Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ovo je apsurdno!

gledajte...svatko ima pravo napisat što ga volja i ponašat se kako ga volja...ali da će se takve osobe sve više zaobilaziti...hoće...dvostruki kriteriji su loši...ako ti se bilo tko javi...pogledaš i kažeš ako ništa ne nađeš...nisam ništa našao i ok...
2013 06 22
ajmo jednu prigodnu...takvima imaaaaa li krajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 06 22
Meni isto piše da nisam za zamjene ali ako me cura pita pogledam bez obzira i odgovorim..pa neće mi kruna pasti sa glave
2013 06 22
mene zivcira kada su cure za zamjenu samo ako je u njihovim omijenima ta stvar. pa ne mozes sigurno pregledati sve artikle na krpicama, uvijek ces vidjeti nesto novo kod neke korisnice i svidi ti se. ne vidim smisao u tome.
2013 06 22
i ja sam napisala da za zamjene nisam ako mi se posebno nesto ne svidi onda se javim, s obzirom na to da se ja uvijek svima javim ( mada kad sam ja nesto pitala cak za kupovinu ponudila da odmah platim receno mi je da je ta stvar prodana , mada još uvijek uredno stoji ili uopce nisam dobila odgovor za neke stvari, za koje sam ponudila isto odmah uplatu,) sorry ovo ne kontam, prodajes a ne zelis da se proda ili ne zelis mi uopce odgovoriti pa daj molim te , zato sam navela ovo, prodaja ide slabo , pa ide kad prodajes neku stvar a nes se javit ili muljas , uvijek se svakom javim, sve objasnim, cak i spustim cijenu, dakle i oko cijene se da dogovorit , mada se meni ni ne odgovori na poruku ili kaze da je stvar prodana a još uvijek stoji i onda se kuka prodaja ne ide, pa oš prodat il neš daj se odluci , ne kontam takve osobe [:vrti]
2013 06 22
s time da sam svakome ODMAH PONUDILA UPLATU I GDJE JE BILA PONUĐENA PRODAJA I ZAMJENA ITD , receno mi je da su prodani a jos uvijek stoje ili uopce nisam dobila odgovor na poruku , mada se ja svakom javim , mada mi to piše i onda se kuka prodaja neide pa ne kuzim , oces prodat ili ne , nemos ovce i novce , da ti ja platim i i ostavit si stvar [:frustriran] [:vrti]
2013 06 22
Pa meni se ne jave kad ponudim uplatu odmah ili mi se kaze da je prodano ,a stvar vec stoji uhuhuhu , to stvarno ne razumijem a eto ja se svakom uredno javim , i za zamjene mada sam to navela da nisam za to i za prodaju i za informacije i spustim cijene itd [:vrti]
2013 06 22
ignore i traži dalje [:kesi] [:kesi]
2013 06 22
Mbrown, meni recimo piše da sam za zamjene samo iz mojih omiljenih, i ne, ne mogu pregledat sve artikle na krpicama, ali imam specifičan stil i ovdje ima svega par korisnica koje prodaju takvu odjeću i vjeruj mi, sve što bi mi se ovdje svidjelo je u omiljenima.
2013 06 22
kad smo već kod zamjena, jel vas živcira kad vam se javljaju cure koje žele zamjenu artikala ispod kojih jasno piše da nisu za zamjenu već samo za prodaju a još mi to piše na profilu?? ja dobijem živčani slom na to! mislim ok cure možda probaju ali ono ako piše prodaja onda samo prodaja...
2013 06 22
pa da prodaja i ponudis odmah uplatu i kaze prodano a stoji i dalje danima, ili ne dobijes nikakav odgovor, mislim sta na to rec [:frustriran] [:vrti] osim ignore kak kaze anaanchy
2013 06 22
marianne59, ne bih se čudila da takva niti kaputić nema...
2013 06 24
1 2