Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

NESANICA I KAKO JE IZLIJEČITI

Ako je netko imao ovaj problem, molim za savjet kako ga je riješio. Koji lijek je koristio i sl.? Trebam nešto učinkovito.
2018 09 30
Probajte čaj od matičnjaka, svaku večer pola sata prije spavanja. Meni je pomoglo, a inače mi treba minimalno pola sata-sat kad legnem da zaspem.
2018 09 30
I meni je maticnjak pomogao, istina, nisam ga dugo pila ... koji dan samo, ali ucinkovit.
2018 09 30
Takoder maticnjak ali ja sam ga pomjesala sa stolisnikom koji je odlicna biljka za zene .Jako fin caj 😊
2018 09 30
I meni treba nešto za spavanje..tablete baš i ne bi, a s čajem imam drugih problema. Zaspim, ali se jaaako puno puta dižem na WC od čaja i onda opet ništa od kvalitetnog spavanje...
2018 09 30
čaj od matičnjaka i persen noć, najbolja kombinacija
2018 09 30
I otkriti sto je uzrok nesanice...
2018 10 01
> GreenQueen: > I meni treba nešto za spavanje..tablete baš i ne bi, a s čajem imam drugih problema. Zaspim, ali se jaaako puno puta dižem na WC od čaja i onda opet ništa od kvalitetnog spavanje... Popijte caj sat vremena prije spavanja pa se necete nocu dizati...ja ako pred samo spavanje popijem gutljaj vode garantirano mi je ustajanje nakon sat, dva😂
2018 10 01
> Natalija77: > > GreenQueen: > > I meni treba nešto za spavanje..tablete baš i ne bi, a s čajem imam drugih problema. Zaspim, ali se jaaako puno puta dižem na WC od čaja i onda opet ništa od kvalitetnog spavanje... > Popijte caj sat vremena prije spavanja pa se necete nocu dizati...ja ako pred samo spavanje popijem gutljaj vode garantirano mi je ustajanje nakon sat, dva😂 Također. ,:) :')
2018 10 01
Topli čaj uvijek pomaže :)
2018 10 01
Potpisujem za melatonin. Imala sam strahovitih problema sa spavanje pune 3 godine radi stresa i melatonin mi je zaista jedini pomagao. Kako sam ga pocela koristiti, tako i prestala. Organizam mi se nije navikao na njega nakon toliko godina koristenja niti sam osjecala umor nakon budjenja. No ono sto svakako sugeriram uz takvu vrstu “terapije” dok organizam ne stekne prirodan bioritam je redovito vjezbanje. Barem 3-4treninga tjedno po sat vremena. Hormoni koje tijelo luci pri izvodjenju su oni koji su tijelu potrebni kako bi se hormonalni disbalans uravnotezio i pomogao kod antistresnih mehanizama. Pretpostavljam kako je to glavni uzrok nesanice?!
2018 10 01
> AnDra411: > Potpisujem za melatonin. Imala sam strahovitih problema sa spavanje pune 3 godine radi stresa i melatonin mi je zaista jedini pomagao. Kako sam ga pocela koristiti, tako i prestala. Organizam mi se nije navikao na njega nakon toliko godina koristenja niti sam osjecala umor nakon budjenja. > No ono sto svakako sugeriram uz takvu vrstu “terapije” dok organizam ne stekne prirodan bioritam je redovito vjezbanje. Barem 3-4treninga tjedno po sat vremena. Hormoni koje tijelo luci pri izvodjenju su oni koji su tijelu potrebni kako bi se hormonalni disbalans uravnotezio i pomogao kod antistresnih mehanizama. > Pretpostavljam kako je to glavni uzrok nesanice?! Hvala! Od kojeg proizvođača ste koristili i koliko mg?
2018 10 03
Hvala na savjetima!:-)
2018 10 03
Valerijana
2018 10 05