Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Nemam energije

Pretrpan mi je raspored, premorena sam i nedostaje mi energije. Probudim se umorna ili mi brzo padne enerija. Imate li preporuke za neke prirodne preparate? Više odmora ne dolazi u obzir, a kava više ne pomaže! :(
2016 10 25
Ajme, baš se tak i ja osjećam. :* Nekak si mislim da bi nama dobro došel nekakav vikend i opuštanje u toplicama, moru, planinama...malo masaže, saune, šetnjice, wellnessa i bile bi kak vurice. ;)
2016 10 25
Đumbir, med, limun ujutro ili kroz jutro.. uvečer magnezij za opuštanje. Prehrana? Meso, jaja, povrće, voće.. manje ugljikohidrata i šećera. Također ne previše kave ni čaja, 2, 3 šalice djeluju .stimulativno. Puno vode piti. Možda ti nedostaje željeza.. kontrolirati krvnu sliku, ako stanje potraje..
2016 10 25
Željezo mi je na gornjoj granici, fino se hranim, ali sam baš pretrpana i treba mi dodatni stimulans. Magnezij, kalcij, sve šumeće tablete imam, ali nešto sam zapostavila.
2016 10 25
Moj savjet s kojim sam rješila sve tegobe umora ja da kupite sodu bikarbonu,ne onu šta ima kupit u dučanu,nego bez aluminija i odradite jedno misec dana kuru,meni je pomogla jer današnjim tempom života i prehranom,tjelo izgubi ravnotežu,odnosno ph vrijednost organizma,a soda če vam pomoči da vratite balans,meni je jako pomogla:)
2016 10 25
A tekućina? Piješ li dovoljno? Vode, naravno! :) Možda B komplex za živčani sustav i dodatnu energiju.. Uvesti i kretanje, šetnju, jogu, pilates, koliko god da si umorna, bolje ćeš se osjećati.
2016 10 25
Ili su to sve simptomi tzv. burnout-a gdje, što god da unosiš, ništa ne pomaže s obzirom koliko se trošiš, nego stati i odmoriti. Tako sam i ja, "peglala" na najjače jer sam morala i evo mi sad sto pizd.. sa štitnjačom. :(
2016 10 25
....jadrok......kako i koliko piti sodu.......molim
2016 10 25
Da i ja molim odgovor za sodu, te za đumbir, med i limun, jel dovoljno malo đumbira i limuna staviti na žlicu meda! Krećem sa svime! Gdje kupujete tu sodu bez aluminija?
2016 10 25
> MilaElena: > Da i ja molim odgovor za sodu, te za đumbir, med i limun, jel dovoljno malo đumbira i limuna staviti na žlicu meda! Krećem sa svime! > Gdje kupujete tu sodu bez aluminija? Supradyn diže iz mrtvih.Ove ostale šumeče meni ništa ne valjaju
2016 10 25
I to ću sutra kupiti! Probala sam prije par god i nešto se ne sjećam da me oduševilo, ali nema što izgubiti. Sve dolazi u obzir osim više odmora! > Blliss: > > MilaElena: > > Da i ja molim odgovor za sodu, te za đumbir, med i limun, jel dovoljno malo đumbira i limuna staviti na žlicu meda! Krećem sa svime! > > Gdje kupujete tu sodu bez aluminija? > Supradyn diže iz mrtvih.Ove ostale šumeče meni ništa ne valjaju :s
2016 10 25
> MilaElena: > I to ću sutra kupiti! Probala sam prije par god i nešto se ne sjećam da me oduševilo, ali nema što izgubiti. Sve dolazi > u obzir osim više odmora! > > Blliss: > > > MilaElena: > > > Da i ja molim odgovor za sodu, te za đumbir, med i limun, jel dovoljno malo đumbira i limuna staviti na žlicu meda! Krećem sa svime! > > > Gdje kupujete tu sodu bez aluminija? > > Supradyn diže iz mrtvih.Ove ostale šumeče meni ništa ne valjaju > :s Stvarno je super. no nemojte piti prekasno navečer jer ja sam se par puta zeznula,popila oko 6 i nema spavanja x-) Ima tablete i šumeče. Soda bez aluminija je MIT , odnosno propaganda. Soda ne sadrži aluminij . (google is your friend).
2016 10 25
I meni je to bilo čudno, jer znam da ona po kemijskom sastavu ne sadrži aluminij, ali rekoh, tko zna što oni brljače kod proizvodnje, pa bude tragova aluminija! Dobro da nisam tražila! Ne volim baš ispasti, jel, glupa! 😂😂😂😂 > Blliss: > > MilaElena: > > I to ću sutra kupiti! Probala sam prije par god i nešto se ne sjećam da me oduševilo, ali nema što izgubiti. Sve dolazi > > u obzir osim više odmora! > > > Blliss: > > > > MilaElena: > > > > Da i ja molim odgovor za sodu, te za đumbir, med i limun, jel dovoljno malo đumbira i limuna staviti na žlicu meda! Krećem sa svime! > > > > Gdje kupujete tu sodu bez aluminija? > > > Supradyn diže iz mrtvih.Ove ostale šumeče meni ništa ne valjaju > > :s > Stvarno je super. no nemojte piti prekasno navečer jer ja sam se par puta zeznula,popila oko 6 i nema spavanja x-) Ima tablete i šumeče. > Soda bez aluminija je MIT , odnosno propaganda. > Soda ne sadrži aluminij . (google is your friend). :s
2016 10 25
Ne kuzim se bas ali znam da je moj brat pio glinu navodno super detoks i vraća energiju .postoje neka pravila kako je piti(nekoliko dana mora odležati po noći ,pa nakon samo pola sata i nakon mjesec cini mi se odmah se moze popiti,,,i naravno nista metalno staklo i drvena zlica ) ja sad neznam napamet ali vjerojatno Google zna.
2016 10 25
Ja sam kronično anemična, problemi sa štitnjačom, stresan posao i nepokretan roditelj,,, da ne tušim. Imam fantastičan recept koji u pola sata okrijepi tijelo kao par sati sna. Davno sam išla na jogu i to nikakvu dinamic ili slično, klasičnu sa srednjekvalitetnim vodstvom i mrvu vlastitog izučavanja čitanjem. Jedino što još prakticiram (kada uspijem skupiti malo strpljenja) je meditacija u položaju mrtvaca. Treba savladati disanje i pratiti tijelo; umom opuštati mišić po mišić. Nije jednostavno, ali vrijedi. Nevjerojatni su rezultati, svima preporučam. I ne traži nikakve preparate.
2016 10 25
1 2