Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Menstrualna čašica

Pozdrav cure :) Nesto se u zadnje dane informiram o menstrualnim casicama, uporabi i markama. Citam po netu iskustva ali sam malo skepticna jer ne moze biti bas sve toliko divno. Dali neka od vas ima iskustva? Koju marku koristi? Dali ima nekih cudnih neprijatnih osjecaja?
2016 12 30
mooncup. original. vrijedi svake lipe. a ovo o osjecaju, to su osnove anatomije.
2016 12 30
imala sam je u Americi, ali jednostavno je dozlaboga nepraktična. naime, svako toliko je treba izvaditi i isprati. gnjavaža, plus rijetko kada baš imaš dostupan umivaonik u WCu (na poslu, bircevima, javnim površinama isl) pa ne znam kako bih to trebala izvesti. i uvijek moraš nositi makar mali uložak, jer zna procuriti. po mom mišljenju, sjajno za cure koje su na kontracepcijskim i imaju slabiju menstruaciju, ali inače, dobra, ali nepraktična ideja.
2016 12 30
Hvala vam
2016 12 30
Odlična stvar, svakako preporučam probat kad si već došla na tu ideju. Ja sam je počela koristit silom prilika, inače mi ta ideja nije bila baš primamljiva, al nisam smjela koristit uloške, tampone ne podnosim i ostala samo čašica. Preporodila sam se :) Bitno je naći odgovarajuću veličinu i ml u odnosu koliko obilne su menge. Moje nisu obilne i mooncup mi uredno izdrži do 12h tako da nemam potrebe praznit na poslu ili ako sam vani nego sve odradim doma.
2016 12 31