Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koji artikli vam nikako ne idu?

Eto sve je rečeno u naslovu,pa da vas čujem malo...ja npr. nikako ne mogu prodati ni jedan sako? 😅 A imam ih milijon i baš mi smetaju u ormaru....😊
2018 03 23
Nijedan artikal ne ide :')
2018 03 23
> Majalike: > Nijedan artikal ne ide :') Haha,Majo🤣
2018 03 23
Majalike,pa ti imaš toliko pozitivnih povratnih! Otkrij nam tajnu svog uspjeha!😍
2018 03 23
> SilaVila: > Majalike,pa ti imaš toliko pozitivnih povratnih! Otkrij nam tajnu svog uspjeha!😍 AHAHHA, to je s godinama... -))
2018 03 23
Oni koje mislim da cuu odmah prodati ili da ce se netko za njih htjetii mijenjatii, e oni nikakoo da odu
2018 03 23
> Majalike: > Nijedan artikal ne ide :') potpisujem :') :')
2018 03 23
Traperice!!! 😒 imam ih bar 50komada i nista jos 😱
2018 03 23
Pozdrav svima! :) hehe SIlaVila, ni meni sakoi nikako ne idu. Imam 10-ak svojih novih i sad se želim riješiti starih, ali oni nikako ne idu, koliko god da snizim cijene. Ostalo je sve nekako idu, često nešto prodam. :") Možda bih trebala sakoe slikati na nekim svojim kombinacijama jer ovako na vješalici ne izgledaju možda privlačno. Sad mi je drago da nije problem samo u mojim sakoima :')
2018 03 23
SilaVila, išla sam pogledati vaš profil. 131 artikl, a samo par njih u kategorijama, možda da to razvrstate pa je jednostavnije pronaći nešto kod vas ;)
2018 03 23
> Maja21: > Pozdrav svima! :) hehe SIlaVila, ni meni sakoi nikako ne idu. Imam 10-ak svojih novih i sad se želim riješiti starih, ali oni nikako ne idu, koliko god da snizim cijene. Ostalo je sve nekako idu, često nešto prodam. :") Možda bih trebala sakoe slikati na nekim svojim kombinacijama jer ovako na vješalici ne izgledaju možda privlačno. Sad mi je drago da nije problem samo u mojim sakoima :') Haha....i meni je sad lakše...💕
2018 03 23
> hulalula: > SilaVila, išla sam pogledati vaš profil. 131 artikl, a samo par njih u kategorijama, možda da to razvrstate pa je jednostavnije pronaći nešto kod vas ;) U pravu ste,moram pod hitno! Hvala!💜
2018 03 23
Ja nikako da se riješim muških stvari... dođe mi da sve izbrišem da mi ne zatrpavaju profil... To mi nije jasno... ja često tražim baš muške majice i košulje, a ovo kod mene samo stoji :s a cijene minimalne, samo što ne poklanjam ;)
2018 03 23
I meni se brze prodaju artikli na koje sam i zaboravila nego novi koje stavim :D
2018 03 23
Meni ide svasta po malo, sad malo pauza :/ :') Ali bar bude pitanja skoro svaki dan :)
2018 03 23
1 2 3 4 5