Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Farmasi Tekuci Puderi (iskustva)

Pozdrav cure.. vec dugo se mucim sa tekucim puderima i ne mogu pronaci niti jedan koji mi odgovara. Trenutno mi je koza dosta suha. Zbog toga sam u drogerijama pocela uzimati L'Oreal ali ni on mi ne odgorvara jer ostaju tragovi+ ima roznih tonova inace vrat mi je dosta blijed pa pokusavam uzeti sto svijetliji puder a lice mi je sareno ali mislim da ima rozni podton.. dosta mi je vise bacanja novaca na puder.. pa bih vas zamolila za vasa iskustva ili ako moze koja fotografija cura koje imaju slabiji ten a koriste farmasi puder. Razmisljala sa uzeti vichy koji sam imala prije dosta godina ali sam vidjela da ga vise nema Imala sam također i La Roche Posay ali kada sam bila dosta tamna, neznam kakvi su ima svijetli. znam da taj puder nije skup ali sam vec dosta novaca bacila na nesto sto ne koristim. :( :,'(
2017 02 19
jeste probali sa Revlon colorstay?
2017 02 19
i mene to zanima jer imam isti problem..
2017 02 19
I meni je Revlon Colorstay odličan. Kao i La Roche Posay. Možda da probaš uzeti testere pa vidjeti odgovara li ti :)
2017 02 19
Ista stvar, koza kao da popije sav puder... i na kraju jos gore izgleda 🙄
2017 02 19
Ako koza popije sav puder znaci suha je i treba ju prije nanosenja pudera namaziti dnevnom kremom za lice ili podlogom za make-up. Meni je Colorstay bio pretežak i ne dovoljno kremast unatoč hvalospjevima. Affinoton mi je super ali moja Tzona je premasna za njega. Afinimat prezrnat itd :') Morat ću probat LRP iako mi se čini da su im nijanse sve dosta tamne.
2017 02 19
Naručila sam farmasi tekući puder čekam da mi stigne pa vam javim kakav je ...isto teško nalazim puder imam ih samo isprobanih a ovom je cijena ok pa reko idem vidjet :)
2017 02 20
Hvala na savjetu 😊👍🏻 stavim obično prvo serum pa hidratantnu kremu, no uzalud 😕 Imate mozda neku preporuku za podlogu za make-up 😀 > AudreyHepburn: > Ako koza popije sav puder znaci suha je i treba ju prije nanosenja pudera namaziti dnevnom kremom za lice ili podlogom za make-up. Meni je Colorstay bio pretežak i ne dovoljno kremast unatoč hvalospjevima. Affinoton mi je super ali moja Tzona je premasna za njega. Afinimat prezrnat itd :') Morat ću probat LRP iako mi se čini da su im nijanse sve dosta tamne.
2017 02 20
Ovisi koliko bi potrošila. Ja imam masnu kožu u tzoni a sklonu aknama po obrazima. Od jeftinih mi je oke ArtDecova i MuF (tebi treba samo onaj pod broj 1, svjetlija bocica. A ako ćeš iskeširat nešto, nema bolje od Chanel Le Blanc, bar meni :")
2017 02 20
Ovi farmasi puderi su mi svi dosta žuti, ima nešto s rozijim (XD) podtonom?
2017 02 20
Ako nekoga zanima katalog Farmasi javite se, kupujte sebi povoljnije a uz to i zaradite koju kunu 😉
2017 03 10