Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

smak svijeta...?

na mnogim društvenim mrežama proširila se teorija o smaku svjeta 16.veljače, sumanuto ili ne ???? Što vi na to kažete....? :)
2017 10 11
Moramo svi krenut hitno s oglašavanjem rasprodaje zbog selidbe na drugi planet.
2017 10 11
Slazem se sa Jackrussel, treba se rasprodati i izmijenjati dok se moze..jer pitanje je da li tamo Tisak funkcionira dobro kao kod nas ;)
2017 10 11
Tko zna..mozda ni Zara nije napeta tamo, i sto onda,davat noseno po cijeni nosenog umjesto duple cijene?! Pa nije ok uopce! Mozda nije in kolekcija Heidi K. pa budemo primorani poklonit zoo vrtu a tak masno platili, ccc.. 100 mogucih problema vidim :( Ja cu pozuriti i kupit brdo Zara vrecica za put dok jos ima tu, a vi kako hocete!
2017 10 11
> sonja90: > Slazem se sa Jackrussel, treba se rasprodati i izmijenjati dok se moze..jer pitanje je da li tamo Tisak funkcionira dobro kao kod nas ;) Da,baš...😜 Neka nam samo Todorića ne zaključaju u ćuzu... kome ćemo se tamo žalit da nam je paket okasnijo...
2017 10 11
> jackrusselkids: > > sonja90: > > Slazem se sa Jackrussel, treba se rasprodati i izmijenjati dok se moze..jer pitanje je da li tamo Tisak funkcionira dobro kao kod nas ;) > Da,baš...😜 > Neka nam samo Todorića ne zaključaju u ćuzu... kome ćemo se tamo žalit da nam je paket okasnijo... doći će i on za nama, druge mu nema..... :")
2017 10 11
> sonja90: > Slazem se sa Jackrussel, treba se rasprodati i izmijenjati dok se moze..jer pitanje je da li tamo Tisak funkcionira dobro kao kod nas ;) je,one koje imaju visoke cjene nek ih malo spuste, bolje vrabac u ruci, nego golub na grani... Ovim putem pozdravljam našu Katicu..... :") <3
2017 10 11
> Majalike: > Je, užasne su, za zbilja da! Zakaj? Meni su baš slatke, da bar ima takvih za velike :")
2017 10 11
> SaraKedavra: > > Majalike: > > Je, užasne su, za zbilja da! > Zakaj? Meni su baš slatke, da bar ima takvih za velike :") Ja ne lajkam-)) Možda ti i ima, ćirni-)
2017 10 11
Nije moguce :o Nema tajica vise!! Kako to?! Mozda se svi spremaju za drugi planet pa da se uklope medju male zelene :D i otislo out of stock..eto ti ga na! Sonja, ja mislila ja ode offtopic a vi jos dalje odošte.. A da se vratim,mislim da je smak vec poceo, polako.. Nece to biti taj datum, ni pocetak ni kraj kraja. Vecina "provali" tad i tad a kad to prodje bez smaka onda nastaju teorije da nije mislio/la doslovno vec tad pocinje, ili od tad pa do onda i bla bla..hrpa gluposti. Ima jedna teorija koja je ispala recimo dosta precizna, puno toga se ostvarilo -loseg vecinom pa prema njoj mislim da je kraj poceo i traje ali to nije kraj kakav gledamo na tv-u, konacan kraj, vec postupna promjena na losije, dakle citav period..vec polako ide ka gorem,nema konkretnog datuma.
2017 10 12
Nemam komentar.
2017 10 12
ja ovo neću gledati! :| Nakon onog body-ja iz teme o prljavici ovo je najjezivije na mk :'(
2017 10 12
kakve veze imaju sotonistički znakovi sa tajicama? pedofilija sa adidasom? jel ovo nastavak neke teme koju nisam čitala ili koji klinac?
2017 10 12
ČEKAJ, ČEKAJ, ČEKAJ!! jel ovdje u vezu doveden CERN I SOTONIZAM? onak za ozbiljno?? :') :') :') Spominju se i druidi u ovom videu o CERNu! Oplakah, ooooplakah! kaje ovo, novi svjetski poredak kao izvor relevantnih podataka?
2017 10 12
> SaraKedavra: > ČEKAJ, ČEKAJ, ČEKAJ!! > jel ovdje u vezu doveden CERN I SOTONIZAM? onak za ozbiljno?? :') :') :') Spominju se i druidi u ovom videu o CERNu! Oplakah, ooooplakah! > kaje ovo, novi svjetski poredak kao izvor relevantnih podataka? Da, da i zemlja je ravna te živimo ispod kupole, masoni vladaju svijetom, a smak svijeta počinje 15/10/17 (opet), "kemtrejlsi" nas truju, itd,itd..
2017 10 12
1 2