Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Dva profila

Drage žene, majke ,kraljice....ja sam uz ovaj moj profil otvorila još jedan s dječjom robicom,s drugim korisničkim imenom i drugim mailom...ali nikako mi ne želi otvoriti taj novi, bez obzira na log out/ log in stalno mi je ovaj " osnovni". Kako da imam oba?
2016 11 29
> Sunshine7: > Drage žene, majke ,kraljice....ja sam uz ovaj moj profil otvorila još jedan s dječjom robicom,s drugim korisničkim imenom i drugim mailom...ali nikako mi ne želi otvoriti taj novi, bez obzira na log out/ log in stalno mi je ovaj " osnovni". Kako da imam oba? probajte obrisati povijest u pregledniku.
2016 11 29
Ja imam dva i sve pet, probaj se na osnovni log preko facea a na ovaj malom i password om...
2016 11 29
Aha, pokuśam...hvala :)
2016 11 29
Lijep pozdrav!Trebam pomoć,pokušavam doći do administratorice stranice,ali ne znam na koji način.Imam 2 otvorena računa na Moje Krpice i htjela bih ovaj račun s kojega trenutno pišem obrisati,jer ga uopće ne koristim.To je stari račun i neaktivan (uz iznimku da sam se sada opet prijavila kako bih ga ugasila. Na drugom računu koji se zove australkaa mi se nalaze sve krpice i ostale aktivnosti. Pa ako bi me netko mogao uputiti administratorici bila bih jako zahvalna :)
2016 12 04