Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Obavijest za sve koji šaljete/primate pakete preko Tiska

Dragi svi, htjela bih s vama podijeliti informaciju koju mi je maloprije dala teta na kiosku Tiska. Idući tjedan, od ponedjeljka do nedjelje bit će nadoplata za slanje paketa na svim kioscima Tiska pošto je tzv.Tjedan solidarnosti, ne znam točno o kojem se iznosu radi, ali eto da znate da će slanje biti nešto skuplje nego inače. Često šaljem pakete na tom Tisku pa me teta upozorila pošto zna da često šaljem i da će se kod mene to povećanje cijene možda više osjetiti obzirom na količinu koju šaljem. Ne znam hoće li i u pošti biti ista shema, pa molim nekoga tko zna da podijeli informaciju s nama. Pozdrav :)
2018 12 09
Hvala !!
2018 12 09
1.55
2018 12 09
Totalni off topic, bravo za profil ProdajaEmily, provirila sam, lijepo i super povoljno! Svaka cast. A inace kao sto cure kazu: Markice 1,55 kn i na posti i na tisku cijeli tjedan.
2018 12 09
možda ću ispasti sirovina, ali gdje ta solidarnosti a kraju ode? inače mrzim bilo što darovati crvenom križu još od doba onih poplava, gdje su PREPRODAVALI pakete ljudi koji su poklanjali stanovnicima Gunje....
2018 12 09
> LaylaM: > Totalni off topic, bravo za profil ProdajaEmily, provirila sam, lijepo i super povoljno! Svaka cast. > A inace kao sto cure kazu: > Markice 1,55 kn i na posti i na tisku cijeli tjedan. Hvala LaylaM :)
2018 12 09
Ja sam danas platila vec😌
2018 12 10