Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što mislite,...

Bookić curke,zanima me što mislite o,.. Ja sam bila stavila mob. na aukciju i dan poslje žena mi se neka javila i raspituje se za cijenu i jel ispravan,.. i ja sam ju još na početku pitala koja bi joj okvirno cijena pasala jer ne želim nabiti cijenu koja njoj nije prihvatljiva. i kaže ona da će vidjeti i dan poslje šalje mi poruku da se njoj ne da rastezati samnom oko cijene da ako hoću prodati mobitel da kažem joj cijenu ili da ga niti ne prodajem [:sokiran] [:ljut]
2013 04 20
reci neku cijenu koja je tebi prihvatljiva [:smijesi]
2013 04 20
Stavite svoju cijenu pa ona ako hoce neka ga kupi :)
2013 04 20
Iskreno i meni bi smetalo da zelim nesto kupiti a nema ni okvirne cijene, dovedes kupca u neug.situaciju. Sigurno znas barem minimum ispod kojeg ne zelis ici, tu brojku malo podigni i taj joj iznos reci, pa ako se necka spusti joj do te minimalne cijene za koju si ga spremna prodati.
2013 04 20
Pa reci joj cijenu, a prije pogledaj na netu za koliko se prodaju ti modeli da znas okvirno... Neki ljudi ne vole aukcije [:smijesi]
2013 04 20
Stavit nesto bez cijene i ocekivat da ljudi bubnu je neozbiljno. Tako da razumijem zasto je cura tako reagirala i mislim da trebas pogledati kako se okvirno krecu cijene za mobitel koji mislis prodat, provjeri po njuskalu i onda napisi koliko trazis uz napomenu da cijena nije fiksna..
2013 04 20
Glupost, zakaj bi bilo neozbiljno? Ja kad prodajem nešto što nije izloženo svojim mušterijama pitam ih koliko misle da vrijedi artikl? I uvijek dogovorimo neku sredinu da smo obje zadovoljne.
2013 04 20