Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slikanje lica i slanje fotki za potrebe prodaje- DA ili NE?

Dakle, ja sam ljubiteljica naočala za sunce i često ih kupujem, ali kako živim u malom mjestu, nemam mogućnosti probati ih osim kad odem u ZG ili DU. I naravno da se zeznem kod naručivanja preko weba, neke vratim, neke ostavim misleći da ću ih nositi pa samo stoje i tako. Hebi ga, slaba sam na njih, to mi je fetish! E sad, kako neke prodajem, u zadnje vrijeme mi se javljaju cure koje žele da se uslikam s naočalama i pošaljem im sliku da bi vidjele kako meni stoje pa da si zamisle kako bi njima stajale ?! Jel to samo meni čudno, s obzirom da za svake od tih naočala postoje po netu slike kako stoje na drugima, posebno na Instagramu. Hajde da me pitaju uslikati torbu na meni ili komad odjeće gdje neću uslikati lice, ali baš da ću okolo slati svoje slike lica nepoznatim ljudima meni nije prihvatljivo. Mogu poslati masu slika naočala, svih certifikata, detalja na cvikama, to nikada nije bilo upitno i uvijek udovoljim takvim željama. Kakvo je vaše mišljenje, slikale bi lice za potrebe prodaje ili ne ?
2018 06 07
pa jednostavno- kažeš da ih prodaješ jer ti ne stoje i da nema smisla slikat ih na sebi. I ako ti se da, pošalješ link, 2, 3, 8 na instagrame. Ili još bolje: napišeš u oglas da ih ne slikaš na sebi i odmah u oglas staviš te linkove i mirna bosna.
2018 06 07
Ma kak da ne! Neke se iz dosade javljaju, i slike odjece na tebi traze namjerno kad napises "malo/veliko je" ili "ne stoji mi"..bez namjere kupnje, ide pitat da vidi kako ti to stoji, eto zanima je,da se uvjeri. To sto necu je stvar principa i iskustva i niceg drugog. Koliko puta sam slikala na sebi a ne stoji mi, pa mi napisu "Ne svidja mi se kako stoji", a fino kazem ne stoji MENI, ili je vel.kriva, ne znaci da ce osobi druge gradje ili kilaze lose stajati, tak da moja slika nista ne znaci. Smatram da je to cisto zezanje iz dosade.
2018 06 07
Apsolutno ne.
2018 06 07
To sam napravila 2 puta i nikad više, a i nemam pojma fotkat selfie, a većinu stvari i prodajem jer mi se ne sviđa kako mi stoje :/ Inače totalno je glupo ocjenjivat na drugome neki artikal jer svi smo različito građeni, i ne bi mi palo na pamet to tražit. Ma čisto za....vanje ;)
2018 06 07
> SaraKedavra: > pa jednostavno- kažeš da ih prodaješ jer ti ne stoje i da nema smisla slikat ih na sebi. I ako ti se da, pošalješ link, 2, 3, 8 na instagrame. > Ili još bolje: napišeš u oglas da ih ne slikaš na sebi i odmah u oglas staviš te linkove i mirna bosna. Ma neću to unaprijed pisati jer onda će neke pomisliti da sam neka furija pa se neće ništa usuditi pitati. Ali im odgovorim u tom smislu kako si napisala i stavim linkove fotki na drugim osobama.
2018 06 07
Vidim da su jedne prodane, što znači tko će kupit kupit će. Bez obzira na tvoje slike. Ajde još da prodaješ one s tržnice pa čovjeka zanima kako bar otprilike stoje (ne opravdavam niti to, ali čisto primjera radi), ali ovo su sve dobro poznate dizajnerske naočale. Sve jasno.
2018 06 07
u zadnje vrijeme me stalno traže da sebe fotkam u odjeći..... užasno mi je to. Inače, ne volim se fotkat i nemam svojih fotografija a pogotovo mi ne pada na pamet da ih okolo djelim po internetu. Nisam manekenka i odjeća koju prodajem mi uglavnom ne stoji, fotkanje "da vidim kako stoji" nema smisla jer smo svi različiti. Nikad u životu nisam napravila selfi i uopće se ne mogu zamislit da fotkam samu sebe x-) da se namještam,tražim neki kut u kojem bolje izgledam,pućim usne,isturujem bradu hahah užas
2018 06 07
> Maleficent80: > Vidim da su jedne prodane, što znači tko će kupit kupit će. Bez obzira na tvoje slike. > Ajde još da prodaješ one s tržnice pa čovjeka zanima kako bar otprilike stoje (ne opravdavam niti to, ali čisto primjera radi), ali ovo su sve dobro poznate dizajnerske naočale. Sve jasno. Je prodala sam ih dvoje već do sada i evo ove zadnje sam zbilja imala super iskustvo s jednom prekrasnom djevojkom i nikakvih problema. A sve te modele se može naći u većim optikama i isprobati. Nekoliko puta sam tražila po netu optike u Zg koje ih drže, točno određeni model i slala cure da ih tamo isprobaju. Jedino ak ne živi netko u Nedodiji kao ja pa je loše sreće oko kupnje i nemogućnosti isprobavanja, tu ne mogu pomoći jer ne mogu ni sebi :D
2018 06 07
Neka uđe u zapisnik da sam odnedavno vlasnik pangalaktički savršenih Željkinih naočala. 😍😍 Osobno sam imala blagi PTSP jer su dotadašnje kupnje naočala ovdje završavale sa: "Prekrasne ste, zbilja jeste, ali ne stojite mi i idete dalje u prodaju". Osobno mislim da nema smisla slikati se u naočalama, daš šifru modela i ama baš svaki se može pronaći na netu (ako već ne u optičarskim radnjama)...A onda malo riskiraš ili dogovoriš probu, povrat ako ne stoje ili slično... Sve se da dogovoriti ako je komunikacija dobra. Evo, ja Željkine naočale nosim već 5.dan i da mi ih nije žao, spavala bih u njima. 😀
2018 06 07
Imam još pitanje.. Offtopic malo, ali da ne otvaram novu temu, jer radi se isto o fotkanju u obući. I pomalo mi je dosta. 😣 Naime, jel itko od vas surađivao s korisnicom Klinika? Dotična prodaje isključivo i samo klompe, sve su naslovljene na 50 kn, ali kad se javite da biste ih kupili onda vas pita koliko biste dali za njih, ne pristaje da na vašu cijenu jer su, citiram, plaćene jako puno i vrijede svake lipe. Ok, od kupnje odustajem, jer mi se ne nateže. Ljubazno joj javim da sam pronašla klompe koje mi odgovaraju, zahvalim se i to je to. Već je onda tražila slike tih klompi koje sam odlučila kupiti. Nekoliko tjedana nakon stavim u prodaju neke druge klompe koje su mami premalene. I od tad jednom mjesečno od dotične dobivam poruke s upitom mogu li se slikati u njima, samo par fotkica...odgovaram da ne mogu, jer su mi premale i nema smisla. Ne odustaje. Jučer ponovo. "Pa kako ih mislite prodati, ne razumijem?!" Ima desetke pozitivnih... Fetišistica? Ili sam zabrijala? Evo, prosvjetlite me... No, postaje baš creepy. 😕
2018 06 07
😁
2018 06 07
ova s klompama se već spominjala na forumu. Isto od neke cure kupila baldice pa ih odmah objavila za 50kn kao. Nikome nije bilo jasno koja je spika. Očito u tome da ih ne prodaje po 50kn ,:) Ignoriraj je. Ili napravi kolaž sa svim njenim upitima pa joj to pošalji umjesto odgovora :D
2018 06 07
esuse, koji smor :s Ona bi se fotkala u svemu...super, traži da ona tebi pošalje sliku dok je u bazenu punom želea od jagode i nosi neke svoje klompe. Pa nek "opali par fotkica".
2018 06 07
1 2