Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slovenske krpice

Cure koje prodajete i kupujete na slovenskim krpicama moze malo detalja? Kako saljete,koja je najjeftinija opcija slanja i sl? Hvala
2018 05 29
Imam tamo profil godinama kao i ovdje. Poštarina je skupa, otkad smo u EU cijene se nisu mijenjale nimalo. Slala sam preporučeno uvijek, drugačije ne bih pristala na suradnju. Nisam imala previše suradnji jer samo nakit prodajem tamo ... I ne objavljujem često nove artikle, odnosno, gotovo nikako više. Za 2-3 komada nakita mi je poštarina znala ispasti oko 30kn.
2018 05 29
Ja sam slala bodi i ispalo je 30kn. Čini mi se da nije bilo preporučeno.
2018 05 29
Hvala cure..😊
2018 05 29
Ja sam slala u Sloveniju,jer sam imala prijateljicu koja je jednom tjedno išla preko granice,pa uz put slala pakete.Sad više nije isplativo,bar meni.Morate paziti sa plaćanjem,jer oni plaćaju u eurima,pa banke ,naše,obračunavaju transakcije,pa pretvorbu valute.....i još čuda neka,pa ne možete samo cijenu svog artikla prebaciti u eure,da ne budete u minusu.
2018 05 29
Ja imam profil i tamo, ali ne znam kako je sa slanjem iz Hrv u Slo ili obrnuto jer ja boravim u Slo zbog faksa. Doduše, do sad sam tamo imala samo jednu suranju, i to je bila premopredaja. ,:) Samo znam da je neka poveća provizija sa prebacivanjem novca iz banke jedne države u drugu.
2018 05 29
> 2nducan: > Ja sam slala u Sloveniju,jer sam imala prijateljicu koja je jednom tjedno išla preko granice,pa uz put slala pakete.Sad više nije isplativo,bar meni.Morate paziti sa plaćanjem,jer oni plaćaju u eurima,pa banke ,naše,obračunavaju transakcije,pa pretvorbu valute.....i još čuda neka,pa ne možete samo cijenu svog artikla prebaciti u eure,da ne budete u minusu. Imam devizni rn pa nisam imala takvih problema.
2018 05 29
pozdrav cure, jel možda netko slao sa slovenske pošte na adresu u sloveniji? koliko tako iznosi poštarina?
2018 05 31
> leptirica444: > pozdrav cure, jel možda netko slao sa slovenske pošte na adresu u sloveniji? koliko tako iznosi poštarina? Vidis ovo je dobra ideja Ne znam dal postoji Tisak opcija mozda.
2018 05 31