Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sezonski posao u Zadru 2019.

Pozdrav! Može li mi netko preporučiti neki hotel u Zadru za rad sobarice ali da se s poslom kreće već negdje u 2 mj.? Bitno mi je da me plate i da smještaj nije baš koliba. Bila bih vam jako zahvalna kad bih dobila neku takvu preporuku.
2018 12 15
> Nina0991: > Pozdrav! > Može li mi netko preporučiti neki hotel u Zadru za rad sobarice ali da se s poslom kreće već negdje u 2 mj.? > Bitno mi je da me plate i da smještaj nije baš koliba. > Bila bih vam jako zahvalna kad bih dobila neku takvu preporuku. Pogledaj na onu grupu na fejsu, za sezonske poslove.. Tamo ces puno prije naci..
2018 12 16
> Sweetclothes: > > Nina0991: > > Pozdrav! > > Može li mi netko preporučiti neki hotel u Zadru za rad sobarice ali da se s poslom kreće već negdje u 2 mj.? > > Bitno mi je da me plate i da smještaj nije baš koliba. > > Bila bih vam jako zahvalna kad bih dobila neku takvu preporuku. > Pogledaj na onu grupu na fejsu, za sezonske poslove.. Tamo ces puno prije naci.. Jesam, u toj grupi sam al tamo će mi ponuditi posao netko kome treba radnik i taj netko može biti svakakav...zato ovdje pitam da li slučajno zna tko gdje će mi sigurno biti plaćen moj rad
2018 12 16