Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Hoover usisavač

Večer drage krpičarke! Krepao mi je danas usisavač a prijeko mi je potreban ovih dana jer čistim maloj nosić. Naručila sam odmah neki hoover bez vrećice, nekih 900kn je. Nisam se nikad susrela s njihovim aparatima. Ima li koja i kakva su vaša iskustva? Hvala
2019 02 14
Ja sam kupila prije koji mjesec ali s vrećicom, isto je tako nekako koštao, uzela sam ga na preporuku sestrične koja je njima oduševljena ali njen je isto bez vrećice i koja u stanu ima samo laminat i pločice. Nama su rekli da se ponovo vraćaju vrećice i da su jači s vrećicama a kako ih nije bilo bez uzeli smo taj s vrećicom. Ne mogu reći da sam nešto jako oduševljena. Stvarno jako dobro vuče ali onaj dolje dio za usisavat (papučica) mi je katastrofa, dlačice i kad se skroz uvuku toliko vire da je nemoguće po tepihu usisavat (koji je usput rečeno kratkih dlaka, skoro kao tepison), odličan za parket, pločice...ja sam sama pokušala skratit te dlačice ali ništa, na kraju sam od nekog drugog uzela taj nastavak.
2019 02 15
Kada sam isla kupiti u Elipso bas taj usisavac, prodavacica mi je najiskrenije savjetovala da uzmem neki druge marke jer da im se jako puno ljudi zali na Hoover usisavace i da se najvise kvare. Sto se tice bez vrecica ili sa, savjetujem da uzmete sa vrecicom pogotovo ako usisavate nos, jer se bez vrecice brze kvare i gube usisnu snagu, tekucina udje u motor i tako prestane raditi. Ja sam ih 3 bez vrecice promijenila u 4 godine sto smo usisavali nos i cudila se sto se desava a svi su bili oko 700-900 kn, sada zadnjeg s vrecicom imam vec 2 godine i nije jos izgubio usisnu snagu a placen je oko 600 kn...
2019 02 15
Odmah da kažem da mi je usisavati prašinu i dječji nos s istom stvari u 21. stoljeću potpuno suludo i da se nadam da će izmisliti neku posebnu napravu za dječje noseve. Također hvalim Elektroluxove, zadnji imam bez vrećice i nemam puno površine s tepisima, dva manja tepihića, za parket i pločice su dobri. Ako vam ne bude dobar taj vaš, imate ga pravo kao potrošač lijepo vratiti. E sad, cijena- usisavači su jako poskupili, svi ovi moji su bili oko 500 kn, sad vidim da su skočili na 800... Također, nikad usisavač nemojte dati majstoru koji vam dođe u stan. Nakon jednog majistora izlazila mi je iz usisavača bijela prašina godinu dana. Drugi majistor je s usisavačem usisavao ostatke šute. Za majistore imam poseban, stari usisavač, ovaj novi uvijek sakrijem..
2019 02 15
> sanjaurban: > Odmah da kažem da mi je usisavati prašinu i dječji nos s istom stvari u 21. stoljeću potpuno suludo i da se nadam da će izmisliti neku posebnu napravu za dječje noseve. > Također hvalim Elektroluxove, zadnji imam bez vrećice i nemam puno površine s tepisima, dva manja tepihića, za parket i pločice su dobri. > Ako vam ne bude dobar taj vaš, imate ga pravo kao potrošač lijepo vratiti. > E sad, cijena- usisavači su jako poskupili, svi ovi moji su bili oko 500 kn, sad vidim da su skočili na 800... > Također, nikad usisavač nemojte dati majstoru koji vam dođe u stan. Nakon jednog majistora izlazila mi je iz usisavača bijela prašina godinu dana. Drugi majistor je s usisavačem usisavao ostatke šute. Za majistore imam poseban, stari usisavač, ovaj novi uvijek sakrijem.. vi shvaćate, nadam se, da se dječji nos ne čisti zapravo usisavačem nego aspiratorom koji se priključuje na usisavač? i nije da ne postoje druge naprave za tu svrhu ali ova je i dalje definitivno najbolja.
2019 02 15
A joj a ja ga vec kupila 😥 ma imala dosad na vrecice neki mali electrolux.on mi je krepao nakon godinu i pol. A hoover sam uzela zbog garancije koja je 5 god.
2019 02 15
> mirnaz: > > sanjaurban: > > Odmah da kažem da mi je usisavati prašinu i dječji nos s istom stvari u 21. stoljeću potpuno suludo i da se nadam da će izmisliti neku posebnu napravu za dječje noseve. > > Također hvalim Elektroluxove, zadnji imam bez vrećice i nemam puno površine s tepisima, dva manja tepihića, za parket i pločice su dobri. > > Ako vam ne bude dobar taj vaš, imate ga pravo kao potrošač lijepo vratiti. > > E sad, cijena- usisavači su jako poskupili, svi ovi moji su bili oko 500 kn, sad vidim da su skočili na 800... > > Također, nikad usisavač nemojte dati majstoru koji vam dođe u stan. Nakon jednog majistora izlazila mi je iz usisavača bijela prašina godinu dana. Drugi majistor je s usisavačem usisavao ostatke šute. Za majistore imam poseban, stari usisavač, ovaj novi uvijek sakrijem.. > vi shvaćate, nadam se, da se dječji nos ne čisti zapravo usisavačem nego aspiratorom koji se priključuje na usisavač? i nije da ne postoje druge naprave za tu svrhu ali ova je i dalje definitivno najbolja. > ma naravno, gledala sam roditelje kako to rade- treba nam zapravo nešto kao usisavač za dječji nos- samo kažem da je na drugom kraju tog usisavača jedna hrpetina prašine i dlaka i da bi mi bilo logično da za dječji nos koristimo drugo usisno sredstvo..
2019 02 15
Cure samo da javim, zadovoljna sam usisavačem. Ja pretežito imam laminat i pločice u stanu. Imam jedan čupavi tepih i dobro ga usiše i što mi je bitno jako je tih.
2019 02 19