Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Mango povrat novca

Zanima me je li netko bio u slicnoj situaciji. Naime prije više od 2 tjedna kupila sam nešto u Mangu. U tijeku obilaska trgovackog centra uocila sam u vrecici da artikl ima jedan sav koji se rasporio i odmah isti dan sam i obavila povrat budući da je to bio zadnji artikl u toj velicini. E sad, placala sa Maestro karticom i pri povratu, prodavacica je od mene trazila karticu jer se iznos vraca onako kako je i placano (na karticu), stavila ju je u pos uredaj, otkucala iznos i izasao je isti slip kao kod placanja i racun da je povrat isporucen samo u jednom redu pise kartica. Bila sam zbunjena kad sam to vidjela, ali prodaacica me se brzo otarasila da to tako mora, da to tako ide. Meni do danas nije stiglo nista i vec sam pomalo zabrinuta. Nije ogroman iznos, ali svejedno, moj je, a robu sam vratila.
2019 01 07
To vam je već trebalo sjesti na račun, ja sam to isto jednom napravila u Zari i dan poslije mi je već bilo na računu. Provjerite u banci, a na slipu koliko znam bi moralo pisat povrat.
2019 01 07
Da, i meni je sjelo isto iduci dan, takoder Zara. Natrag u smjenu kad ta radi sa slipovima i nek napravi povrat novca kako treba
2019 01 07
Bas i ne znam koliko ce biti voljne. Stvarno glupasto izgleda ta potvrda, kao da si dobio novac na ruke. Ne znam niti cemu uopce toliko kompliciraju.
2019 01 08
Traziti voditelja/voditeljicu te poslovnice onda, ispricati sve. Mozda da dodjes s ispisom iz banke unazad toliko dana kad navodni povrat napravljen, da bude crno na bijelo da novaca nema
2019 01 08
Ma nemaju šta bit voljne ili ne, novce vam moraju vratiti, a očito je napravljena neka greška i možda su vam umjesto povrata još jednom naplatili.
2019 01 08
Nisu nikakvu gresku napravile, radila sam u Mangu jako dugo. Nazalost praksa je takva da kako ste platili tako vam novce i vracaju,nisu tome krive prodavacice. Novce bi u roku tjedan dana trebali dobiti nazad,ako u tom roku ništa ne sjedne kontaktirajte ducan. Slip koji ste dobili vam sluzi kao dokaz da trazite povrat i cuvajte ga dok vam ne sjednu novci.
2019 01 08
> evella: > Nisu nikakvu gresku napravile, radila sam u Mangu jako dugo. Nazalost praksa je takva da kako ste platili tako vam novce i vracaju,nisu tome krive prodavacice. Novce bi u roku tjedan dana trebali dobiti nazad,ako u tom roku ništa ne sjedne kontaktirajte ducan. Slip koji ste dobili vam sluzi kao dokaz da trazite povrat i cuvajte ga dok vam ne sjednu novci. Vise od dva tjedna su prosla, pise. Malo ipak predugo vrijeme
2019 01 08
> KreativnoSelo: > > evella: > > Nisu nikakvu gresku napravile, radila sam u Mangu jako dugo. Nazalost praksa je takva da kako ste platili tako vam novce i vracaju,nisu tome krive prodavacice. Novce bi u roku tjedan dana trebali dobiti nazad,ako u tom roku ništa ne sjedne kontaktirajte ducan. Slip koji ste dobili vam sluzi kao dokaz da trazite povrat i cuvajte ga dok vam ne sjednu novci. > Vise od dva tjedna su prosla, pise. Malo ipak predugo vrijeme Oh, premkanuo mi je taj dio da je prošlo dva tjedan ,:) . Pa onda svakako kontaktirati dućan.
2019 01 08
Nadam se da ce rijesiti pozitivno se uskoro. 😊
2019 01 08
Ja imam problem taj da sam u poll i bearu kupila dvije trenirke u S i M veličinu za sestru i sebe, njenu nisam probavala i nisam mogla uočiti da je poderana sa strane šava na nozi, nije šav već baš do šava, trenirka je bila na poklon tako da sam odmah odrezala cijenu, a račun imam, da li jabez cijene mogu to vratiti nazad ili ne?
2019 01 08
> montenegro: > Ja imam problem taj da sam u poll i bearu kupila dvije trenirke u S i M veličinu za sestru i sebe, njenu nisam probavala i nisam mogla uočiti da je poderana sa strane šava na nozi, nije šav već baš do šava, trenirka je bila na poklon tako da sam odmah odrezala cijenu, a račun imam, da li jabez cijene mogu to vratiti nazad ili ne? Možete ,za reklamaciju vam je dovoljan račun :)
2019 01 08
> evella: > > montenegro: > > Ja imam problem taj da sam u poll i bearu kupila dvije trenirke u S i M veličinu za sestru i sebe, njenu nisam probavala i nisam mogla uočiti da je poderana sa strane šava na nozi, nije šav već baš do šava, trenirka je bila na poklon tako da sam odmah odrezala cijenu, a račun imam, da li jabez cijene mogu to vratiti nazad ili ne? > Možete ,za reklamaciju vam je dovoljan račun :) Hvala na odgovoru 🤗
2019 01 08
Da, nazvala sam ih i otisla u poslovnicu. Dakle djelatnica mi je kako sam i mislila jos jednom naplatila. Ali na kraju smjene, voditeljica jd uocila i napravila storno pa u stvarnosti kartica nikada nije terecena, ali nije dosao ni povrat. Vratili su mi novac na ruke na kraju, ispricali se i rekli da je djevojka pogrjesila. Sve se super rjesilo, hvala sto ste iskustvima pridonijele mom dojmu da ocito nesto ne valja jer to predugo ipak traje :)
2019 01 09
I ja sam imala isti problem, ali novac mi nažalost nikad nije bio vraćen Zvala ih, slala mail i svašta, ali na kraju su tvrdili da je novac uplaćen, a ja nikad nisam ga dobila. A da stvar bude luđa ja sam htjela zamjenit u dućanu za nesta drugo, a na to mi je prodavačica rekla da mi može samo uzeti artikl i napraviti povrat srestava na račun jer oni nemaju veze sa internet shopom 🤣
2019 01 09
1 2