Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li griješim?

Drage moje [:smijesi] čitam svašta tu po forumu, svakako se cure ponašaju ,ali konkretno meni se danas desilo prvo neugodno iskustvo,pa me zanima jesam li s pravom ljuta kao ris i da li dotična zaslužuje da joj stavim negativnu info.Nikad nikome još nisam ostavila negativnu,ali ova me bome naljutila.Kopirati ću razgovor, pa me zanima šta mislite. umjesto imena dotične stavila sam xx.
2013 05 01
Ma to uopce nije u redu, bas bezobrazno. Ja ne kuzim te prodavace, ako nesto dogovore s nekim, i onda to prodaju nekom drugom, mislim stvarno...
2013 05 01
Hahaha prodaje prije onom tko ne trazi mjere [:hihot] e svasta cu jos ovdje vidjeti... uglavnom...navikni na takve stvari. ja sam ovdje svasta vidjela i dozivjela tako da... [:vrti]
2013 05 01
Ono, čekam je od subote popodne do jučer ,ne javi mi uopće nego proda nekom trećem bez da mi javi! Baš sam bijesna, spičila bi joj najrađe jednu negativnu, ali znam da bi i ona meni, pa mi se neda prljat ruke uopće s takvom.Ali vrag mi neda mira [:kesi]
2013 05 01
Mislim da je i jučer bila tema o jednoj takvoj koja prodaje prvom tko uplati na račun,možda je to ista [:sokiran]
2013 05 01
jao simba i ti bi iskomplicirala sa tim mjerenjima [:smije] [:smije] [:smije]
2013 05 01
Bezobrazno,,uh i meni je tako bilo s jednom curom...Samo nemoj gubiti zivce bezveze [:zaljubljen]
2013 05 01
Tak se i meni dogodilo... ja se javim, cura mi posalje sliku i ja kazem da cu kupiti i 8 dana se ne javlja! ima jednu povratnu i ja se javim toj curi i pitam i ona mi kaze da je ona to kupila..doticna se javi pa mi je rekla da ju maltretiram i nagovaram ju i da mi ju sad bas nece prodati! ??? Ima nas svakakvih :/
2013 05 01
Al si joj se fino nagovorila [:hihot] Zasluzila je ;)
2013 05 01
hahahha MValentina [:smije] Ja sam od jedne cure prije par dana, tražila samo širinu ramena i ukupnu dužinu,a ona ne budi lijena izmjerila sve ovo, pa sam samo kopipejstala jer sam na taj način dobila baš pravi 3D doživljaj [:smijesi]
2013 05 01
imam ja metar [:hihot] [:hihot]
2013 05 01
Baš bezobrazno!!! [:ljut] Ne vjerujem da ju je samo tako prodala, da tko prvi uplati njegovo, pa valjda će i taj drugi kupac pitati za neke mjere, ne vjerujem da je samo rekla Uzimam! hehe, priče za malu djecu. Al da je bezobrazno je. Imaš pravo biti ljuta i možda bi i mi trebale znati koja je ta da znamo da što prije uplatimo da nas ne bih netko preduhitrio hehe [:smije] [:smije] [:smije]
2013 05 01
PavaPaulina@ [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 05 01
ja mislim da ona tu jaknu nije ni imala... pričice! [:frustriran] [:sokiran]
2013 05 01
trenirku
2013 05 01
1 2 3 4