Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Prag za uskrs

Evo mi idemo za uskrs u Prag na 4 dana, idemo organizirano sa jednom agencijom . Citala sam da je predivno, cijene vise manje kao kod nas, da cesto bude kisa i hladno. Sad, mene zanima dal je neko bio bas za uskrs, kako rade trgovine, restorani i kafici? Buduci da imamo samo dorucak u hotelu brine me dal cemo imat izbora di jesti na neradne dane? I kakva je situacija sa mijenjanjem novca? I naravno savjet sta da ponesemo od odjece ;)
2017 03 14
ponesi više slojeva tako da se možeš skidati i oblačiti, a da si uvijek lijepo odjevena! imam jednu prijateljicu koja to majistorski radi i svi je zovu da ih pakira za ovo drugo- agencija bi trebala imati sve informacije- zato su tu i zato ih plaćaš Sretan put i lijepo se provedi!
2017 03 15
Isto je vrijeme kao i kod nas, nemaš šta fulati, najbolje i kratko i dugačko kako je i sanja rekla. Bila sam u Pragu i predivan je grad stvarno. Nažalost nisam bila za vrijeme uskrsa pa ne znam da li radi što ili ne. Kada sam išla u Prag nešto novaca sam promijenila u krune ostalo sam uzela eure samo i tamo bez problema mijenjaš ako ti zatreba. Ne znam da li si na to mislila ili nešto drugo vezano za mijenjanje? I da lijep provod :) Super kada ljudi putuju tako na 2,4, tjedan dana, nešto novo se isproba :D
2017 03 27
Prag odlican :) taman sam u to vrijeme bila. Vrijeme je dosta promjenjivo, nama se u 1 danu izmjesala i zima, jesen, proljece i ljeto 😂 Ja sam za svaki slucaj ponjala kaput i stvarno mi je dobro dosao. Cijene su dosta pristupacne, cak i hrana po restoranima. A po trgobinama da ne pricam, sijecam se da sam one milke kao jafa placala 3 ili 4 kune 😀😀 na standovima i onim trgovinicama gdje se suveniri prodaju se uvijek mozete cjenkati. A sto se novaca tice, racunali smo si 1 euro je 25 kruna njihovih. Ali sve u svemu bilo je odlicno, Prag je prekrasan, pogotovo Karlov most. Odlican izbor. Sretan put i lijepo se provedite 😘
2017 03 30