Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jeli ovo za crnu listu? - Drugi put

Evo, pišem ovaj opsežan sadržaj drugi put danas, jer mi je danas posljepodne tema nestala. Situacija je sljedeća: 1.Prije nekih 10 dana dogovorila sam suranju sa djevojkom oko kupnje artikla i odmah joj uplatila novac. Riječ je o čarapicama koje je prodavala za 36kn+10kn poštarina. Uplatila sam joj 50kn i rekla da pošalje preporučeno i obzirom da je riječ o laganom artiklu mislila sam to je ok, poslat će preporučeno. Djevojka je rekla da odmah nakon moje uplate šalje artikl. To je bila laž. Jer što se dogodilo? - Dogodilo se to da je ona meni poslala printskrin potvrde o slanju, gdje je jasno vidljivo da ona to naručuje sa neke internetske stranice tek nakon što dobije novac. 2.Ostala sam iznenađena i na moje pitanje kada će mi artkl stići rekla je za 15 dana što je presmješno, jer tako sam si mogla i sama naručiti sa neta. Ovako, kad naručujem nešto preko krpica dođe za 3-5 dana što je i bio moj cilj. Dakle, djevojka PRODAJE ARTIKL KOJI NI NE POSJEDUJE. 3.Iseljavam se iz stana ovog,na kojoj se adresi nalazim do 1.11., i stoga je ova situacija za mene posebice otegotna sad. Artikl koji je oglašavala izgleda sasvim pristojno, odnosno izgleda kao da ga je netko u kući slikao, ne izgleda kao neki oglas sa neta i nisam imala razloga sumnjati u to. 4.Situacija poprima novi novo kada ona naknadno - dakle, nakon mojih poruka o vidnoj uzrujanosti oko toga što to meni kasno stiže i što to nije navela u oglasu - ONA MJENJA OPIS ARTIKLA i tamo navodi kao da ona to naručuje na adresu kupca, (moš mislit što je to pisalo prije - ona tvrdi da nije mjenjala ništa - logično). Naravno, artikl je bio negdje na sredini njenog profila, odjednom hop - prvi u ponudi sa promjenjenim opisom.
2018 10 31
Odgovor na pitanje iz naslova - je!
2018 10 31
Hvala, i hvala što ste izvojili vremena da pročitate o:)
2018 10 31
Dakle, moram napomenuti ponovno da su mi točke od broja 5 pa na dalje opet obrisane, zaštoooo?
2018 10 31
Nova sam ovdje i ne snalazim se bas. Ali sto sve citam sve se bojim da cu ugasiti profil. Nedavno sam ga napravila tek. I cura (s kojom sam nesto dogovarala preko njene sestre nudi mi svoju cijenu i ja naravno ne pristajem jer imam svoju ) da bi mi ostavila povratnu negativnu. I to pazite "..." Samo to. Maknut nemogu a nije fer. Jednostavno u moru losih i o profila tesko je naici ja postene. Stvarno sam razočarana :( Do sad sam imala 5suradnja sa 5divnih cura i zena. A za ovaj vas slucaj msm da nije fer trebala je to navesti odmah. Trazite povrat svojeg novca jer jednostavno dogovor nije bio takav
2018 10 31
> Splicanka92: > Nova sam ovdje i ne snalazim se bas. Ali sto sve citam sve se bojim da cu ugasiti profil. Nedavno sam ga napravila tek. I cura (s kojom sam nesto dogovarala preko njene sestre nudi mi svoju cijenu i ja naravno ne pristajem jer imam svoju ) da bi mi ostavila povratnu negativnu. I to pazite "..." Samo to. Maknut nemogu a nije fer. Jednostavno u moru losih i o profila tesko je naici ja postene. Stvarno sam razočarana :( > Do sad sam imala 5suradnja sa 5divnih cura i zena. > A za ovaj vas slucaj msm da nije fer trebala je to navesti odmah. Trazite povrat svojeg novca jer jednostavno dogovor nije bio takav Ona ti ništa nije napisala, samo stavila negativnu s tri točkice. Piši adminu da ti obriše
2018 10 31
Ma ni razloga nicega. Uopce ne koristi taj profil. A ja sam tu nova i bas mi je krivo. Kako poslat pisati kome ? Pojma nemam :( :)
2018 10 31
Skroz me izbezumilo jer nije bilo razloga za takvo nesto.
2018 10 31
Hvala poslala sam porukuu :) :*
2018 10 31
I ispricavam se sto sam upala u tudji post.
2018 10 31
> Splicanka92: > I ispricavam se sto sam upala u tudji post. Neće nam Laura zamjeriti <3 .
2018 10 31
Crna lista def. Obmana kupca, laz, i sve ostalo. Ugl prevara.
2018 10 31
Crna lista! Bezobrazluk do daske. Posakji link adminki. Neka je blokira!!!!
2018 10 31
Hvala na podržavanju, javit ću se adminu i hvala za link o:)
2018 10 31
Već samo ona njezina izjava "poslat ću nakon što uplatite" - dovoljna je za negativnu i CL! To je stvarno briljantno izvela, da kasnije ide prepravljati oglas, iz razgovora je jasno da je lagala.
2018 10 31