Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

fake parfemi?

Postoji li način da se stane u kraj oglašavanju fake parfema kao originalnih? Ne znam uopće kako nekoga nije sram ispod napisati _ ORIGINAL 100 % a iz aviona je vidljivo da je riječ o kopiji sumnjivog porijekla?
2013 06 09
Slažem se, evo ja imam neke parfeme , ali su 100% originali jer sam ih ja sama kupila svojim novcem i znam koliko su me skupo koštali, sad ih se rješavam i žao mi je što sam tolik potrošila na njih [:znoji] A najviše sam lažnjaka vidjela na Channel No 5 i baš sam krenula uspoređivati kopije i originale, točno se vidi koji je koji, ma da ja smatram da bi se na ovoj stranici trebali prodavati samo originali, a ove kopije neka ostave za plac [:jezik]
2013 06 09
Ovako, što se tiče prodaje parfema preko mojih krpica imam samo za naglasiti kako pojedince nije sram!? Naime, cijene su daleko previsoke, naročito za parfeme u kojima je ostalo tek pola parfema u bočici. Svakodnevno nailazim na Cat Deluxe, po 130,150 kn mu je cijena ovdje, zbrojite k tome poštarinu i za 150, 170 kn vam na kućnu adresu stigne napola prazna, rabljena i pitanje dali je originalna, bočica parfema.. Radije dodam stotinjak kn. i imam čitav,nov i prije svega original parfem! Naomi sam uzela kao primjer, ima još precijenjenih rabljenih parfema... Krpičarke, dajte shvatite... ovdje se nitko nije došao obogatiti već se riješiti viška odjeće i ostalih stvarčica!! I naravno, k tome biti pošten i ako je nešto FUŠ to i naglasiti! Ne vidim razlog da bi netko ne kupio fuš parfem po simboličnoj,normalnoj cijeni.. Nemaju svi za originale!
2013 06 09
ja imam Chanel No 5....original je 100%....mnoge zbunjuje bočica upravo zbog toga što nije lažnjak....
2013 06 09
više sam mislila na ove testere od 20 ml koji su preplavili sve oglase(ne samo krpice). mislim da nije u redu lagati kupcu i govoriti mu da je to originalni tester kad on to NIJE. to je obična kopija, fake. nek kupuje tko hoće ali netko će možda stvarno pomisliti da se radi o originalu i biti sretan jer je prošao jeftino a ustvari je grubo prevaren. a da ne govorim o ovim većim parfemima gdje je još i veći novac u pitanju [:tuzan]
2013 06 09
I zbog takvih onda ja dobijem na 10-tke upita da li je original, kako, šta itd.. Iako piše da je ali piše i kod njih :) Ak je fejk,fejk je nema tu pomoći. Malo je bezobrazno varati naivne ljude , al to bi svakako trebalo kazniti!! Na bilo koji način.. Barem po meni..
2013 06 09
Pa jednostavno trazis zenske koje prodaju parfeme da ga fotkaju odozdola, recimo Chanel se odozdola ne moze fejkat, kao i Nina Ricci koji ima ugraviran broj na boci. Svaka zenska koja prodaje original nece imati bas nikakvog problema s tim. Moje iskustvo. Zenske koje pocnu srat da one imaju tolko i tolko godina (kao da je to referenca za ista) pa time zele reci kako su one ozbiljne ili pak jedna koja mi je rekla da se vidi da je original (ali mi nije htjela fotkat Chanel odozdola) odjebem odma. Sve parfeme koje sam ovdje kupila su bili originali. Bilo da se radilo o originalnom ili tester pakiranju. Zato jer prije pitam i trazim fotke onoga sto se ne moze fejkat. Na netu postoji nebrojena kolicina stranica na kojima se objasnjava kako razlikovati fejk od originala, pa kad trazite neki konkretni parfem, odite i pogledajte pa trazite da vam se posalju fotke onoga sto nije moguce kopirati.
2013 06 09