Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Trazilica kad je ime dućana=ime nekog poznatog branda

Pozdrav! Nedavno sam primijetila da kada neke korisnice imaju ime dućana/korisničko ime koje je ujedno i ime nekog branda (Zara, Max Mara ili slično) njihovi artikli izlaze prilikom pretraživanja s tim ključnim riječima. To znači da ako tražimo nešto konkretno, trazilica bude pretrpana potpuno nerelevantnim odgovorima. Sad, to nije možda direktno reklamiranje, nije ni krivo tagganje ali mi se čini da radi zbrku... Ima li način da se to popravi ili zaobiđe? Hvala :)
2019 03 08
Ima, da se za korisničko ime ili ime dućana ne stavlja ime branda. I da to bude u pravilima. Ali, isto kao krivo tagiranje, to je Sizifov posao. Ali lijepo ste primijetili. Inače, kad tražim baš nešto određeno, a ovdje to obično nađem, naoružam se živcima. Po sat vremena, na 17.stranici nađem, nakon desetaka i stotina artikala koji veze nemaju ni s brandom koji tražim ni vrstom artikla. Često baš zbog toga odustanem, ne da mi se i nemam živaca za to. Puno bi češće kupovala da to nije tako.
2019 03 08
> StefiVidic: > Ima, da se za korisničko ime ili ime dućana ne stavlja ime branda. I da to bude u pravilima. Ali, isto kao krivo tagiranje, to je Sizifov posao. Ali lijepo ste primijetili. Inače, kad tražim baš nešto određeno, a ovdje to obično nađem, naoružam se živcima. Po sat vremena, na 17.stranici nađem, nakon desetaka i stotina artikala koji veze nemaju ni s brandom koji tražim ni vrstom artikla. Često baš zbog toga odustanem, ne da mi se i nemam živaca za to. Puno bi češće kupovala da to nije tako. E, al točno to! Koliko god uživam u krpicama, nema čovjek viška vremena probijanje kroz prašumu😅. Šteta jer bi, što kažeš, i prodaja išla bolje kad bi bilo preglednije...
2019 03 08
> NatalijaVitali: > > StefiVidic: . Puno bi češće kupovala da to nije tako. > E, al točno to! Koliko god uživam u krpicama, nema čovjek viška vremena probijanje kroz prašumu😅. Šteta jer bi, što kažeš, i prodaja išla bolje kad bi bilo preglednije... Upravo tako, neke korisnice, a sve ih je više, ne shvaćaju da rade ogromnu zbrku na stranici, i da mnoge od nas odustaju od kupovine, jer izgubimo živce tražeći ono šta želimo. Ne znam zašto netko misli, ako npr. tražim Replay traperice da ću kupit Zara. Ne, neću ;) I ne samo lažno tagiranje, nego i smještanje u krive rubrike, loši opisi, loše slike i slike s neta ...pa ne zanima me kako artikl izgleda u dućanu, nego kakav je sada!!! Stvarno mi nije jasno da je toliko teško napisat ispravan oglas.
2019 03 08