Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Seboreički dermatitis

Ako netko zna čime izlječiti ovu vrstu dermatitisa na licu? Krema iz ljekarne ne pomaže.
2018 12 14
Meni jedino pomaze afloderma krema,probaj 😊
2018 12 14
ja koristim tekuci kolagen od vitalplusa, smanjilo mi je perutanje i peckanje crvenilo ne bas toliko nekad ga ima nekad ne
2018 12 14
Godinama sam se borila sa seboreom. Jedino što mi je uklonilo seboreu sa lica je Lamelarna krema iz Justa.
2018 12 14
Nisam probala jer nemam nekih problema na licu ,hvale svi onu silverex sa srebrom.
2018 12 14
Zašto mi je izbrisalo post? :s Ajmo ispočetka. izliječiti nikako, staviti pod kontrolu se može staviti pravilnim proizvodima. Ovisi šta ti odgovara, to je trial and fail. Kad mi baš jako podivlja lice, koristim kortikosteoride jer prirodno ne ide( probala sam 2-3 tjedna samo prirodno, malo se smiri, drugi dan opet bukne). Za to mi je najbolji geokorton, ljubi ga majka. Za 2-3 dana lice ko novo. Nakon šta se zaliječi na tako neki način, treba naći proizvode koji će ga držati pod kontrolom. Osobno sam se preporodila balea rozom linijom za suhu i osjetljivu kožu, imam pjenu i kremu za umivanje, i terra naturi 2 kreme( preko noći krema za zimu s cold kremom, a preko dana TN hydro za normalnu/ masnu kožu. Preko dana koristim nekad i samo balea aqua serum). Trenutno sam mjesec i pol bez kortikosteroida, to mi je dugo razdoblje jer sam imala fazu kad sam ih jednom tjedno morala koristiti :,'( To mi je bilo od krivih proizvoda. "Pala" sam na eteričnim uljima, ubila su mi lice. Inače, ovdje na forumu je netko hvalio the ordinary proizvode za SD, pročitala sam još i po fejsu da su super.
2018 12 14
Meni pomogla skintegra, nema perutanja. Ovimredom Clarion-Spectra-Krema (Mixa-nije njihova)-Naro.
2018 12 15
> ComeStai: > Meni pomogla skintegra, nema perutanja. Ovimredom Clarion-Spectra-Krema (Mixa-nije njihova)-Naro. Krivo sam napisala, nisu the ordinary proizvodi nego skintegra! come, vjerojatno si ti napisala :) Inače, meni pomaže kokosovo ulje. Jučer sam baš vidjela da mi se stvaraju oni kružići na licu, namazala ih prije spavanja kokosom i danas praktički nema ništa više. Ali kokos mi ne pomaže nakon šta već podivlja sve, samo ako na vrijeme stavim.
2018 12 16
> SaraKedavra: > > ComeStai: > > Meni pomogla skintegra, nema perutanja. Ovimredom Clarion-Spectra-Krema (Mixa-nije njihova)-Naro. > Krivo sam napisala, nisu the ordinary proizvodi nego skintegra! come, vjerojatno si ti napisala :) > Inače, meni pomaže kokosovo ulje. Jučer sam baš vidjela da mi se stvaraju oni kružići na licu, namazala ih prije spavanja kokosom i danas praktički nema ništa više. Ali kokos mi ne pomaže nakon šta već podivlja sve, samo ako na vrijeme stavim. Jesam, ali vidi kak opširno i "pismeno". Letim. :D Proguglat će žena. Odlični su mi! Da, prehrana isto pomaže....Tu sam aljkava, malo pazim malo ne.
2018 12 18