Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

jesam li prevarena?

Molim pomoć! Nisam sigurna, ali mislim da sam prevarena, naime, naručila sam suknju i platila, nije mi stigla ni nakon 5 dana,a cura se ne javlja. Ali ono što me razljutilo tu istu suknju, slika identična kao ona što je meni naknadno poslala, prodaje ju pod drugim imenom. A pozitivnih ocijena more, i pod jednim i pod drugim nickom. Imam njezin IBAN i ime i prezime, da li mogu s tim podacima otić na policiju i prijavit. Da li je netko uopće imao takva iskustva? Ja ovdje često kupujem i ovo mi je prvi put da mi se tako nešto dogodilo....
2017 07 02
Cek cek kakva mrtva policija odmah..5 dana..polakoooo ..kolko povratnih? Na kraju krajeva daj link
2017 07 02
Da, polakooo.. I malo jasnije isto, jel još netko prodaje istu suknju ili su baš iste slike? Ima li dva profila, aktivna? Koliko si ju platila?
2017 07 03
Ili nas zekiš?
2017 07 03
> trendispa: > Molim pomoć! Nisam sigurna, ali mislim da sam prevarena, naime, naručila sam suknju i platila, nije mi stigla ni nakon 5 dana,a cura se ne javlja. Ali ono što me razljutilo tu istu suknju, slika identična kao ona što je meni naknadno poslala, prodaje ju pod drugim imenom. A pozitivnih ocijena more, i pod jednim i pod drugim nickom. Imam njezin IBAN i ime i prezime, da li mogu s tim podacima otić na policiju i prijavit. Da li je netko uopće imao takva iskustva? Ja ovdje često kupujem i ovo mi je prvi put da mi se tako nešto dogodilo.... Očito iz tvojih povratnih da često kupuješ. ;) Gdje? Ovdje? Ok. Budi oprezna. :")
2017 07 03
> trendispa: > Molim pomoć! Nisam sigurna, ali mislim da sam prevarena, naime, naručila sam suknju i platila, nije mi stigla ni nakon 5 dana,a cura se ne javlja. Ali ono što me razljutilo tu istu suknju, slika identična kao ona što je meni naknadno poslala, prodaje ju pod drugim imenom. A pozitivnih ocijena more, i pod jednim i pod drugim nickom. Imam njezin IBAN i ime i prezime, da li mogu s tim podacima otić na policiju i prijavit. Da li je netko uopće imao takva iskustva? Ja ovdje često kupujem i ovo mi je prvi put da mi se tako nešto dogodilo.... Često kupuješ , pa kako to da nemaš niti jednu pozitivnu ocjenu ? Za suknju ne znam , ako je žena slala Tiskom ili poštom , vjerovatno ti je dala i broj za pračanje , ako nije traži ju da ti da broj pošiljke . Ako si kupovala od nje i tražila da ti pošalje obićnom poštom tj bez preporuke , onda se moš frigat ...
2017 07 03
Ma daj , i ti bi nakon pet dana na poiciju x-)
2017 07 03
Malo strpljenja stići će ako je slala običnom poštom ima još vremena x-) Malo mi je čudno što ovdije kupuješ a nemaš niti jedne povratne, no nema veze, pričekaj još malo
2017 07 03
Na oba profila po jedna negativna..vidim da ne šalje preporuceno ,a isto tako u slučaju da se paket zagubi ne pomaze kupcu kod pronalska istog. Oprosti ali mislim da si naletila na totalno neodogovornu i bezobraznu prodavačicu. Pošalji joj poruku ponovno na oba profila i zaprijeti da ćeš javno objaviti njezine podatke ukoliko ti se ne javi. Policija ti nemože ništa ( iznos je premali).
2017 07 03
Obična pošiljka može putovat dugoo, meni jednom dva tjedna dolazila. Ugl, šta kaže kad si s drugog profila pitala za suknju, jel rekla da je prodana?
2017 07 03
Na profilu "norina" pise da je suknja prodana i ostavljena je povratna info ovoj drugoj (valjda nije sama sebi pisala) pa sam mislila da mozda norina nije kupila,ne odgovara joj pa prodaje dalje.Ali opet onda bi trebalo na drugom profilu pisat prodano..khm..a da probas cure koje su suradjivale s njom pitat jel to ta i ta (ime i prezime imas njeno) i zamolit ako koja ima broj mobitela?
2017 07 04
Ali nije mi jasno zašto jednostavno nije ništa napisala ako je poslala. Moj zadnji odgovor je bio " uplaćeno" i to je to, pitala sam da li je sjela uplata, da li je poslala, ali ništa nema je, kao da je u zemlju propala. Čula sam se s ovom curom koja joj je neg ocijenu dala, kaže da je dobila robu,ali ona joj je poslala obično a cura je platila preporučeno. Probala sam na faceu ukucat Draganić Neda i izbacilo mi je profil,ali ništa ne mogu vidjet kad nisam s njom prijatelj. Mislim da sam prvi put stvarno nasjela i da ću sad biti puno opreznija,i da znate da poz ocijene ustvari ne znače ništa očito. Ali ona na taj način ruši ugled i ostalim članovima,jer više ne vjeruješ u te poz informacije. Na drugom profilu mi nije niti odgovorila.
2017 07 04