Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako odrediti veličinu grudnjaka?

Imam već koju godinu za ledjima, no dan danas ne mogu si odrediti veličinu grudnjaka. Mjerila sam ispod prsa i to je 80, nego problem nastaje sa veličinom košarica. Kaže, ako je opseg prsa 12-14 cm, onda je A. To je najmanja veličina koja meni još uvijek tarlaha k'o padobran ili, ako je s jastučićima, k'o da imam kokose. Zato sam godinama izbjegavala nositi taj zločin, ali šta ću, treba uvijek imati bar nekoliko opcija u ormaru. I kako da ja sad to kupim kad su mi i najmanje prevelike?
2018 04 30
Joj blago vama, možete i topiće, a može i bez u nekoj odjeći koja se ne prozire :) Ja isto ne volim grudnjake, odvikla sam se davno od njih, ponekad ga "moram" obući ali isto izbjegavam. Nažalost ne mogu bez jer nemam baš male grudi ali zato nosim uglavnom sportski top. Nisam vam pomogla oko veličine jer ni sama nisam sigurna ali eto bar neka utjeha da nas ima svakakvih :D
2018 04 30
Joj, kad god ga 'moram' nositi, barem jednom spomenem onoga ili onu koji ih smisli do u deveto koljeno :)
2018 04 30
Ja imam obrnuti problem i puno su mi pomogle tete u Lisci. Imam obrnuti nesklad, manji opseg u odnosu prema košarici, pa isto teško na zelenu granu.
2018 04 30
Ja sam.prije nosila kosaricu B e sad kako sammse malo popravila u kilazi presla sam na bralette jer isto neznam.koji broj nosim
2018 04 30
Ja sama sebi isto nikad ne znam odredit velicinu, ali sam onda naletila na victorias secret stranicu di ubacis svoje mjere i oni ti odrede velicinu (al njihove velicine su isto drugacije od nasih)i uvik mi dode ok. Al zato su im cijene paprene. Kod nas cesto ne mogu ni nac velicinu. Sve ono sta je u mom broju babasto izgleda.
2018 05 01
@sanjaurban, da, tu sam tražila i onda išla u krpice tražit 80A i našla, znači ima, ali to je i dalje 8-10 cm više opsega od onoga koji meni treba :D smijati se ili plakati, pitanje je sad:))
2018 05 02
Nefertiti, hvala za info, ali victorias će morati pričekati:))
2018 05 02
Ja kao i irara imam obrnuti problem, i isto sam pitala u Lisce i u Splitu u još jednom dućanu donjeg rublja koji je inače za žene liječene od raka dojke (sigurno ima i kod vas), i oni su mi sve fino i izmjerili i odredili točnu veličinu. I tu kupujem i kupaće, jer su jedni od rijetkih koji imaju sve moguće veličine košarica
2018 05 02
Onda Lisca, hvala svima:)
2018 05 02
> vedranapv: > Ja kao i irara imam obrnuti problem, i isto sam pitala u Lisce i u Splitu u još jednom dućanu donjeg rublja koji je inače za žene liječene od raka dojke (sigurno ima i kod vas), i oni su mi sve fino i izmjerili i odredili točnu veličinu. I tu kupujem i kupaće, jer su jedni od rijetkih koji imaju sve moguće veličine košarica Da, ja sam jos uspjela naci u Calzedonia i Yammamay (kupace) jer se moze kupiti razlicita velicina gornjeg i donjeg djela. Ovo kad gledam tablice nista mi ne pomaze, svaka kosarica i grudnjak svoju politiku..
2018 05 02
> MorskoPrase: > @sanjaurban, da, tu sam tražila i onda išla u krpice tražit 80A i našla, znači ima, ali to je i dalje 8-10 cm više opsega od onoga koji meni treba :D smijati se ili plakati, pitanje je sad:)) možemo natrpati vate...
2018 05 02
> sanjaurban: > > MorskoPrase: > > @sanjaurban, da, tu sam tražila i onda išla u krpice tražit 80A i našla, znači ima, ali to je i dalje 8-10 cm više opsega od onoga koji meni treba :D smijati se ili plakati, pitanje je sad:)) > možemo natrpati vate... Ahahaha dobra;)
2018 05 02
> iraira: > > vedranapv: > > Ja kao i irara imam obrnuti problem, i isto sam pitala u Lisce i u Splitu u još jednom dućanu donjeg rublja koji je inače za žene liječene od raka dojke (sigurno ima i kod vas), i oni su mi sve fino i izmjerili i odredili točnu veličinu. I tu kupujem i kupaće, jer su jedni od rijetkih koji imaju sve moguće veličine košarica > Da, ja sam jos uspjela naci u Calzedonia i Yammamay (kupace) jer se moze kupiti razlicita velicina gornjeg i donjeg djela. > Ovo kad gledam tablice nista mi ne pomaze, svaka kosarica i grudnjak svoju politiku.. Uzimala sam i ja kod njih, ali su mi lošije kvalitete, nekako se brzo rastegnu. Doduše, to mi se i sa Liscom jednom dogodilo, da mi je kupaći nakon mjesec dana izgledao kao da sam ga nosila 5 godina x-)
2018 05 02
Bome sam im ga ja bila vratila prije nekoliko god. (kupaći Lisci). Bio je očajne kvalitete, a cijene u nebesa. Sada su se opet unormalili sa cijenama. Calc. i Yamm. su mi zbilja dobri, gaćice (kupaće) već godinama kupujem isključivo na vezanje sa strane, baš zbog toga jer bi na kraju ljeta bile broj veće. Sorry MorskoPrase na malom širenju teme;)
2018 05 02
1 2