Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Za sve cure koje varaju!!

> Lala1313: > Ja sam ovdje nova, o kakvoj vrsti prevara se tocno radi? 👀 A ti stavi svoje slike, posebno ovih skupih artikala, ovako prodajes samo slike sa neta.
2018 11 19
> viky222: > Nadam se da ce te procitat ovaj tekst, vi cure koje ste varale, koje varaju i koje ce varati! > Nadam se da vam motivacija nije, 'pa kad mogu druge mogu i ja', jer u zadnje vrijeme ima previse tema na forumu prevare. Dali citate samo naslove i prvu stranicu teme ili listate do zadnje i vidite da sve cure koje su prevarene vrate svoje novce nazad, a vi koje varate budete blokirane. Al nije samo problem u blokadi, mislite: 'neš ti, otvorin drugi profil i eto me opet na krpicama'....Da...to se desi u slucaju ako curama vratite odmah novce.... A ako ne, onda ide malo veca sramota za vas: > -Stavljanje vasih osobnih podataka na temu(a vjerujte niste jedina iz vaseg grada/kvarta/mjesta-tako da cure koje vas znaju znat ce da ste osobu prevarili) > -Budite svjesne da internet sve pamti, tako da je vrlo lako doci do vaseg facebook profila, vaseg instagram profila i profila vasih prijatelja.... Dali stvarno zelite da cura koju prevarite salje poruke vasim prijateljima o prevari? > -Takoder se dode do broja mobitela vasih roditelja, prijatelja... > -Napravit sacekusu ispred kuce, skole, kafica, faksa(naletit ce te jednog dana na pogresnu osobu koja ove stvari nece rijesavat preko foruma, nego ce doc ispred vas i osramotit vas pred svima) > Danas nije nikom problem nac nesto preko interneta... Sve je javno. > Dali ste culi za hakere? Mislite da ste zasticene? > Neznam odakle vam pamet da idete varat, i mislite da ce te dobro proc. > Nadam se da ce te ovo procitat vi koje ste varale, koje trenutno varate i sigurno vec trljate ruke, i vi koje ste mislile varati!!!!! Slažem se u potpunosti!
2018 11 19
Jasno kao dan i precizno napisano! Svaka čast! U dan sam dobila 2 osvetničke negativne na evidentnu prevaru! Koliko nisam u cca 2 godine ovdje. Jos ti navedu potpune podatke u njoj, sve transparentno! Vratiš dokaz uredno sa imenom j prezimenom, jer ako je bal nek je maskenbal, preklinju da obrises... I sta onda? Jer, realno, ni na tvom profilu 2 negativne ne izgledaju dobro... Obrišeš jednu ali šta i dalje će haračiti i varati ljude? Admin ne trepće i moš se slikat! Koja je procedura? Zalim li ju na crnu listu i ona će mene! Mislim da se sve ovo otelo kontroli a bilo je toliko dobrih, iskrenih druženja i suradnji kroz sve ove godine...
2018 11 19
Ja sam u prvu godinu kada sam otvorila ovdje skupila vjerojatno 80% od ukupnog broja povratnih, a onda sve manje i manje. Prodam nesto svake prestupne, mijenjam se malo i meni se sve cini da se ode samo prodaje a nitko nis ne kupuje, i to ponajvise radi prevara, na stranu sad sta str ne stima. Nema vise komunikacije na forumu, zezancije, samo neke teme vezane za prevaru. Nek hodu vise di im je mjesto! Ja lako odo u hm i dam svu robu za kupon za popust. Gubim pomalo volju od ove stranice, falila bi mi al izgleda nece nikad na bolje sve samo na gore ide 🤬😡
2018 11 19
> sonja90: > > Lala1313: > > Ja sam ovdje nova, o kakvoj vrsti prevara se tocno radi? 👀 > A ti stavi svoje slike, posebno ovih skupih artikala, ovako prodajes samo slike sa neta. Ja bi rekla da je novi profil a stara korisnica, dovoljno je pogledati taggove..
2018 11 20
@Fadila Nemoj tako, ona prodaje "dosta nošenu" Furla torbu ..original po samo 900kn.
2018 11 20
Ispravak, "dosta nošenu" sliku Furla torbice sa neta ,:)
2018 11 20
> sonja90: > Ispravak, "dosta nošenu" sliku Furla torbice sa neta ,:) Vrijedi svake lipe..lagana, ne boli rame dok se nosi.. x-)
2018 11 20
> fadila1966: > > sonja90: > > Ispravak, "dosta nošenu" sliku Furla torbice sa neta ,:) > Vrijedi svake lipe..lagana, ne boli rame dok se nosi.. x-) :') :') :')
2018 11 20
> Lala1313: > Ja sam ovdje nova, o kakvoj vrsti prevara se tocno radi? 👀 Radi se o tome da sve cure koje varaju nece dobro proc...Kontaktiralo me dosta korisnica i medu nama ima hakera, udu u profil za tren... Nevalja se zezat sa kupcima...
2018 11 20
1 2