Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Osvetnička negativna na moju neutralnu??

Dragi svi, molim za pomoć da korisnici pamela222 objasnite kako se i zbog čega ostavljaju povratne određenog tipa. Pokušat ću biti kratka i sažeta, ali predočit ću apsolutno svaki djelić našeg razgovora na mk i na viberu. 22.1. Šaljem upit za 5 artikala u vrijednosti od 5-15kn. Prodavačica se javlja, želim se predomisliti oko dijela narudžbe, ali prodavačica već mijenja opise artikala i neke briše pa ipak uzimam sve da joj ne pravim probleme. Dogovor pada na 55kn, od toga 15kn za s paket Tiskom jer mislim da 5 dječjih stvari može stati u tu veličinu. Novce uplaćujem ODMAH i šaljem potvrdu provedenog naloga uz podatke za slanje. Ipak, dogovaramo se čuti do idućeg dana preko vibera jer će poslikati što još ima. 23.1. Navečer iza 8 stižu slike, javljam se oko 9 s isprikom što kasnim s odgovorom (silly me!) te uzimam još 3 artikla i objašnjavam zašto ostale ne bih. Prodavačica bi potražila još artikala pa velim daa ću sačekati onda i na kraju ću doplatiti koliko treba za sve i još za slanje. 24.1. Ništa 25.1. Ništa 26.1. Šaljem na viber poruku hoće možda za vikend stići poslikati ( to je bio petak). Odgovara da ako ne nađe ništa još, šalje u ponedjeljak bez dodatnih troškova. Odgovaram da ne treba i da ću uplatiti bar još nešto. Ne odgovara na tu poruku i ja zaključujem kako će ta tri artikla onda ući u akciju koju je tad imala, a u međuvremenu obrisala s profila: svi artikli od 5kn na 3+1 ili 2 gratis, svi od 10kn 2+1gratis. 27.1. Ništa 28.1. Ništa 29.1. Ništa 30.1. Ništa Sad već razmišljam da sam možda pprevarena, ali ne dižem paniku-sačelat ću još malo. 31.1. Ništa
2018 02 09
Dakle, nisam sitna duša i ostavljam neutralnu, ali moja negativna je neopravdana i želim da ju se makne! Također želim da laži prestanu i želim povrat novca +pt 20kn da mogu vratiti artikle koji nisu vjerodostojno opisani niti poslikani. Nisam tražila dodatne slike jer sam mislila da će nedostatke navesti ako ih ima! Molim vas da korisnici objasnite kako je neutralna ostavljena jer se lagalo i obmanjivalo glede slanja, jer je komunikacija bila s njene strane loša, jer nije poslala jedan artikl i jer artikle nije točno opisala! Za ovo bi mnogi ostavili negativni, ali cijena je prihvatljiva za ovakvu odjeću iako ju ne bih uzela da sam znala. Također vas molim da joj objasnite da se za ispoštovan dogovor s moje strane ne može dati negativna, a povrijeđeni ego se liječi drugačije. Hvala. Idu slike...
2018 02 09
Mislim da situacija nije vrijedna otvaranja teme. Osvetnicku negativnu koju ste dobili obrisati ce Adminka,ako joj se obratite. Na temu ce se javiti masa koja ce pisati:'Ajmeeeee,pa to je za smece! JA uvijek saljem uredno,ocuvano,blanlabla' i to je sve sto ce se dogoditi
2018 02 09
Obratila sam joj se. Ali dok ne dodje riskiram da prodavacica lazima mozda pokusa i na nju utjecati. Npr.govori da mi nudi povrat i to nije istina-na poruku u inbox gdje joj govorim da mi uplati 55+20kn za slanje na racun s kojeg joj je uplaceno-ne odgovara!
2018 02 09
Ljubim te, teehee-hvala :*
2018 02 09
Vise od pola razgovora odvilo se na viberu.
2018 02 09
Sonja-nick joj je u vise navrata povezan s preprodajom, a upisi i teme joj bili uglavnom osudjivani. Ali nisam htjela imati predrasude. Mozda sam trebala ipak... Uglavnom, ako bude bilo potrebe i pokaze se neophodnim prodavacicin cijeli opus povezati u cjelovitu sliku kako bi adminka mogla reagirati prema pravilima-budem postala linkove. Zasad bih samo da se udostoji maknut negativnu i uplatit mi novce da joj vratim artikle
2018 02 09
Samo se obratite adminki sa svim ti razgovorima i bit ce vam uklonjena negativna, nema potrebe za brigom ☺
2018 02 09
Krajnje nepofesionalno i bezobrazno-prodati tenisice pod krivi broj ?! I jos je kupac kriv ?! i ja se nadam da sa takvom osobom nece vise nitko suradivati.. Ne samo da je trebala primiti natrag svoje tenisice nego ima obraza dati jos i negativnu ocjenu.. Svaki dan nova prica slicnog sadrzaja..prevarant do prevaranta
2018 02 09
pozz ima li netko iskustva sa vračanjem novaca za pt u dučanu nove robe. gdje god sam ja vračala robu u recimo manzaru nitko mi nije podmirio poštanske troškove. vidim svoje ime i br ste precrtali? a moj?
2018 02 09
Ajde pogledajte post iznad gdje sam ispravila propust
2018 02 10
> zfiser: > "U KOJEM BI TO DUČANU VI DOBILI 20 KN ZA POŠTARINU KOD POVRATA? > Pamella222: > pozz > ima li netko iskustva sa vračanjem novaca za pt u dučanu nove robe. gdje god sam ja vračala robu u recimo manzaru nitko mi nije podmirio poštanske troškove. vidim svoje ime i br ste precrtali? a moj? pozz! ima netko iskustva da prodavačica u duĆanu izvadi robu iz smeća, proda je kupcu pa mu kaže da šta on očekuje za tako male novce kad ljut dođe na blagajnu i traži povrat novaca?
2018 02 10
Alko se povrat vrsi zbog propusta prodavaca,logicno je da on snosi troskove povratne postarine. Zasto bi kupac, koji je sve posteno odradio,placao za propust prodavaca iz SaraKedavrinog posta 😂?
2018 02 10
pamella or should I say Melita, da nisi ti počela koristit onaj kineski prašak za mršavljenje koji si htjela detetu dat da smršavi, pa ti ti je ta kemija pobrkala moždani balans?
2018 02 10
> SaraKedavra: > > zfiser: > > "U KOJEM BI TO DUČANU VI DOBILI 20 KN ZA POŠTARINU KOD POVRATA? > > Pamella222: > > pozz > > ima li netko iskustva sa vračanjem novaca za pt u dučanu nove robe. gdje god sam ja vračala robu u recimo manzaru nitko mi nije podmirio poštanske troškove. vidim svoje ime i br ste precrtali? a moj? > pozz! > ima netko iskustva da prodavačica u duĆanu izvadi robu iz smeća, proda je kupcu pa mu kaže da šta on očekuje za tako male novce kad ljut dođe na blagajnu i traži povrat novaca? i šta onda kupac dobije novac za kartu jer se vračao do dučana? nudila sam vam povrat u zamjenu za paket, niste htjeli nego bi još i trošak poštarine? stavili ste me na forum popljuvali. zadnje od mene trebali ste prihvatiti 55 kn koliko je vrijedio paket a svi koji sudite niste mjerodavni jer lako je napisat ona je kriva nek plati pt. svaka internet kupovina donosi rizik a kod mene je kap koja je prelila čašu bio dvostruki pt. kad sam slala i kada bi ona vračala lp
2018 02 10
1 2 3 4