Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Bili ste kupili od ovakvog prodavaca ?

Naravno da znam da svatko na svom profilu može pisati što želi. Ali mene zanima da li bi ste vi kupili od prodavaca koji napiše nešto ovako: U CIJENE NISU UKLJUČENE POŠTARINE! (i ne neću vam uključiti) SVE SU CIJENE FIKSNE (pitate li me za manju cijenu NE odgovaram)! Mene bi osobno to odmah odbilo od kupnje bez obzira i da se radi o artiklu kojeg silno želim. Zanima me vaše mišljenje ?
2018 02 06
A pitaj za zamjenu ;) :D
2018 02 06
Antipaticno mi je. Vrlo mi je vazan taj 'O meni' - kad procitam njega i prelistam ocjene odlucim hocu li s takvom osobom suradjivati ili ne,bez obzira koliko privlacne artile i povoljne cijene imala. Ovdje sam jer mi se hoce,ne jer moram i stalo mi je da suradnja bude ugodna,pristojna i obostrano uvazavajuca.
2018 02 06
Dijelim Vaše mišljenje. Vrlo često me bahat opis profila odgovori od kupnje. 😐 Jednom sam naletjela na profil korisnice kod koje sam našla jako lijepu dječju robicu, ali kad sam vidjela da "kad je se pitaju mjere, ona bi najradije uzela taj komad i po njemu skakala", odustala sam od svakog daljnjeg kontakta.
2018 02 06
A to sam bas jucer vidjela. Naisla na oglas sve joj je hitno prodat a cijene i nisu nesto povoljne + ovaj bljakic opis. Nebi kupila da mi je zadnje jer mi se zgadi i najljepsi i najjeftiniji komad robe kad vidim ovakav opis.
2018 02 06
> sonja90: > A pitaj za zamjenu ;) > :D E kako mi to nije palo na pamet :)))
2018 02 06
> Chinchilla: > A to sam bas jucer vidjela. Naisla na oglas sve joj je hitno prodat a cijene i nisu nesto povoljne + ovaj bljakic opis. Nebi kupila da mi je zadnje jer mi se zgadi i najljepsi i najjeftiniji komad robe kad vidim ovakav opis. I ja sam sada nešto listala pa slucajno naletila. Inace nikad ne citam to "o meni" , ne znam ni sama kako mi je upalo u oko :D
2018 02 06
Prvenstveno vrlo rijetko čitam "o meni" ali kad pročitam mislim da bi me također odbilo uvjetovanje ali opet se vračamo na pojedince a to je da svatko ima pravo postaviti svoje uvjete po kojima posluje na nama je da li ćemo ih prihvatiti ili ne. Više me naživciraju one što naglase NISAM ZA ZAMJENU I NA TAKVE UPITE NEĆU ODGOVARATI i onda mi pošalju upit o zamjeni :')
2018 02 06
Kad naletim na takav(ili slican) "o meni",ne zelim ni artikle gledati pa i da uz svaku stvar daje gratis veliku teglu nutelle😠
2018 02 06
Iskreno,mene bi ovo odbilo i da ima nesto sto jako zelim..Obavezno procitam opis "o meni" zatim povratne i njihov sadrzaj,nakon toga odlucim dali cu poslati upit ili ne..
2018 02 06
> nadadamic10: > Kad naletim na takav(ili slican) "o meni",ne zelim ni artikle gledati pa i da uz svaku stvar daje gratis veliku teglu nutelle😠 Bas tako! A za veliku teglu Nutelle bih svasta zrtvovala 😂
2018 02 06
> uniqueangel: > Prvenstveno vrlo rijetko čitam "o meni" ali kad pročitam mislim da bi me također odbilo uvjetovanje ali opet se vračamo na pojedince a to je da svatko ima pravo postaviti svoje uvjete po kojima posluje na nama je da li ćemo ih prihvatiti ili ne. Više me naživciraju one što naglase NISAM ZA ZAMJENU I NA TAKVE UPITE NEĆU ODGOVARATI i onda mi pošalju upit o zamjeni :') To mi je najdraže <3 :')
2018 02 06
bez brige, ima tko ce kupit, pa bar na krpama ne smeta ni 7 negativki da se posalje upit i uplati pare, a kasnije avaj ter jao. ae
2018 02 06
Meni osobno je odbojno. Alii, ima i "gorih" ..bas sam sinoc naisla na jedan profil i prvo sto mi je upalo u oci, bilo je velikim slovima 'SA MNOM NEME ZA*EBAVANJA" i jos kojesta, ali to mi je bilo ono previse, iskreno nisam ni gledala vise taj profil.
2018 02 06
> gitadevi: > > nadadamic10: > > Kad naletim na takav(ili slican) "o meni",ne zelim ni artikle gledati pa i da uz svaku stvar daje gratis veliku teglu nutelle😠 > Bas tako! > A za veliku teglu Nutelle bih svasta zrtvovala 😂 I ja😂
2018 02 06
1 2 3 4