Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krađa fotki na krpicama

Šta bi vi napravile da primjetite kako se vaše fotografije artikla nalaze kod druge korisnice? Korisnica ima 100 i nešto pozitivnih povratnih, ne bi ni znala za fotke, nego me još i pitala za zamjenu (za neki drugi artikal)...pa sam slučajnim pregledom njezinih artikala to uočila. Nisam nešto aktivna na forumima i ne mislim da trebam dizati paniku, ali baš mi je nekako bljak osjećaj, pa molim vaše viđenje... Hvala
2017 05 10
Još je u opisu napisala i: "Jedva sam ga poslikala..." Mislim si stvarno si se namučila...
2017 05 10
> iraira: > Još je u opisu napisala i: > "Jedva sam ga poslikala..." > Mislim si stvarno si se namučila... to ti je jedna od onih lijenih krpičarki....
2017 05 10
Ja sam tako otkrila forum. Jedno jutro moja torba osvanula u tudjem nazoviormaru. Carica dodala i dvije aventove bocice u ormar, nebil ostavila dojam zmk, koja ne krade. Rijec je o grbi na kojoj bi i deve pozavidjele i apsolutno sam za odstrel takvih profila. Svako malo mi i dr cure javljaju kako im se bez znanja krade fotke ili nakon sto se od njih kupi taj artikl i dobrano izulja, osvane na krpama sa slikama prve vlasnice, nerijetko i s etiketama.
2017 05 10
Poštovana pregledom Vaših artikala nisam mogla ne zamijetiti svoje fotografije na vašem oglasu za xxx i našla se nemalo neugodno iznenađena? odgovor: Jojj evo moguće je, ali stvarno nije bilo sa lošom namjerom. Moj je potpuno isti i desilo se da sam jako dugo pokušavala poslikati ali zbog specifičnog izgleda nikako mi nije uspijevalo 😦 Ako smeta, ja ću odmah obrisati, nije nikakva loša namjera, samo posuđena slika... 😢
2017 05 10
Korisnica ima 108 pozitivnih povratnih i 86 artikala.... To posudba nije jer definiciju posudbe svi znamo ili možemo naći u rječniku... Pretjerujem li ako se pitam jesu li joj i fotografije drugih artikala "posuđene"?
2017 05 10
Cipelitza trebam li javiti i adminu? hvala
2017 05 10
pa barem je to danas lako, uperiš, stisneš klik i eto fotke, i nije neka mudrost velika, stvarno, pa ne očekujemo ovdje vrhunske fotografije, a izbor od 5 fotografija stvarno je dovoljan da se stvar pošteno vidi, ne kužim kakav je to specifičan izgled artikla, pa ne slika Taj Mahal
2017 05 10
iraira Pa stvarno Vas ne razumijem....još napišete i kako ste se namučili sa slikanjem..?! Pa jel me niste mogli pitati? prije 10 minuta odgovor: Razumijem vas potpuno, i evo još jednom se ispričavam, nije mi ugodno jer se osjećam ko da sam nešto ukrala. To sam sliku našla preko googla a ne krpica, i tako sam na brzinu odlučila. Evo brišem, fakat glupo od mene. prije 7 minuta iraira Pa da, pa da znate koji mi oduran osjećaj... Još mi pišete za zamjenu i gledam i mislim si jel me zezate ili šta prije 3 minuta odgovor Ajde dobro, ja sam se dva puta ispričala, maknula oglas, vi ste se istresli i šta sad još mogu... ruku na srce niti ste ga vi prodali a niti ja i to već dugo vremena, niti me tku uopće pitao za njega, jel potrebno baš toliku dramu raditi, ili se možemo u miru oprostiti...? Jesam se ja istresla? Majko mila morala i logike da je to u redu, ako netko nešto nije prodao
2017 05 10
Moze biti da zena nije ciljano "maznula" bas vasu fotografiju, nego je napravila kao mnoge ovdje, u google upise trazenu stvar i subjektivno najljepsu sliku stavila na krpice. Svakako dobro da ste je upozorili na to.
2017 05 10
Moze biti da zena nije ciljano "maznula" bas vasu fotografiju, nego je napravila kao mnoge ovdje, u google upise trazenu stvar i subjektivno najljepsu sliku stavila na krpice. Svakako dobro da ste je upozorili na to.
2017 05 10
Procitaj moj opis..stalno vodim bitku s takvima.. A jos level vise (il nize) su one kad kupe od mene pa idu prodavat dalje, najcesce po vecoj cijeni- a stave moje fotke..ono kupila od tebe-nabila si jos 50% marze a lino mi poslikat pac tvoje uzet.. Ko sto neko rece gore - deva style
2017 05 10
O mu ci ca. nasla na guglu. I osjeca se kao da je nesto ukrala. Jer eo fakat se ubila od slikanja. Stavi odeka i link na taj profil. Pliz. Cisto da evo, ja, znam koga zaobici u sirokom luku. Smije se to, ne brini. Javi adminu. I opali skrinsot oglasa ako ga vec nije hrabro obrisala. Mozda se muci i s brisanjem. Rolajz
2017 05 10
> BoleynAnne: > Moze biti da zena nije ciljano "maznula" bas vasu fotografiju, nego je napravila kao mnoge ovdje, u google upise trazenu stvar i subjektivno najljepsu sliku stavila na krpice. > Svakako dobro da ste je upozorili na to. je, ali svejedno kad "mažnjavaš" nečiju preko gugla obično pokaže odaklen je, pa tako i ovo, pokazala bi se poveznica na profila na krpicama... Sorry al nemreš bit toliko lijen poslikati artikl... jednostavno nemreš i točka.
2017 05 10
Hvala svima na komentarima i pomoći,) Pisala ja lijepo adminu, pa nek on/a kaže kako je u redu....
2017 05 10
1 2 3 4 5