Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

gdje nabaviti ovakve?

molim Vas, ukoliko bilo koja dama ima saznanja, ideju ili bilo šta vezano uz ovaj model tenisica na petu, neka mi se slobodno javi u inbox...unaprijed zahvaljujem....znači model I.Marant tenisica na punu petu, s tim da nisu full sportske, već nešto na foru sportske elegancije(između tenisice i cipele)...spremna sam odvojiti određenu svotu, ali ne i dati vrtoglavih "glavu i po" za isti model preko jednog oglasnika...znači, nije bitno ni da budu iste,identične, mada preferiram svijetlije boje...bitno da nebudu prejeftina izgleda(tipa onih iz Deichmana) i da bude model dosta sličan ovima na slikama....hitno mi je, pa svaka pomoć dobro dođe.... [:smijesi] [:poljubac] [slika:d0594d6c-2079-4aa1-874f-5cf8f217f00a] [slika:fc6bf9fe-8613-4adb-9969-1092f38c1f4d]
2013 09 11
ebay sigurno ima za naručiti
2013 09 11
Ja sam ti nedavno bila u Mađi, trg. centar TESCO ondje su bile u razno raznim bojama za pazi sada ovo 49,00 kn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013 09 11
Postovana, kako ti brojevi kod Vas ispadaju ja nosim br. 38 netko mi kaze da onda 37 kupim medutim neznam sto je ispravno? Trazim bijele croco ako ih imate ako ne onda bi crne croco uzela i placanje putem pouzeca jer sam vec dva puta prevarena a tenisice nikad vidjela nisam. Molim Vas da me kontaktirate na broj 095 3973 588  jer ovo sam slucajno dosla na ovu stranicu . Ja sam.iz zadra i htjela bih ih imat za subotu ako je ikako moguce da mi se posalju nekom brzom dostavom ili ako nekoga imate da ide za zadar a na kraju dosla bi sama po njih samo da znam da ih imate zato vas molim ako nikako da mi.javite porukom ili me nazovete. Lp
2015 01 16