Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Madež-help curke!

Ovak moja doktorica opće prakse mi je tjekom slušanja disanja vidjela taj moj ruzni madež na leđima i rekla mi je da mi preporucuje da ga uklonim i dala mi je uputnicu na kojoj stoji da trebam na kirurgiju i pise da je za uklanjanje + phd,ali ne pise di u koju bolnicu tak da sam izgubljena. Zivim u Zagrebu pa sad neznam gdje je najbolje otic i koliko cu platit to? Stvarno bi mi bilo od velike pomoci kad bi me neko uputio Gledala sam po drugim forumima curke idu u Vinogradsku il Salatu il u Dubravu na kirurgiju ja neznam di bi bilo najbolje otic ,:(
2016 09 26
Ne mogu ti preporučiti gdje da ideš, ali ako imaš dopunsko ne moraš platiti ništa
2016 09 26
ja bi prije kirurgije posjetila dermatologiju.....
2016 09 26
Pa idep u onu kojoj pripadaš po terenu?? Al za madež možeš zbilja gdje hoćeš, to je tren posla. A ako je imalo čudan bolje ga skinut nego ne, šta ćeš se sekirat. Nazovi telefonom bolnice pa pitaj
2016 09 26
Bilo koja bolnica. Bolje je maknut ak je cudan.itak ce ga slat na patologiju kad ga odrezu
2016 09 26
Moj muž je čekao na pregled madeža u Vinogradskoj 3,5 mj
2016 09 26
Ja sam operirala jako puno madeža, sve na sv. Duhu. Sretno s tim i nemoj se zezati, ako je sumnjiv, reži to i ćaos. Nemaš kaj čekati. Samo odi u bilo koju bolnicu i naruči se.
2016 09 26
Preporučam prije odlaska na kirurgiju ipak posjetiti dermatologa (isto na uputnicu, ništa se ne plaća). Nakon dermatoskopije možda se pokaže da ga i ne treba uklanjati. Ono što liječniku opće prakse izgleda "čudno" ne mora uopće biti razlog za hitan odlazak na kirurgiju. Osim toga, mislim da će svaki kirurg prije zahvata zahtijevati pregled kod dermatologa, tako da je bolje krenuti tim putem.
2016 09 26
Bila sam ja kod dermatologa nije opasan al je ruzan i na nezgodnom je mjestu na leđima gdje stalno vezica od grudnjaka zapinje,kad legnem na leđa moram pazit da ga ne potrgam,puno puta je krvario ali nisam bila spremna da ga uklonim. Moja doktorica opce prakse je radila u nekoj vecoj bolnici prije i na ljeto mi je rekka da mi nece sad davat uputnicu jer nije pozeljno po ljeti skidat madež i sad ga je opet vidjela i dala mi je odmah uputnicu za uklanjanje i rekla je da bi bilo dobro da ga se rijesim.
2016 09 26
Ja sam uklanjala u vinogradskoj. Čeka se oko mjesec dana, barem je tako bilo dok sam ja išla u cetvrtom mjesecu. Možda je sad više uklanjanja jer je zima pa budeš čekala malo duže.
2016 09 26
Institut za tumore(spada pod Vinogradsku),idi sto prije
2016 10 06