iraira
Pa stvarno Vas ne razumijem....još napišete i kako ste se namučili sa slikanjem..?!
Pa jel me niste mogli pitati?
prije 10 minuta
odgovor:
Razumijem vas potpuno, i evo još jednom se ispričavam, nije mi ugodno jer se osjećam ko da sam nešto ukrala. To sam sliku našla preko googla a ne krpica, i tako sam na brzinu odlučila. Evo brišem, fakat glupo od mene.
prije 7 minuta
iraira
Pa da, pa da znate koji mi oduran osjećaj...
Još mi pišete za zamjenu i gledam i mislim si jel me zezate ili šta
prije 3 minuta
odgovor
Ajde dobro, ja sam se dva puta ispričala, maknula oglas, vi ste se istresli i šta sad još mogu...
ruku na srce niti ste ga vi prodali a niti ja i to već dugo vremena, niti me tku uopće pitao za njega, jel potrebno baš toliku dramu raditi,
ili se možemo u miru oprostiti...?
Jesam se ja istresla?
Majko mila morala i logike da je to u redu, ako netko nešto nije prodao
iraira
Pa stvarno Vas ne razumijem....još napišete i kako ste se namučili sa slikanjem..?!
Pa jel me niste mogli pitati?
prije 10 minuta
odgovor:
Razumijem vas potpuno, i evo još jednom se ispričavam, nije mi ugodno jer se osjećam ko da sam nešto ukrala. To sam sliku našla preko googla a ne krpica, i tako sam na brzinu odlučila. Evo brišem, fakat glupo od mene.
prije 7 minuta
iraira
Pa da, pa da znate koji mi oduran osjećaj...
Još mi pišete za zamjenu i gledam i mislim si jel me zezate ili šta
prije 3 minuta
odgovor
Ajde dobro, ja sam se dva puta ispričala, maknula oglas, vi ste se istresli i šta sad još mogu...
ruku na srce niti ste ga vi prodali a niti ja i to već dugo vremena, niti me tku uopće pitao za njega, jel potrebno baš toliku dramu raditi,
ili se možemo u miru oprostiti...?
Jesam se ja istresla?
Majko mila morala i logike da je to u redu, ako netko nešto nije prodao