Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ugradnja noktiju Osijek

Zanima me ako znate nekoga tko ugrađuje nokte tu u Osijeku ali da nije preskupo? Ne oni saloni nego ovako netko ako radi. [:smijesi] Da mi preporucite. Hvala
2013 05 30
znam ja =) cura što i meni radi nokte.ne znam koliko ti je hitno ali jedini je problem što ovih dana ide za zg, mislim da je još sutra tu i onda se vraća za tjedan dana.super radi a stvarno nije skupa =)
2013 05 30
ima tu neka curka koja ih radi povoljno, ukucaj u trazilicu geliranje, ugradnja ili slicno, izbacit ce ti [:smijesi]
2013 05 30
cura na forum.hr, nick je babobabo, mislim da je iz osijeka. radi savrsene nokte.
2013 05 30
Evo ja sam jedna koja radi ugradnju noktiju :) Za sada se nisu klijentice nisu žalile.... Spletom okolnosti sam u Osijeku već 2godine.... inače sam iz Splita [:smijesi] Radim sve po želji klijenta.... NARAVNO ~ na obastrano zadovoljstvo! Ako je netko zainteresiran molim javiti mi barem dva do tri dana prije da nabavim potreban materijal (ako slučajno nemam tu boju a cura želi baš takve nokte, također i radi termina) Pošto sam trenutno uselila u novi stan... dolazim i na Vašu adresu jer moje klijentice imaju tretman koji uključuje; ~ potpunu posvetu njihovim željama (IZRADI NOKTIJU) ~ neograničeno vrijeme rada ~ osijećaj udobnosti ~odgovor na sva pitanja mene kao Nail Designera [:poljubac] Radim s IBD materijalom.... ~Stan je u fazi dovršetka još max 2tjedna, stoga nisam u mogućnosti pružiti udobnost kao onda kad sve bude gotovo.... ~ CURE MOJE, CIJENA PO GOGOVORU. ~Radim taj posao isključivo što volim to, a naravno radi i novaca.... -> Za bilo kakva pitanja javiti se možete na mail: [email protected] [:poljubac] HVALA!!!!
2013 09 23