Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Što volite raditi u slobodno vrijeme?

A da vas to opušta? Ja volim uz kavu/čaj i vatru rješavati križaljke,ovisnik sam o njima! A ujedno volim ići kod prijatelja sa prijateljicama kartati belu! :)
2016 12 03
> fensi3322: > A da vas to opušta? > Ja volim uz kavu/čaj i vatru rješavati križaljke,ovisnik sam o njima! > A ujedno volim ići kod prijatelja sa prijateljicama kartati belu! > :) draga još ako karataš za kune ,i zaradiš, uz hobi koju kunu nije loš. ja ti volim peći kolaće , šivati, čitam u zadnje vrijeme , moram da ne zaboravim :') :') :') :') :') :') :') kad smo svi na okupu, čovječe ne juti se to mi je omiljena igra iz mladosti.
2016 12 03
Kartam i za kune,kad bude turnir ,jednom sam ga osvojila uhuhu 500 kn ,čista sreća Šteta što nisu češće :) E da ,volim ja sve društvene igre,ali čovječe ne ljuti se je vrh ,najjača uz društvo :D Game of throns mi je dobra ,ali još se učimo društvo i ja ali više volim klasiku,monopoly i tako te,šah isto x-) x-) x-)
2016 12 03
Ja volim citati, pa usput ako netko ima knjigu od Deana Pelica "Njegova strana price" neka mi se javii :)
2016 12 03
ja volim čitati,gledati filmove, volim i drustvene igre igrati s prijateljima al u zadnje vrijeme nest slabije igramo. :) najdraze mi je bilo igrati pictionary :)
2016 12 03
> fensi3322: > Kartam i za kune,kad bude turnir ,jednom sam ga osvojila uhuhu 500 kn ,čista sreća > Šteta što nisu češće :) > E da ,volim ja sve društvene igre,ali čovječe ne ljuti se je vrh ,najjača uz društvo :D > Game of throns mi je dobra ,ali još se učimo društvo i ja > ali više volim klasiku,monopoly i tako te,šah isto > x-) x-) x-) čestitam vidiš kako sam pogodila , :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 12 03
Ja listam web shopove,čitam knjige,odmaram se,meditiram,čitam vijesti iz svijeta ljepote,opušta mi živce..
2016 12 03