,ali tim sitnicama maskiraš ono zbog čega si uistinu nervozna. Možda te onda te male stvari koje dočekaš "utjše" na neko vrijeme i daju ti osjećaj postignuća, dok ustavri i dalje čekaš ono nešto "veliko". > Čačkaj po sebi, ima ta osobina neki korijen.:) Odličan odgovor,..!!
2016 09 13
> supermamica: > A ja preporučujem da odeš na istok, recimo u Indiju ili Nepal. Tamo ćeš naučiti što je strpljivost kada moraš za sve čekati satima i nitko se ne uzrujava.....nirvana....zen. > I ja sam prije bila takva, ali od kada sam se vratila prije puuuuno godina nema više nestrpljivosti <3 <3 :') > Admin2nd: > Preporučujem da u takvim situacijama izbjegavaš kavu. :') Potpis na ove dvije mudre glave :')
2016 09 13
ako nisi pušač, započni jutro s dobrom kamilicom, i provjeri si tlak
2016 09 13
Nemaš pravih problema pa se zamaraš glupostima.
2016 09 13
1 2