Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kupiti ili ne?

Pozdrav! Htjela sam dobiti ako je moguće više informacija o samoj korisnici pod nickom arcishopping kojoj je prethodno profil blokiran pod imeno Roshopping sa 126 pozitivnih povratnih informacija, dok ih na ovome ima 100, kako mi je dala broj računa pbz banke na ime nekog dečka David Horvatinčić, te traži kad joj se uplati potvrda uplate. Hvala Lp
2018 08 02
Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica.
2018 08 02
> cipelitza: > Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica. Elle001 Što bi značilo, bolje ne pretpostavljam, kako se radi o artiklu od 115 kn sa poštarinom 😃
2018 08 02
> Elle001: > > cipelitza: > > Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica. > Elle001 > Što bi značilo, bolje ne pretpostavljam, kako se radi o artiklu od 115 kn sa poštarinom 😃 onak kako nije pouzdana možda? ili se varam?
2018 08 02
> Blliss: > > Elle001: > > > cipelitza: > > > Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica. > > Elle001 > > Što bi značilo, bolje ne pretpostavljam, kako se radi o artiklu od 115 kn sa poštarinom 😃 > onak kako nije pouzdana možda? ili se varam? Iskreno prvi put uzimam od ove djevojke nešto, a znajući što se nažalost dogadja ovdje i osobno sam dobila artikle koji baš nisu bili kako je rečeno (čudni mirisi itd), onda pitam prije nego nešto uzmem jer da bacim baš 100 kn u vodi nije mi u cilju :)
2018 08 02
> Elle001: > > Blliss: > > > Elle001: > > > > cipelitza: > > > > Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica. > > > Elle001 > > > Što bi značilo, bolje ne pretpostavljam, kako se radi o artiklu od 115 kn sa poštarinom 😃 > > onak kako nije pouzdana možda? ili se varam? > Iskreno prvi put uzimam od ove djevojke nešto, a znajući što se nažalost dogadja ovdje i osobno sam dobila artikle koji baš nisu bili kako je rečeno (čudni mirisi itd), onda pitam prije nego nešto uzmem jer da bacim baš 100 kn u vodi nije mi u cilju :) jednostavno ne kupovati od profila koji "mirišu" čudno, nemaju svoje slike, imaju negativnu(e) i sl.
2018 08 02
> Blliss: > > Elle001: > > > Blliss: > > > > Elle001: > > > > > cipelitza: > > > > > Ima samo tri negativke i pokoju neutralnu na odstreljenom profilu. Sitnica. > > > > Elle001 > > > > Što bi značilo, bolje ne pretpostavljam, kako se radi o artiklu od 115 kn sa poštarinom 😃 > > > onak kako nije pouzdana možda? ili se varam? > > Iskreno prvi put uzimam od ove djevojke nešto, a znajući što se nažalost dogadja ovdje i osobno sam dobila artikle koji baš nisu bili kako je rečeno (čudni mirisi itd), onda pitam prije nego nešto uzmem jer da bacim baš 100 kn u vodi nije mi u cilju :) > jednostavno ne kupovati od profila koji "mirišu" čudno, nemaju svoje slike, imaju negativnu(e) i sl. Hvala puno, na ovome ih nema ali pošto sam htjela biti sigurna onda sam pitala d ane bi bilo rekla kazala.
2018 08 02
Uvijek možeš otvoriti temu i zamoliti cure na krpama da ti naruče nešto sa alija,ebeja,viša i sl, proći ćeš jeftinije, ako pikiraš na te stvari.
2018 08 02
> Blliss: > Uvijek možeš otvoriti temu i zamoliti cure na krpama da ti naruče nešto sa alija,ebeja,viša i sl, proći ćeš jeftinije, ako pikiraš na te stvari. Hvala ali to mogu i sama, jer inače naručujem za sebe preko tih stranica ali mi je ovako bilo brže i lakše pa zato :). Najbolje sa curkama iz svog grada ili okolice pa riješeno :)
2018 08 02
erm, s ovom ti nije nuzno brze. ako procitas povratne na blokiranom profilu vidjet ces da paketi krace putuju iz kine.
2018 08 02
> cipelitza: > erm, s ovom ti nije nuzno brze. ako procitas povratne na blokiranom profilu vidjet ces da paketi krace putuju iz kine. Haha hvala, nažalost nisam uspjela naći njen profil ali hoću :). Zadnja povratna joj je bila ok od jedne cure kad je ona bila kupac ali i to je pitanje ;)
2018 08 02
A ostavila je i sama sebi povratnu sa arcishopping na roshopping... Ja cak mislim da znam tu malu ako joj je ime Romina
2018 08 03