Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

da li je od mene ovo korektno?

molim vas za vaše mišljenje. Stavila sam u prodaju jednu H&M haljinicu od kepera a izgleda kao traper stil vintage 80 tih (meni je malena) i jevila se jedna cura. Komunicirale smo uljudno i rekla je da joj odgovara da joj pošaljem drugi tjedan oko srijede zbog novca (tada će imati) OK. Danas sam morala otići na put za Rijeku (bolestan otac) i napisala joj da mogu tek poslati u srijedu (iako sam jučer ostavila podatke i cura je rekla da će danas uplatiti) I maloprije pakiram se ja jer za sat vremena polazim i spremam ju sastrane i vidim da je na šavu pokidana i poflekana (čini mi se flomaster). odmah sam joj napisala ispriku da joj ja takvu stvar neću i nemogu prodati :( Ajd poderela se vjerojatno onaj dan kada sam ju sad pred ljeto probala i odlučila da na mene ne može ali flomaster zaista pojma nema od kuda je (ali pretpostavljam moja najstarija kćer) Htjedoh pitati, cure da li je ovo od mene korektno? ja mislim da jest te da li se je vama dogodio da vam je nešto promaklo i da li ste otkazali prodaju... eto :(
2013 06 21
i kako su kupci na to reagirali?
2013 06 21
s moje strane nije bio slučaj...ali ima cura koje su pristale kupiti i u takvom malo oštećenom stanju jer im se nešto jako svidjelo,a ako je mala greška...nikome ne otpadne ruka od malo konca i pranja u Vanishu...
2013 06 21
Meni se dvaput desilo,cure su bile super,pune razumijevanja-svakome se može dogoditi...Bitno je da joj nisi uzela novce [:smijesi]
2013 06 21
Da meni je i to sam slučajno skužila, jer sam tunkikicu najprije stavila u malu kuvertu, ali kako je bila napuhnuta sam ju odlucila premjestiti u veliku i kako sam ju slagala tako sam skuzila da je pokidana po šavu. Što prije uopće nisam primjetila, zato jer ju nisam ni nosila, nego mi je bila spremljena. No to je isključivo moj propust, jer stvar nisam dobro pregledala. Tako da ubuduće pripazim i dobro prekontroliram. Cura je rekla da nema problema i da će ona to zašiti, eto. Naravno da sam odmah javila. [:smijesi]
2013 06 21
Je, dogodilo mi se jednom, samo što nisam prodala haljinu koja je imala sa stražnje strane rasparan til. Otkazala sam kupnju, rekla curi da ću joj se javit ako uspijem spasit stvar, ali nisam tako da ju nisam niti prodala. Cura se nije ljutila, bilo joj je žao jer joj se haljina svidjela, al ja to nisam mogla prodat u takvom stanju.
2013 06 21
Meni se isto dogodila slična stvar na samom početku..isto tako sam se ispričala i povukla ih iz prodaje..sva sreća pa sam vidjela prilikom slanja nebih željela imati neugodnosti zbog 20-30 kn.
2013 06 21
ma i da je uplatila (jer je rekla da danas hoće) ja ću joj novac vratiti.. nema šanse ja to neću prodati... to je krpa... evo sad sam pokušala oprati flomaster i ostala je crna mrlja koja se neda skinuti i to baš na grudima - na najvidljivijem mjestu... vratiti ću joj pare ali ono tužna sam jer nisam prije to vidjela :(
2013 06 21
crna mrlja promjera kovanice od 5 kuna (medek).. baš se vidi :( ah [:place]
2013 06 21
Meni se nije desilo...Ali mislim da je u svakom slučaju korektno...Svakome se može desiti...I smatram da bi svaki kupac to trebao normalno prihvatiti...Nikakve drame i nikakvo napadanje prodavača i takve stvari...Stvarno ne volim nikakvo "dramatanje" ... a ovdje ih ima stvarno dosta! [:smijesi] [:smijesi]
2013 06 21
hayatima - pa tu ima dramljenja bokte kao da je netko HNB opljačkao neki se postave... i zato sam i ja sva u strahu što li će ispasti i zato sam otvorila temu da vidim da li sam ispravno postupila... dalilia - apsolutno se slažem.. ja sam ju prodavala za 60 kuna (ionako povoljno) sad za 20 kuna mi se ne sramoti, niti mi se takva roba prodaje..
2013 06 21
bolje da si joj rekla i da si odustala nego da je dobila tu stvarčicu pa da te ocrnila i još dala negativku [:jezik]
2013 06 21
Ja sam tako jednom otkazala kupnju jer nisam skuzila da kosuljica ima mrlje od dezica ispod pazuha, a nosila sam ju bila par puta. ali sva sreca prije slanja sam isla detaljno pregledat kosuljicu pa sam odmah curi napisala da joj ne mogu ipak prodati jer nije u stanju kakvom sam mislila da jest... i nije se naljutila, nego se zahvalila jer sam bila fer i rekla joj istinu.
2013 06 21
hvala vam cure :) sad sam stvarno sigurna da sam ispravno postupila.
2013 06 21
slažem se kako je lijepo od tebe što si na vrijeme vidjela grešku i javila,ali nemoj dramiti jer sve je korektno...cura će se vjerojatno zahvaliti i tko zna možda je jedna od onih koje spase same tkaninu ili zašiju pa ćeš imati zaista lijepu suradnju...
2013 06 21
1 2