Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Mišljenje, jel ovo za crnu listu

Dogovorim s korisnim kupnju jakne na način da je moguć povrat ukoliko mi ne odgovara veličina. Zatražim slike od leđa, da vidim kako su krojena, jer su na profilu slike jakne samo slikane s prednje strane i jakna izgleda u redu, na što se ista ogluši, ali ok, poslat će jaknu pa ću ionako vidjet.... Uplatim, jakna stigne.... ALi na moje razočerenje totalno nenosiva.... iako je tvrdila da nema oštećenja Dudule Nema oštećenja, odlična je, evo sad ću još jednom izmjeriti prsa (samo prednju stranu na ravnoj podlozi, pa struk, dužinu jakne od ramena dolje i leđa u gornjem dijelu, od plećke do plećke. Prsa: 48 cm, struka (samo prednja strana): 42 cm, dužina od ramena dolje: 55 cm, leđa od plećke do plećke popreko: 39 cm, rukav. 63 cm. Sada sam bila preciznija pa sam zatvorila patent i detaljno izmjerila. Uslikam joj, pošaljem sliku leđa i pitam od čega su nastale... Kaže ne zna, jakna stajala u ormaru.... OMG, a slikala za prodaju i pakovala. Dudule Zato što ne znam jer to nisam niti primjetila, dugo mi je stajala u ormaru nekorištena. Pokušavamo dogovorit neki kompromis, ali bezuspješno, jer čišćenje kožne jakne je 200 kn, njoj ne odgovara umanjit cijenu za taj iznos. Ok, dogovor je, ja šaljem jaknu natrag, ona uplaćuje novac.... E sad, ide dio oko kojeg me zanima mišljenje, jer ona diktira kako ćemo... Dudule Ovako ćemo, Vi pitajte u čistionici kod Vas može li se ta fleka očistiti, u protivnom ćete mi ju vratiti i ja ću Vam vratiti novac, no u 11. mjesecu jer tad dobivam plaću. Dudule U redu, meni je i tako žao što sam jaknu uopće prodala pa ju Vi vratite, a ja cu Vama vtatiti 300 kuna plus 20 kuna za poštarinu. To ce biti 10. 11. jer tada dobivamo placu. Radim u školi i plaća mi je redovna, no nisam kriva što je novac otisao gdje je bio namijenjen za školarinu.
2018 10 30
Ajde bjez ovo nije vidjela???!!! Naravno da treba vratiti kako zna i umije u roku keks. A pogotovo ucjene bez isprike i ista - preruzno i prelose;(
2018 10 30
Pa takvim artiklima se prilagodi cijena. I stavi se slika ostecenja. O tome da nije vidjela necu ni komentirati. Ma koma vise..
2018 10 30
Ajooooj, pa ovo se vidi iz aviona! :o Prestrašno!!!
2018 10 30
Jel' južina ili šta je, al' ovo više normalno nije.. Užas! Ovo kad skinem svoju -6.00 dioptriju bih vidjela Zašto komplicirat sebi i drugima život kad znaš, zaboga znaš da će kupac vidjeti grešku/oštećenje etc. i onda rješavaj problem kojeg nije trebalo biti uopće.. Tražite svoje novce, nek' je netko drugi kreditira.
2018 10 30
Gospođa uopće nije u situaciji da nešto uvjetuje i određuje (i to takvim tonom!) kako će se popraviti situacija koja je nastala njezinom greškom! Ako se nastavi bahatiti i produžavati rok za povrat novca, onda je svakako i za crnu listu.
2018 10 30
> NadaMihaljevic: > Gospođa uopće nije u situaciji da nešto uvjetuje i određuje (i to takvim tonom!) kako će se popraviti situacija koja je nastala njezinom greškom! > Ako se nastavi bahatiti i produžavati rok za povrat novca, onda je svakako i za crnu listu. to me zanima, dajte mi link ne mogu pronaći, žalosno je da je to korisnica s preko 200 povratnih, novac će vratiti prije ili kasnije, to je njezin izbor ;) ima načina i za takve
2018 10 30
Treba ovdje napisati podatke pa će one koje uređuju listu dodati podatke.
2018 10 30
što točno od podataka, nick, ime, prezime ????
2018 10 30
Sve
2018 10 30
> neboderka: > što točno od podataka, nick, ime, prezime ???? Iban. Linkajte joj temu, nek se snađe i vrati novac. Slučajna greška?! Nemoguće.
2018 10 30
Dakle dogovorite mogući povrat, ako jakna ne bude odgovarala, a ona potroši novce koji nisu njeni i još uvjetuje datum vraćanja. Sliku s leđa nije stavila ni u oglas, ni na vaš upit, , a kao nije vidjela. Ma dajte ,:(
2018 10 30
DUDULE
2018 10 30
Tako je neboderka! Da zna da se novci ne trose prije neko kupac kaze da je zadovoljan kupljenim.. Da ovo na jakni nije vidjela, mozes misliti da nije..Zato je dogovorila moguci povrat..
2018 10 30
Vratit novac u roku odmah! Nek posudi ak nema.
2018 10 30
1 2