Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vjerujete li vi da postoji...

... administrator ove stranice? Ili smo svi žrtve neke kolektivne obmane?! Naime, prije dva dana sam joj poslala poruku s pitanjem i molbom da mi objasni zbog čega se brišu moje teme na aukcijama. U posljednjih tjedan dana dvije su mi teme obrisane iz neobjašnjivih razloga. Pridržavam se svih pravila; jasno označim kraj aukcije, početnu cijenu, BID... ne pišem naslov teme velikim slovima... Ne kužim u čemu je problem? A sad ni odgovor ne stiže. Počinje me lupati paranoja :-) A opet, nisam baš egomanijak pa da umišljam da se adminkica pojavi samo kako bi obrisala moje teme, i odmah zatim nestala :-) Dajte, prosvijetlite me!
2018 01 24
Meni je isto s mog profila nestao artikl zahvalnice koje sam radila, i stavila ih u temu rukotvorine,tamo je ostalo, a s mog profila je nestalo samo odjednom,bas mi bilo precudno
2018 01 24
> LOVEADRESS: > Meni je isto s mog profila nestao artikl zahvalnice koje sam radila, i stavila ih u temu rukotvorine,tamo je ostalo, a s mog profila je nestalo samo odjednom,bas mi bilo precudno zato što ne smiješ to stavljati na profil. ako nema veze s robom, nakitom, obućom, kozmetikom, i to- briše. To su nekrpičasti artikli koji ne smiju biti na profilu, ali se smiju reklamirati na forumu pod rukotvorine ili na temi nekrpičasti artikli.
2018 01 24
mozda zato sto su ti aukcije istekle
2018 01 24
> tratinchica123: > mozda zato sto su ti aukcije istekle Ne, ne bih se bunila u tom slučaju. Postavim oglas za aukciju, a tema nestane nakon dva sata :o Otvorim novu, a ona obrisana 12 sati prije isteka aukcije... Stvarno ne razumijem.
2018 01 24
Ova stranica nikad nije bila u gorem stanju. Administrator kao da ne radi nista. Tema trazim bi trebala trajati 2- 3 dana a ona traje po 15 dana. Korisnica sa slikama sa neta ima sve vise. Prevarantica ima sve vise. Prekrsaja na forumu ima sve vise. Ova stranica nikad gora nije bila! Katastrofa.
2018 01 24
> dirdir92: > Ova stranica nikad nije bila u gorem stanju. Administrator kao da ne radi nista. Tema trazim bi trebala trajati 2- 3 dana a ona traje po 15 dana. Korisnica sa slikama sa neta ima sve vise. Prevarantica ima sve vise. Prekrsaja na forumu ima sve vise. Ova stranica nikad gora nije bila! Katastrofa. Stanje je stvarno strašno. Al nekak mislim da adminka baš i nema neku pomoć za dio poslova koja ona sama ne može riješiti. I dalje tvrdim, nova verzija je koma. Dok su bile stare krpice, sve je štimalo kak vurica...
2018 01 26
dobro je da uopce ima admina tj. nekog tko se uopce hoce zajebavat s tim
2018 01 26