Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koji artikli vam nikako ne idu?

Nista ne ide, snizenje akcija, nista trenutno, cak ni djecje stvarcice
2018 03 24
Kad je Mango imao rasprodaju hlača po 50kn, ja kao mahnita pokupovala ne znam koliko komada, i sad ih polovica stoji u ormaru, a polovica ih je tu na krpicama, i to po toj istoj cijeni. Ali evo nikako da odu... :/
2018 03 24
> NadaMihaljevic: > Ja nikako da se riješim muških stvari... dođe mi da sve izbrišem da mi ne zatrpavaju profil... > To mi nije jasno... ja često tražim baš muške majice i košulje, a ovo kod mene samo stoji :s > a cijene minimalne, samo što ne poklanjam ;) i kod mene muške stvari neidu nikako
2018 03 24
hlace nikako nemogu prodat to je najteze ostalo i ide nekako :)
2018 03 24
Najvise do sada sam prodala parfema , robe samo par stvarčica , no nadam se da ce me krenut , profil sam napravila prosle godine u 7mj
2018 03 24
Ja sam sad zadnje prodala par ljetnih stvarčica :o što me baš iznenadilo....meni još zima ,:)
2018 03 24
Nikako hlace ne mogu prodat, imam ih puno, pogotovo ljetne ali nikako. A od kada sam tu najvise sam prodala parfemi i krzni kaputi.
2018 03 24
> leptiricaMo: > Ja sam sad zadnje prodala par ljetnih stvarčica :o što me baš iznenadilo....meni još zima ,:) Suuuupeeer!😎
2018 03 25
Oni snizeni i jeftini.. jer su ovdje neki artikli skuplji nego u ducanu pa valjda je svima u glavi “koliko para, toliko muzike”, a zaista se samo zelim rijesiti prenatrpanog ormara.
2018 03 25
Konačno sam se odlijenila i poslikala neke stvari, što mi je već dulje bilo u planu, na svojoj (ne više tako) novoj lutki. Kako vam se čini? Uploadala sam s mobitela direktno fotke pa ih nisam uređivala, radila kolaže i sl. Vidi li se sve osnovno što treba? Voljela bih vaša stručna mišljenja iz perspektive prodavača i kupca. Ukoliko odmah ne napravim promjene koje ćete mi eventualno sugerirati to će biti isključivo zbog moje lijenosti, a ne radi neuvažavanja vašeg mišljenja. :) Zahvaljujem vam unaprijed! U posljednje vrijeme mi ne ide ništa od stvari koje sam davno stavila na mk. Kada dodam nešto novo, ode dosta brzo.
2018 03 25
Sakoi
2018 03 25
Ja se sa svime mučim :( možda jednom godišnje uspijem nešto prodati, a već duže sam na krpicama..
2018 03 25
> leptiricaMo: > Ja sam sad zadnje prodala par ljetnih stvarčica :o što me baš iznenadilo....meni još zima ,:) Ja u zadnja dva mjeseca kupujem ljetne stvari :') valjda podsvjesno želim otjerati zimu x-) x-) A inače, hlače i majide idu, ostalo više manje stoji :")
2018 03 25
Meni super ide dječja robica (na drugom profilu). Na ovom za odrasle tu i tamo padne kakva prodaja. Moram priznati da se u zadnje vrijeme nisam pozabavila krpicama. No, dok si dam truda dosta prodam, većinom majice. Sakoi teško, traperice teško. Prošli mjesec prodala 2para cipela. Treba se stavljati sezonska roba, meni se prvoj neda sve sklanjati s profila pa početkom sezone ponovno slikati, priprematai, namještati... Uglavnom, kad kupujem tu izbjegavam mješane profile i one s preko 100 artikala
2018 03 25
> lucille9: > Meni super ide dječja robica (na drugom profilu). Na ovom za odrasle tu i tamo padne kakva prodaja. Moram priznati da se u zadnje vrijeme nisam pozabavila krpicama. No, dok si dam truda dosta prodam, većinom majice. Sakoi teško, traperice teško. > Prošli mjesec prodala 2para cipela. Treba se stavljati sezonska roba, meni se prvoj neda sve sklanjati s profila pa početkom sezone ponovno slikati, priprematai, namještati... > Uglavnom, kad kupujem tu izbjegavam mješane profile i one s preko 100 artikala Ima i tu istine da nije sreća kad ima puno artikala. I ja sam ovaj mjesec prodala 2 para cipela.🙂
2018 03 26