Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Royal cotton face/instagram iskustva

Pozdrav, ima li tko iskustva sa narudzbama sa navedenim ducanom?
2018 12 04
Bilo je govora o njima na crnim listama na Facebook-u. Korisnice su se žalile da su aljkavi, neprofesionalni, spori i neljubazni. Ja osobno nisam surađivala tako da evo prenosim samo ono što sam pročitala.
2018 12 04
Evo ja cekam majicu koju sam platila 7.1,nikakav konkretan odgovor nisam dobila gdje je zapela pošiljka. A jutros kad smo ja i jedna cura stavile da umjesto gratis pošiljke pošalju placene majice, komentar je izbrisan. Nikad više!
2019 02 11
Uplatila krajem 8 mjeseca! Još ni traga majice. Jučer sam komentirala na Fejsu, obrisali su mi komentar i javili se da je majica poslana pri mjesec dana. Attachirali nešto što se ne da pogledati. Zatupila sam i tražim da mi vrate novce. Zaobilaziti u širokom luku. Stvarno planiram na policiju i s tom prijavom Fejsu pa nek' im zatvore stranicu.
2019 02 11
Ja sam srecom svoju majicu dobila nakon nekih 2 tjedna od narudzbe.. ali jako losa komunikacija.. kada se javite da bi kupili odgovaraju odma, a kada uplatite onda muk. Ne odgovaraju na poruke nego se mora navlaciti preko komentara koje naravno brišu i onda u inboxu imaju spiku: polakooo, gdje nam se žuri?! Misle da je majica poslana.. misle Sve u svemu jako su neprofesionalni, da sam ranije vidjela opciju na fejsu community gdje je ekipa pisala loše o njima nebi nikada naručila, a naravno isključili su mogućnost ocjene i preporuke..
2019 02 12
> AnaVukas: > Evo ja cekam majicu koju sam platila 7.1,nikakav konkretan odgovor nisam dobila gdje je zapela pošiljka. A jutros kad smo ja i jedna cura stavile da umjesto gratis pošiljke pošalju placene majice, komentar je izbrisan. > Nikad više! Ja sam ima uplatila 30.1 i nema majice. Kad im posaljem poruku bahato odg i kaze mi da sam ja 1 od 1000 kupaca koji se zali. Komunikacija im je strasna. Pomirilia sam se s tim da necu majicu vidit.
2019 03 04
> Bananči2121: > > AnaVukas: > > Evo ja cekam majicu koju sam platila 7.1,nikakav konkretan odgovor nisam dobila gdje je zapela pošiljka. A jutros kad smo ja i jedna cura stavile da umjesto gratis pošiljke pošalju placene majice, komentar je izbrisan. > > Nikad više! > Ja sam ima uplatila 30.1 i nema majice. Kad im posaljem poruku bahato odg i kaze mi da sam ja 1 od 1000 kupaca koji se zali. Komunikacija im je strasna. Pomirilia sam se s tim da necu majicu vidit. Nemojte se pomiriti! Uplatili ste novce i tražite svoje, bezobrazni su ali treba biti uporan. Trazite novce nazad
2019 03 07
> indigorisk: > > Bananči2121: > > > AnaVukas: > > > Evo ja cekam majicu koju sam platila 7.1,nikakav konkretan odgovor nisam dobila gdje je zapela pošiljka. A jutros kad smo ja i jedna cura stavile da umjesto gratis pošiljke pošalju placene majice, komentar je izbrisan. > > > Nikad više! > > Ja sam ima uplatila 30.1 i nema majice. Kad im posaljem poruku bahato odg i kaze mi da sam ja 1 od 1000 kupaca koji se zali. Komunikacija im je strasna. Pomirilia sam se s tim da necu majicu vidit. > Nemojte se pomiriti! Uplatili ste novce i tražite svoje, bezobrazni su ali treba biti uporan. Trazite novce nazad A pisem, evo svi sad stavljaju svoja iskustva, jako puno zena je prevareno. Rekle su mi da ja paket poslan, ali obicnom pošiljkom, jer za preporuceno treba nadoplatit. Tako da mi nisu poslale ni kopiju potvrde ni broj posiljke. Jer nisu ni poslale 😠😠😠
2019 03 17
Pozdrav cure. Takoder lose iskustvo s Royal Cotton. Može li se napraviti neka kolektivna prijava budući da do 2000kn policija ne radi ništa? Prošlo je 5 tjedana sa zavlačenjima.da je poslano itd. Itd.
2019 04 16
Uplatila 1.4. 150 kn haljina. Svaki tjedan mi pisu da se salje. Na Uskrsni pon su rekli pa bio je Uskrs! Valjda je njima bio od 1 4. Ja sam za prijavu. Kad sam rekla da ja ne posaljem 4 tjedna neki prodani artikl razapeli bi me na svim listama. Odg je pa i nas su 😂😂. A registeirana tvrtka i to im je nacin komunikacije. Svaki dan su nagradnjace i nove objave na fejsu pa valjda ne stignu na postu.
2019 04 26
> Keytich: > Pozdrav cure. Takoder lose iskustvo s Royal Cotton. Može li se napraviti neka kolektivna prijava budući da do 2000kn policija ne radi ništa? > Prošlo je 5 tjedana sa zavlačenjima.da je poslano itd. Itd. Postoji neka mogućnost da se preko udruge potrošača nešto pokrene?
2019 05 05
Mene zanima kakva je kvaliteta tih majica?
2019 06 10
> Garderoba: > Mene zanima kakva je kvaliteta tih majica? Što Vam znači kvaliteta kad je upitno hoćete li uopće artikl dobiti?
2019 06 12
Kvaliteta je ok ali ne preporucam kupnju jer su jako neodgovorni. Ako vam se bas jako svidaju jedino mozda primopredaja.> Garderoba: > Mene zanima kakva je kvaliteta tih majica?
2019 07 03
Kao i većine i moje iskustvo je negativno. Sve divno i krasno do uplate, a nakon uplate nejavljanje, zavlacenje i ono što dobijete umjesto naručenog artikla su uvrede i bezobrazluk. Neprofesionalno poslovanje. Ne preporučujem ni u kom slučaju!
2019 08 26
1 2