Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Osijek-preporuka

Pozdrav seka i ja sutra idemo malo na jednodnevan izlet u Osijek. Zanima nas sto se moze zanimljivog obici, vidjeti, negdje gdje se moze dobro pojesti (ne fast food), ALI po mogucnosti da nije preskupo jer nemamo namjeru sad potrositi stotine kuna za posten i topao obrok. Molim Vas da sto prije mi javite jer polazimo vec sutra ujutro pa oko podneva bi bili vec u gradu. :) Hvala unaprijed!!! 💋
2018 12 20
Advent u parku ;)
2018 12 20
American bar Dollar- odlična klopa i abmijent (nije samo fast food), cijene sasvim ok, nalazi se u gradu, preko puta katedrale Karaka- na ulazu u Osijek kod rotora, isto dobra klopa Rustika- isto za pojest nešto fino Bijelo-plavi- isto klopa super Lumiere hvale ali meni hrana nije bila baš neka a cijene su mi ipak malo previsoke Za obići ne znam jer nisam iz Os a ovo gore sam isprobala;-)
2018 12 20
Svakako advent u parku i u Tvrđi, a za pojest Strossmayer - restoran, Gondola pizzerija... sretnoo :)
2018 12 20
bile smo u Portanovoj, zatim u Strossmayer restoranu, klopa ODLIČNA, malooo smo duže čekali da nas netko posluži, plus rezervacije za stol za koji praktički i ne treba jer nitko ih nije rezervirao, ali ajde sjele smo gdje smo htjele na kraju. Hrana je odlična, plata za 2osobe plus povrće sa žara i svaka dva piva smo platili 240kn. Nije loše. Onda smo obišle Dravu, čak i hotel Osijek ali ne na kolač već na čašu vinčeka. I na kraju port to pub kafić i šetnjica na tom dijelu ulice, sve do adventa u parku. uglavnom napile smo se nismo se ni nadale tome xd hvala svima na preporuci!
2018 12 21
Pizzeria Novi Saloon.. vrh 😁
2018 12 22