Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zasto ne brisete prodane artikle?!

Koju god stvar sam htjela kupit u zadnje vrijeme, sve je prodano! Onda sam skuzila da se radi o artiklima sa puno lajkova. Dakle popularni atikli koji iskacu na stranici. Ali valjda ga doticne osobe ne zele brisat, jer eto to im ipak pase da im profil bude popularan pa ce se svi javljat. Al nema veze kaj od 600 stvari na profilu 598 je prodano. Ja sve brisem cim stigne do kupca. Iznervirala sam se. To je strasno. To sve treba blokirat. Zapravo kad razmislim nemoguce je da neki artikl koji ima 2000 pogleda i 150 lajkova nije prodan?! Mislim stekaju mi krpice zbog opterecenosti stranice. U ovom slucaju nepotrebne opterecenosti.
2018 07 18
Koriste to kao reklamu, ja se isto razočaram kad se desi da je artikl već prodan, ali sumnjam da tih oglasa ima toliko da je baš zbog njih stranica preopterećena, mislim da ipak probleme rade oglasi neaktivnih korisnica koji stoje godinama no to je samo moje mišljenje.
2018 07 18
Ni meni nije jasno cemu to sluzi,ak je prodano obrises i gotovo lakse se snaci kad je sve pregledno a da ne komentiram profile sa 50-70 stranica ,pola oglasa isto
2018 07 18
Meni je to najgore, kad vidim sliku neceg sto trazim jako dugo i spustim pogled dolje da vidim cijenu, pise prodano.. :|
2018 07 18
Da moguce da nije zbog toga. Al ja vjerujem da ima jako puno takvih artikala. ;) Meni je najgore kad se razveselim sta sam konacno nasla sto zelim kad ono prodano... A to naravno nigdje ne pise.
2018 07 18
> megelanor: > Meni je to najgore, kad vidim sliku neceg sto trazim jako dugo i spustim pogled dolje da vidim cijenu, pise prodano.. :| Mislim da se ovdje misli na oglase gdje ne piše da je prodano već se moraš javiti da ti kažu da je prodano, ja inače oznaku prodano držim dok ne stigne kupcu i dok ne budem sigurna da je kupac zadovoljan (za slučaj povrata i slično) pa brišem oglas kad suradnja bude "završena".
2018 07 18
> BiggieS: > > megelanor: > > Meni je to najgore, kad vidim sliku neceg sto trazim jako dugo i spustim pogled dolje da vidim cijenu, pise prodano.. :| > Mislim da se ovdje misli na oglase gdje ne piše da je prodano već se moraš javiti da ti kažu da je prodano, ja inače oznaku prodano držim dok ne stigne kupcu i dok ne budem sigurna da je kupac zadovoljan (za slučaj povrata i slično) pa brišem oglas kad suradnja bude "završena". I ja isto tako radim. ;)
2018 07 18
> cvjetic18: > Koju god stvar sam htjela kupit u zadnje vrijeme, sve je prodano! Onda sam skuzila da se radi o artiklima sa puno lajkova. Dakle popularni atikli koji iskacu na stranici. Ali valjda ga doticne osobe ne zele brisat, jer eto to im ipak pase da im profil bude popularan pa ce se svi javljat. Al nema veze kaj od 600 stvari na profilu 598 je prodano. Ja sve brisem cim stigne do kupca. Iznervirala sam se. To je strasno. To sve treba blokirat. Zapravo kad razmislim nemoguce je da neki artikl koji ima 2000 pogleda i 150 lajkova nije prodan?! Mislim stekaju mi krpice zbog opterecenosti stranice. U ovom slucaju nepotrebne opterecenosti. slazem se
2018 07 18
A moguće da i isti artikl prodaju više puta :D :D i to se dešavalo :D ALi samo ga jedna osoba dobije :;D :D :D :D
2018 07 18
Ja obavezno obrišem prodane artikle čim mi kupac javi da je paket stigao i da je sve OK.
2018 07 18
I sama maknem artikal cim stigne kupcu, ali procitala sam vec negdje da se prodani artikli "obrisu" nakon nekog vremena.
2018 07 18
> Vikili: > I meni smeta..neki dan sam otvorila profil ..90 % stvari je pisalo prodano...? > Zašto ne obriše ? Ja odmah brišem, da ne smeta.. Samo nam se nemoj toliko nasekirat da, recimo, odes s krpa. Onako demonstrativno nam svima odmahnes gacama kaj ih kinezi u lotovima po 10 prodaju za manje para nego kaj ti drapas za jedne. A steta bi bila i da se tezenis/calzedonia blago s police ispod 10kn ne uvali nekoj sirotici ovdje za kolko ono? 250kn. Navalinarode, prvih 10 ko poklon dobiva kvadrat polupanih plocica iz ‘prijateljicine’ kupaone. Bog zna da ih nisi jos prodala.
2018 07 18
> glitterica: > I sama maknem artikal cim stigne kupcu, ali procitala sam vec negdje da se prodani artikli "obrisu" nakon nekog vremena. Vidjela sam prodane artikle iz 2016-te pa nisam sigurna da se automatski obrisu, sto bi svakako bilo dobro.. Ja brisem kad mi kupac javi da je stiglo i da je sve ok.. Sto se tice popularnih, imala sam artikle u popularnima i kad sam prodala i oznacila da je prodano artikl odmah nestane iz popularnih..Mozda je to razlog sto neke cure ne oznacavaju prodane..
2018 07 18
nije li postojala tema za prijavu takvih artikala kako bi se isti obrisali? vjerujem da bi to dosta rasteretilo stranicu, pogotovo kada bi se stavljali linkovi profila na kojima je većina artikala označena kao prodana...
2018 07 19
Slazem se da krpice zatrpavaju stvari koje su prodane. Jos uz to svakako stari artikli po 3-4 godine i profili u koje nitko nije usao od 2014 godine!
2018 07 19
1 2 3 4 5