Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Božićna želja prije Božića

Drage dame, prije par dana pitala sam vas sto zelite za Bozic,ja sam osim zdravlja pozeljela i gleznjace.Ali nisam bila nezadovoljna sto nosim jedne svoje stare, vec samo mastala kako bi bilo lijepo imati neke tople,stabilne i udobne cizmice za zimu jer vjecito imam problem sa hladnim stopalima em zbog lose cirkulacije em zbog zime. Prije par mjeseci skupljala sam novce za iste,no decku se taman bila patika tako "razvalila" to se tako pokidalo da je pola patike doslovno otpalo 😂 i mislila sam kako bi bilo lijepo da mu ja kupim nove patika. Tako sam te sve novce dala njemu za patike. Ostala na nuli u novcaniku ali beskrajno mnogo srece i zadovoljstva u srcu. Sto me je beskrajno razveselilo i sto bi dan danas to ponovila. On zasluzuje sve najbolje. I tako ja zaboravim na sve to i vratim se svojim obavezama kad hop netko mi posalje poruku u inbox s pitanjem koji nosim broj cipela,koje imam gaziste...nisam se ni snasla ,nije mi bilo jasno ni zasto me to zena pita...da skratim pricu.Jedna divna duša s kojom sam vec imala suradnju i koja je bila savrsena poslala mi je nove gleznjace koje su i lijepe i tople. Sve o svom trosku,osoba koja mi je potpuni stranac odlucila mi je poklonit za Bozic bas gleznjace. Htjela je ostat anonimna stoga ju necu tagirat ali ona ce znati tko je i nadam se da zna koliko sam joj zahvalna i koliko sam sretna sto imam nesto toplo za nadolazecu zimu.Nikada nisam kukala,nikada nisam zicala,nikada nisam bila tuzna ako nesto sad nemam.Uvijek sam bila zahvalna na onome sto imam. Zasto Vam ovo pisem.Zato sto mislim da u moru losih postupaka i prevara na krpama ovakva tema zasluzuje biti javna.Zelim Vas sve potaknuti da uzmete 1 minutu vaseg vremena i napisete koje krpicarke su vas iznenadile svojom gestom.
2017 10 30
Jako lijepo napisano,vidi se da ste obje dobre duse...dobro se dobrim vraca...i da,slatke su gleznjace
2017 10 30
Meni se već nekoliko puta dogodilo da su me Krpičarke s kojima nisam nikada surađivala (s nekima se čak ni na Forumu nisam družila) kontaktirale u inbox i ponudile mi na poklon neki svoj artikal koji su vidjele u mojim Omiljenim, ni poštarinu nisu dozvolile da podmirim. Te su mi stvarčice sada dragocjenije od drugih (jedan divan broš, čizme , torba...) od drugih upravo zbog načina kojim su postale moje :")
2017 10 31
I da - jako su zgodne gležnjače!
2017 10 31
Predivno :") <3 Ima ovdje dragih i dobrih ženica. Dosta stvari sam ovdje dobila na poklon-isto tako sam i ja drugima poklanjala. Dobro se dobrim vrača :) Drago mi je zbog tebe i gležnjača.
2017 10 31
Ovo je stvarno preljepa gesta od nje i jako je lijepo procitati ovdje nesto takvo :") Gleznjace su super <3
2017 10 31
Svaka čast, gležnjače su divne, a jos vise osoba koja vam ih je poklonila,jer sam čin je hvale vrijedan. predivno je cuti ovakve stvari :))
2017 10 31
Preeeekrasno! I baš tako, dobro se dobrim vraća... :") <3
2017 10 31