Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

pripreme za svadbu

Došlo je i to vrijeme. Napokon. Dakle, planiram vjenčanje u 8 mj iduće godine. Dobrodošao je svaki savjet. Za početak me zanima gdje naći vjenčanicu? Vi koje ste se udavale, jeste li kupovale ili iznajmile? Ili šivale?
2016 09 25
Ja se isto udajem kad i ti. Vjenčanicu planiram iznajmiti najvjerovatnije u Slavonskom Brodu. Razmišljala sam svašta. Možeš mi se obratiti preko poruka ako želiš neke detaljnije informacije. Šivanje uglavnom bude promašaj jer vjenčanica ne bude doslovno onakva kakvu si sliku pokazala. Tu možeš uštedjeti nekih max 1000kn i potrošiti more živaca. Kupovina se isplati kad saloni prodaju vjenčanice prošlogodišnjih kolekcija. Ako nađeš neku koja ti se sviđa i u dobrom je stanju možeš ju platiti manje od najma. Ja ću svoju vjerovatno platiti 2500kn. U cijenu uključeni svi dodaci (košare, jastučić za prstenje, veo, suncobran, torbica, ukras za kosu). Kuma mi se udala prije mjesec dana pa sam uz nju puno naučila :-D :-D
2016 09 26
Gdje ima najam vjenčnice u Brodu za 2500kn?
2016 09 26
Hvala ti. Slobodno ako netko ima neke savjete neka piše.
2016 09 26
nema na čemu! :-) Pozivam i ja cure nek se raspišu o svojim iskustvima. Neke tajne savjete ;-)
2016 09 28
I u Zagrebu su snizenja, npr u u Sposi, moja frendica je u 12om mjesecu kupila dizajnersku vjencanicu tamo za 3000 kn. I bas je kupila, znaci ne iznajmila.
2016 10 10
Ooooo to je jako bitna informacija :) Negdje objave to ili?
2016 10 10
Cure evo da se i ja uključim :D Meni je svadba početkom 10og mjeseca iduće godine, bit će više uzvanika pa smo rješili bend i prostor. Trenutno za vjenčanice ništa ne znam,kamo je najbolje uzeti. Inače ja sam iz Istre i većina ih ovdje kaže da je najbolje otic u Zagreb na sajam vjenčanja jer onda daju najbolje popuste. Ono što je meni trenutno na listi je pronaći fotografa a zaista su skupi što nisam baš očekivala :( Inače se udajem prva iz društva pa nemam neku veliku pomoć, al eto super da ovdje svatko podjeli neki savjet je dobrodošao. Što se najma vjenčanice tiče dosta njih mi je reklo da to odgodim jer inače saloni vjenčanica garantiraju jedno ili nijedno nošenje pa na kraju do dana vjenčanja tko zna koliko njih prođe u istoj vjenčanici. Vjerojatno ne svi saloni vjenčanica,ali većina njih sigurno.
2016 11 06
Ja sam u salonu "Nikolina" dobila ponudu da, ako odlucim platiti prvo nosenje, nosim odmah vjencanicu kuci. I ona stoji kod mene u ormaru te je tako nitko ne moze obuci prije mene. Fer, s obzirom koliko naplate 1.nosenje
2016 11 07
Iva, da zato i kažem, poznancica je platila ja mislim oko 6 000 kuna prvo nošenje još s nekim popustima, pa je čula i vidjela na svoje oči da su cure probavale njenu haljinu čak i nosile. Inače ovo je malo mjesto sve se vidi i zna, tako da baš to, nije fer niko, više mi se isplati onda je šivati :o
2016 11 07
Ja sam vjenčanicu uzela u Spose i užasno sam razočarana njima al otom potom. Sad su vam u prvom mjesecu rasprodaje vjenčanica i odlični popusti tako da vam se isplati kupiti/kaparati vjenčanicu. I sajmovi su sada kroz 12-i, 1-i, meni uvik ža šta nisam otišla, da se uhvatiti odličnih popusta. Ugl, samo lagano i bez nervoze, ja sam se živa pojela oko organizacije ;)
2016 11 22
Evo cure da se i ja prikljucim. Nase vjencanje je u 9. Mj iduce godine i jos sam na mrtvoj tocki sto se planova tice. Htjeli smo malo drugacije vjencanje, uzeti neku kucu/vilu ali smo na kraju ipak odustali najvise zbog satora koji su uzaaaaasno skupi. Skuplji od najma kuce. I sad vec danima nista ne spominjemo....kao da su nam potonule sve ladje hahaha. Inace, iz Rijeke smo i ako imate neku ideju kako, sto i gdje slobodno se izjasnite.
2016 12 08