Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Akne u trudnoci

Drage cure, u trudnoci imam problem s aknama po ledjima i prsima najvise. Znam da su to hormoni,ali zaista me iritira i boli, pa me zanima ako je neka imala taj problem,da podijeli svoje iskustvo. Dali se to povuce nakon poroda? Mogu li nekako to ublaziti, postoji li neka krema koja je ucinkovita? Hvala
2018 10 03
> Ametista: > Drage cure, u trudnoci imam problem s aknama po ledjima i prsima najvise. Znam da su to hormoni,ali zaista me iritira i boli, pa me zanima ako je neka imala taj problem,da podijeli svoje iskustvo. > Dali se to povuce nakon poroda? > Mogu li nekako to ublaziti, postoji li neka krema koja je ucinkovita? > Hvala ja eto nisam bila trudna ali mi se zna pojaviti periodično posebice em zbog hormona ali i zbog stresa. Također učestalo tuširanje i eventualno neki gelovi za tuširanje. Birajte što pamučnije majice i nemojte dirati niti ičime mazati.... često i pad imuniteta zna izbiti na koži, tako da jedan limun i žlica meda je super za podizanje imuniteta.
2018 10 03
Probajte izbaciti slatko u trudnoći, što zbog vas, što zbog bebe i ubaciti shakeove od sirovog voća i povrća, tako će se i koža regulirati.
2018 10 04
Ucestalo tusiranje i samponi nemaju veze sa aknama. 2018 i ljudi jos vjeruju u te gluposti. Sve je stvar HORMONA. > KanyeWest: > > Ametista: > > Drage cure, u trudnoci imam problem s aknama po ledjima i prsima najvise. Znam da su to hormoni,ali zaista me iritira i boli, pa me zanima ako je neka imala taj problem,da podijeli svoje iskustvo. > > Dali se to povuce nakon poroda? > > Mogu li nekako to ublaziti, postoji li neka krema koja je ucinkovita? > > Hvala > ja eto nisam bila trudna ali mi se zna pojaviti periodično posebice em zbog hormona ali i zbog stresa. Također učestalo tuširanje i eventualno neki gelovi za tuširanje. Birajte što pamučnije majice i nemojte dirati niti ičime mazati.... često i pad imuniteta zna izbiti na koži, tako da jedan limun i žlica meda je super za podizanje imuniteta.
2018 10 09