Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Mango outlet povrat?

Je li tko radio povrat u Mango outlet? Stigle su mi čizme prevelik broj, iako naručen kao moj, jednostavno je ogroman kalup. Na stranicama piše da ne snose troškove poštarine pa mi nije baš jasno i ne znam isplati li se uopće vraćati? Svako iskustvo i savjet su dobrodošli :)
2018 10 10
Ej, ja osobno sve što na Outletu naručim a da mi ne vrijedi, prodam na krpicama po istoj cijeni ili čak manjoj. A pogotovo kad imaju onaj sale za po 50kn, onda ja kao da sutra ne postoji nakupujem pi*darija pa kasnije žalim; ali su zato krpice tu pa vratim uloženo :D Povrat ti je kod njih minimalno 90kn koliko košta slanje iz HR za Španjolsku...i to sa neku minimalnu stvar. Pretpostavljam da bi za cipele bilo i puno više. Tako da se povrat ne isplati osim ako si nešto baš puno platila, pa hajde da vratiš bar dio uloženog... Na tvom bi mjestu ja stavila na krpice za istu ili manju cijenu. (do 90kn manje da staviš, opet je lakše tu prodati nego njima vraćati) :)
2018 10 10
Pa da, stavit ću ih ili za zamjenu za neke manje, tako sam i računala da se ne isplati vraćati.... hvala puno na informaciji
2018 10 10
> ElicaEl: > Ej, > ja osobno sve što na Outletu naručim a da mi ne vrijedi, prodam na krpicama po istoj cijeni ili čak manjoj. A pogotovo kad imaju onaj sale za po 50kn, onda ja kao da sutra ne postoji nakupujem pi*darija pa kasnije žalim; ali su zato krpice tu pa vratim uloženo :D > Povrat ti je kod njih minimalno 90kn koliko košta slanje iz HR za Španjolsku...i to sa neku minimalnu stvar. Pretpostavljam da bi za cipele bilo i puno više. > Tako da se povrat ne isplati osim ako si nešto baš puno platila, pa hajde da vratiš bar dio uloženog... > Na tvom bi mjestu ja stavila na krpice za istu ili manju cijenu. (do 90kn manje da staviš, opet je lakše tu prodati nego njima vraćati) :) Kada bude taj sale po 50kn?
2018 10 10
Bio je prošli vikend. Svaki vikend je neka akcija, trenutno je 30% dodatnog sniženja na sve bluze.
2018 10 11
Ma ja nežu više ništa tamo naručivat, ovo je već drugi put da sam pogriješila broj. Ne kužim uopće :/
2018 10 11
> MiniMini: > Ma ja nežu više ništa tamo naručivat, ovo je već drugi put da sam pogriješila broj. Ne kužim uopće :/ Kak ne kužiš, svu odjeću naručiš broj manju, osim premium i suit linije, one su tts.
2018 10 12
> LeSock: > > MiniMini: > > Ma ja nežu više ništa tamo naručivat, ovo je već drugi put da sam pogriješila broj. Ne kužim uopće :/ > Kak ne kužiš, svu odjeću naručiš broj manju, osim premium i suit linije, one su tts. Pa nisam to znala iskreno, obično u dućanu uzmem 36 cipele i ok su mi njihove, a ove došle nekako prevelike.
2018 10 16
šta god da sam naručila s outleta,iskreno ne valja,a opet virnem svako malo,ali žali bože love,iskreno nije neka kvaliteta ni u dućanu,a od tamo još i gore.8i sa brojevima mi malo šteka,traperice naručila svoj broj i zbilja piše na njima,ali prevelike)
2018 10 16
Čini mi se da sam jednom tu pročitala da se može vratiti artikal u dućanu ali sada ne znam ako se to odnosilo samo na Mango ili i na Mango outlet
2018 10 19
> Lina33: > Čini mi se da sam jednom tu pročitala da se može vratiti artikal u dućanu ali sada ne znam ako se to odnosilo samo na Mango ili i na Mango outlet Ne može se vratiti u dućan roba iz Mango Outleta, samo direktno u Španjolsku poštom otkud je i došla. Ja sam recimo u tom outletu znam naći i sasvim super stvari, no one su obično skuplje, dakle koštaju kao odjeća u službenom dućanu, i snižene su maksimalno do 30%. I tako dok par dana razmišljam, često mi nestane veličina te ostane samo XS. :') Tu se mora reagirati odmah! Znala sam kupovat svakave stvarčice, al problem je u tome što se meni kod većine toga ne sviđa kako materijal izgleda na dnevnom svjetlu ili mi je prekratko za posao.
2018 10 19
Pozdrav, Zanima me da li je ijednoj od vas povrat Mango Outletu prošao uspješno.Naime,vratila sam kaput u vrijednosti 800 kn,platila poštarinu 165 kn i sad ne dobivam nikakve povratne informacije o pošiljci Pop***iti ću.:(
2018 11 28
Bok curke imam pitanje. Narucila sam za Black friday kaput u Mangooutlet i platila ga 279,90 kn. Velicina M. Kaput je preeevelik mi i zelim velicinu S. Znam da je povrat skup i da ga sam snosis. Mene zanima dal cu jos Morat i nadomjestiti novac za isti kaput jer kaput je sada 499,90 kn na starinici? A kaput mi je stvarno lijep i zelim ga.
2018 12 04
I da, jednom sam preko Mango outlet slala jaknu za veću velicinu i uspješno je prosla ta primopredaja. Al cijena je uvik bila ista tako da s tim nisam onda imala dvojbi.
2018 12 04
Ej, ja sam se zeznula sa jaknom od 800kn, ali dok odbijem 200kn za slanje, bolje ispadne jaknu prodati za te manje novce na Krpicama.... Naprimjer samo... Moja prijateljica je jednom vraćala oštećenu stvar i vratili su joj novac i za poštarinu (jer je njihova greška). Inače poštarinu snosite same, što je minimalno 90kn...
2018 12 12