Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Balzam od mrkve tinktura

Pozdrav drage moje :) Mene zanima ima li koja iskustva s balzamom od mrkve za ubrazno tamnjenje? Vrijedi li tih novaca?
2018 06 18
ako misliš baš na tinkturin balzam od mrkve, to nije za samotamnjenje.
2018 06 18
> SaraKedavra: > ako misliš baš na tinkturin balzam od mrkve, to nije za samotamnjenje. Koristila?
2018 06 18
I mene zanima to
2018 06 18
> Sweetclothes: > > SaraKedavra: > > ako misliš baš na tinkturin balzam od mrkve, to nije za samotamnjenje. > Koristila? Jok, ali znam o čemu pričaš. Koristila sam drugi balzam na tu foru.
2018 06 18
Nije za samotamnjenje, ali potiče tamnjenje, dok se sunčaš. Meni je super, najbolji od svih što sam probala. Uz to prefino miriši i odlično je i ovako za namazati se nakon tuširanja. Od ove sezone imaju i suho ulje, baš sam ga nedavno isprobala i još bolje mi je od balzama jer se ništa ne lijepi i brzo upije.
2018 06 18
> GreenQueen: > Nije za samotamnjenje, ali potiče tamnjenje, dok se sunčaš. Meni je super, najbolji od svih što sam probala. Uz to prefino miriši i odlično je i ovako za namazati se nakon tuširanja. Od ove sezone imaju i suho ulje, baš sam ga nedavno isprobala i još bolje mi je od balzama jer se ništa ne lijepi i brzo upije. Superr, hvala :)
2018 06 18
Super je balzam. Tekstura mu je dobra, nije previse ljepljiv, fino se razmazuje i fino mirisi. A sad sto se tamnjenja tice, moje noge koje inace jedva dobiju boju su sa ovim bile jaaaako crne proslo ljeto :D
2018 06 19
Preporučujem mrkvu od Tinkture - predivno miriši, lijepo se razmazuje, nije ljepljivo, ne ostavlja nikakve fleke i doista možeš lijepo pocrniti. Ja se inače ne volim sunčati, tj. mogu ležati max 15-20 minuta i onda ili u hlad ili u more. Već 2 godine koristim i nijednom nisam pocrvenila s time da u početku obavezno stavim zaštitni faktor prije i svejedno pocrnim :)
2018 06 19
> vedranapv: > Hvala, nadam se, jer sam inače čovječja ribica x-) hahahah suosjećam jer sam i ja :D I inače ne tamnim. Ali uz ovo nomadino, 2 godine za redom imam boju! Ne sad ko cure koje imaju dobre pigmente, da se ne lažemo, ali tamno za mene. I frendice su skužile da sam tamnija no inače.
2018 06 19
Ja imam i prošle i ove godine super iskustvo s Tinkturinom mrkvom. Skupo je, al ima i jeftinijih. Baš je dobra, fino miriši i stvarno brzo potamniš. Preporučam svakome :)
2018 06 19
Aa biobaza pekmez isprobao netko? :) Ne znam uopće što da uzmem :/
2018 06 19
> Sweetclothes: > Aa biobaza pekmez isprobao netko? :) Biobaza pekmez tako odvratno zaprlja sve živo, izgleda kao da ste se namazali gov.om :')
2018 06 19
Slažem se sa komentarima za Biobazu. Preporučujem Tinkturin balzam od mrkve ili ovo novo suho ulje:)
2018 06 19
Ja sam koristila Tinkturin balzam zadnjih 3 godine ali sam ove godine naručila od Male od lavande. Čula sam mnogo dobrih komentara, jeftiniji je (još sam imala kupon -50%, često imaju akcije) i dostavili su mi ga za 2 dana iz Zg-a. Nadam se da će biti jednako dobar ili bolji. :)
2018 06 21
1 2