Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zavrsavanje razgovora

Cesto vidim u opisu "molim kulturno zavrsiti razgovor". Ja ga zavrsavam. Nedavno sam imala upit od cure ua 1 haljinu. U opisu je pisalo"molim zavrsite kulturno zapoceti razgovor. One koje to nisu u stanju neka se niti me javljaju". I sad ja njoj haljinu ozmjerim uzduz i popreko, a ona ni ni be. Ok, nije meni sto sam morala mjerit sve zahtjeve, logicno je da kupac pita. Nije mi ni nuzno da kupi, al kad vec to pises o sebi jel minimum kulture napisati : Hvala, al ne odgovara mi??
2018 08 31
Ima takvih nelogičnosti ovdje podosta... nije prvi put da neke korisnice velikim slovima istaknu zahtjeve i propise kojih se same ne pridržavaju :* Ali ovaj put bi možda razlog mogao biti u problemima na stranici - neki od nas se danima nisu mogli ulogirati, a to je onda ipak opravdan razlog za ne dovršavanje razgovora ;)
2018 08 31
Nije to bilo bas jucer... mislim, necu ja nikog proganjat pitanjima hocete uzeti, trazit po fn, instagramu.....kao ona neki dan sto je imala post o torbi. Al red je rec ne bi hvala. Zapravo cesto i bez tog o sebi se to ne dogada. Al nije mi frka dok ne dam br za uplatu, pa nista. Ne ostavljam ni negativne ni neutralne, bas me briga, al fer odnos je fer odnos.
2018 08 31
Dosta često dobijem upit o zamjeni a kod dotičnih piše nisam za zamjenu.Tako isto prije 2 dana dobijem upit za privjesak da li ima kutiju.Napisem ima.Nakon par sati a moze za.....kn napisem moze.Ulogira se svako malo ali nakon toga nista.Pa cekaj malo tratis moje vrijeme jer ti je dosadno ili neznam sto a ja odgovorim u roku od par minuta.Svaki dan po jedna poruka a to da nema hvala,oke budem vidjela ili slicno cesto i ne postoji ovdje.Ako nesto ne planiram kupiti i ne saljem upit.Ali dobro moze ti se ne odgovarati mjera ili bilo sto ali kulturno zahvalis i idemo dalje.Ne ovako ni mu ni be.Stvar opce kulture.
2018 08 31
Inace, to uvijek rade korisnice koje bas u opisima naglasavaju takve stvari, e bas one rade suprotno. Vec sam puno puta primjetilo to 🤬🤯
2018 08 31
Meni je totalno nekulturno ne završit razgovor , pa nije toliki posal napisat dvi riči.. i bog..... A jel se vama događa da nakon obavljene kupnje ,prodavačica ni a ni be .....meni se dogodilo dosad bar 10ak puta ,ono komunikacija ,kako koja , neka super , neka "štura" , a ok...obavim kupnju kad predignem paket , uvijek ( al baš uvijek ) se javim, napišem sve ok , zadovoljna blabla., uljudno pozdravim....ostavim povratnu , a prodavačica nakon toga - muk...ni pozdrava , ni povratne ..Mislim ok , ne mora se ona sad javit , al meni to bude nekako isto nedorečeno , baš bezveze..
2018 08 31
Irena1919 nisam imala takvu situaciju ali imala sam prije skoro mjesec dana situaciju gdje sam ja poslala svoj artikl kupcu i nakon par dana vidim paket preuzet a ono ni a ni b od korisnice iako smo se dogovorile da će se javiti kad preuzme paket, ja joj pošaljem upit da li je sve ok? evo odgovor nisam dobila već 25 dana...pretpostavljam da je sve u redu jer da nije valjda bi se već javila, ali ono samo kratko mogla je napisati- je, ok je ili što već odnosno završiti razgovor.
2018 08 31
> IrenaAR: > Irena1919 nisam imala takvu situaciju ali imala sam prije skoro mjesec dana situaciju gdje sam ja poslala svoj artikl kupcu i nakon par dana vidim paket preuzet a ono ni a ni b od korisnice iako smo se dogovorile da će se javiti kad preuzme paket, ja joj pošaljem upit da li je sve ok? evo odgovor nisam dobila već 25 dana...pretpostavljam da je sve u redu jer da nije valjda bi se već javila, ali ono samo kratko mogla je napisati- je, ok je ili što već odnosno završiti razgovor. Ma da , to mi je užas....ja sam tek nedavno imala svoje prve prodaje i baš sam onak bila "napeta" dal će bit sve ok , srećom sve kupilice su mi se javile ......Mislim, kad se prodavačica ne javi na kraju suradnje , to je ono nekako , bar meni,bezveze , at eto nije , kao, ni bitno , al kad se kupac ne javi ..to mi se čini užasno stresno , nekako ne znaš uopće jel sve ok ......Pa daj ,majkumu dv riči napisat nije oduzet si po dana!!!
2018 08 31
> Boston: > Dosta često dobijem upit o zamjeni a kod dotičnih piše nisam za zamjenu.Tako isto prije 2 dana dobijem upit za privjesak da li ima kutiju.Napisem ima.Nakon par sati a moze za.....kn napisem moze.Ulogira se svako malo ali nakon toga nista.Pa cekaj malo tratis moje vrijeme jer ti je dosadno ili neznam sto a ja odgovorim u roku od par minuta.Svaki dan po jedna poruka a to da nema hvala,oke budem vidjela ili slicno cesto i ne postoji ovdje.Ako nesto ne planiram kupiti i ne saljem upit.Ali dobro moze ti se ne odgovarati mjera ili bilo sto ali kulturno zahvalis i idemo dalje.Ne ovako ni mu ni be.Stvar opce kulture. Eto! Bas tako je i u mene!
2018 08 31
Pa evo i kod mene, nedavno sam sa jednom djevojkom imala dvije suradnje (sve ok bilo, korektno), ostavila sam joj više od 350kn, prvi put sam joj ostavila povratnu i očekivala njenu naravno. No onda sam opet nešto kupila, platila, preuzela, javila da je sve ok, a od nje ni a ni bu... Nisam opet ostavila povratnu, nego sam i prvu obrisala nakon desetak dana neodgovaranja.. Već mi je dosta ignoriranja stavljanja povratnih, mislim te riječi ne oduzimaju puno vremena a itekako opisuju osobu čiji je profil. Ne znam za vas ali ja uvijek pročitam par stranica povratnih prije nego idem od nekoga nešto kupiti.
2018 08 31
> Irena1919: > Meni je totalno nekulturno ne završit razgovor , pa nije toliki posal napisat dvi riči.. i bog..... > A jel se vama događa da nakon obavljene kupnje ,prodavačica ni a ni be .....meni se dogodilo dosad bar 10ak puta ,ono komunikacija ,kako koja , neka super , neka "štura" , a ok...obavim kupnju kad predignem paket , uvijek ( al baš uvijek ) se javim, napišem sve ok , zadovoljna blabla., uljudno pozdravim....ostavim povratnu , a prodavačica nakon toga - muk...ni pozdrava , ni povratne ..Mislim ok , ne mora se ona sad javit , al meni to bude nekako isto nedorečeno , baš bezveze.. I meni se to već nekoliko puta dogodilo, nema slike nema zvuka :) , onda pošaljem još jednom upit jeli sve u redu, a ako ni tada nema odgovora, svoju brišem s guštom x-) A čak su neke i odgovorile sve super i opet nisu ostavile povratnu, tako da ima svega, a najosnovnije kulture ponašanja sve manje i manje.
2018 08 31
A jel vam se događa (meni su takvi uleti najzanimljiviji :)) da pitaju da li je slobodno? Odgovoriš da. I ni traga ni glasa... Ili da li može za određeni artikl poput od toliko i toliko.... opet odgovorim ok, može... i ni bu ni be… Kao što Boston kaže ne bude mi onda jesno jel to ispituju iz čiste dosade ili šta... jer nismo ni došli do mjera niti išta dalje..
2018 08 31
> Kajagirls: > A jel vam se događa (meni su takvi uleti najzanimljiviji :)) da pitaju da li je slobodno? Odgovoriš da. I ni traga ni glasa... > Ili da li može za određeni artikl poput od toliko i toliko.... opet odgovorim ok, može... i ni bu ni be… > Kao što Boston kaže ne bude mi onda jesno jel to ispituju iz čiste dosade ili šta... > jer nismo ni došli do mjera niti išta dalje.. Redovito se to događa.pa trazenje dodatnih slika.pa ni a ni b Ostavljanje povratnih isto.ostavim svakome s kim sa suradivala.dosta njih ignorira Pa kad podignu paket ne jave nista Moram pitat jel ok stiglo.i tako.ima svega stvarno
2018 08 31
> Kajagirls: > A jel vam se događa (meni su takvi uleti najzanimljiviji :)) da pitaju da li je slobodno? Odgovoriš da. I ni traga ni glasa... Samo ovaj tjedan nekoliko puta :D
2018 09 01
> Kajagirls: > A jel vam se događa (meni su takvi uleti najzanimljiviji :)) da pitaju da li je slobodno? Odgovoriš da. I ni traga ni glasa... > Ili da li može za određeni artikl poput od toliko i toliko.... opet odgovorim ok, može... i ni bu ni be… > Kao što Boston kaže ne bude mi onda jesno jel to ispituju iz čiste dosade ili šta... > jer nismo ni došli do mjera niti išta dalje.. Milijun puta
2018 09 01
1 2